2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Merhaba kizlar bizim dügünde 1 Agustosta Istanbulda olacak salonuda tuttuk :) Yalniz benim söyle bir sorunum var Almanyada yasiyorum haliyle ceyiz falan düzemiyorum burda tasiyamiyacagim icin. dügünden bir bucuk ay önce Istanbula gelsem yetistirir miyim acaba alisveris islerini? Söyle toptan uygun yerler varmi herseyin bir arada oldugu? Korkuyorum yetismicek diye :/

Merhaba kızlar bende çoook heyecanlıyım nişanlım istanbulda yaşıyor ben ankarada 2 ağustos ankarada nikahımız olucak 8 ağustosta istanbulda düğünümüz inşallah salonumuzu tuttuk düğün için ama başka bişeyimiz yok çok az kaldııı

Bende yazdan beri evdeydim şimdi ise girdim ilk maaşla çeyize devam.. =)

Canım eğer maddi olarak imkanın varsa 1 buçuk ay yetebilir diye düşünüyorum çeyizi tamamlamaya.. Sonuçta her gün sana ait olacak.. Ama şimdiden Liste yap mesela şunları alacağım diye gözden kaçmasın önemli şeyler..

merhabalar kızlaaarr beni de aranıza alın. benim de 8.8 de düğünüm ankarada kır düğünü yapıcaz.Ayrıca da doğum günüm aynı gün küçük bir doğum günü kutlaması da yaparız düğün sonuna doğru ...Umarım herkesin dilediği gibi olur sorunsuz ve eğlenceli olur.

Benim 08.08 kınam, 09.08 düğünüm. 8'in uğuruna inanıyorum, tüm sayılar çizerken bitiyor ama 8 sürekli devam ediyor :) umarım ikimize de mutluluk getirir, şimdiden hayırlı olsun canım :)

merhabalar bende katılayım aranıza. bizimde nasipse 29 ağustosta düğünümüz ayrıntıları da yazayım.yaklaşık 4 yıldır nişanlıyız. tarihi belirleyeli de baya oldu.dugun yerini orkestryı yemek işini filan ayarladık.gün sayıyorum artık inşallah geri kalan günlerde çabuk gecsin

Son düzenleme:
ben de yeni katıldım aranıza :) ağustosta düşünüyoruz ama izmirde düğün salonunda kararsızım çok pahalılar

selam kızlar ekimde nişan oldu, eylül 2015 düğün kısmetse ,stanbul avrupa yakası şık düğün salonu arıyorummmmmmmmmmmmmm :)

Merhaba.
Benim de 15 ağustosta olacak düğünüm inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…