- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Sıkma canını bulursun canımkocaelinde olacak düğün hatta yerde sıkıntı olabilecek iki ya da üç tane salon seçeneğimiz var yer olarak ama aileler bir araya gelemiyor şehirler farklı olduğu için ondan son ana kalıyor Allah sonumuzu hayretsin..
hafta sonu bulunur inşallah çünkü zaten istanbuldan kocaeline gelin gideceğim haftasonu bile bizim taraftan çok kişi olabileceğini sanmıyorum haftaiçi hiç olmaz
Sıkma canını bulursun canım
Düğün ağustostaysa şimdi :) her yer doluyo çünküHanımlar düğün salonunu şimdiden mi ayarlasak yoksa ocakta felan uygun olur mu
Hayırlı olsun aminn canımmrblar kızlar allahın izniyle benimde düğün 2 ağustos 2015 te olucak allah hayırlısıyla yapmayı nasip etsin düğünümüzü yapmayı...
Ne yapıcaksınız ki bi yüzük alınıcak sanırım dimi elbise bohça falan alınmicakKızlar merhaba birşey sorucam, simdi bende Ağustosda yapmayı dusunuyorum fakat nikah sadece düğün degil ama biz daha nişanlida degiliz sadece aile arasinda istemeye geldiklerinde yapilsin istiyorum onuda. Şimdi salon tutmicaz nisan icin evde olacak benim elbisem hazır zaten birde nişan bohçasıda olmayacak ne kadara mal olur ne yapılması gerekir bir yardım eder misiniz? Ben kina mi sahsahli ypicam bir tek. Ama nisan icin ne kadar bir masraf cikar sizce
sadece yemek icme bide nişan pastası olur heralde fazla birsey cıkcagını sanmıyorumKızlar merhaba birşey sorucam, simdi bende Ağustosda yapmayı dusunuyorum fakat nikah sadece düğün degil ama biz daha nişanlida degiliz sadece aile arasinda istemeye geldiklerinde yapilsin istiyorum onuda. Şimdi salon tutmicaz nisan icin evde olacak benim elbisem hazır zaten birde nişan bohçasıda olmayacak ne kadara mal olur ne yapılması gerekir bir yardım eder misiniz? Ben kina mi sahsahli ypicam bir tek. Ama nisan icin ne kadar bir masraf cikar sizce
bende hesapladim altans cicek cikolata iste onun takimi benim ayakkabim falan toplamda 1.600 hesap cikti tabii tahmini yaptim ama cok tesekkur ederim birde istemeye kalabalik gelecekler herkese mi kahve yapiliyor yoksa belirli kisiler mi yaklask bir 65 kisi falan olacak toplamdacanım benimkide aynı oldu o yüzden cvp yazmak istedim büyük bişey istemedim kahve yüzük bi arada oldu ayakkabım elbisem vardı benimde sadece bizim orda oğlanın alyansını biz alırız birde yemek verdik onun masrafı sizde nasıldır bilmiyorum ama en fazla alyansla beraber 1.500e patladı bana bende daha fazla bekliyodum ama fazla tutmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?