- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Haziran sanırım ama belli de değil iştesımdı tarıh ne olcak
Ben bu konu hakkında cok farklı düşünüyorum evliliğimin ilk günlerini otellerde geçirmektense kendi evimde gecirmek istiyorum böyle düşünmemin sebebi de evlendiğimde farklı bir şehire yerleşecek olmam olabilir mesela bizim izmirde zaten kimsemiz yok kafamızı gayet güzel dağıtabilecegimizi ve kendi evimizde dışarıdan daha rahat olabilecegimizi düşünüyorum :) tatil hakkımızıda evlendıkten sonra gerçekten sıkıldığımız bir zamanda kullanmayı ve abanta gitmeyi düşünüyoruzkızlar balayı olayını napcaksınız
aa bzde abantt ıstyrzzzz :)Ben bu konu hakkında cok farklı düşünüyorum evliliğimin ilk günlerini otellerde geçirmektense kendi evimde gecirmek istiyorum böyle düşünmemin sebebi de evlendiğimde farklı bir şehire yerleşecek olmam olabilir mesela bizim izmirde zaten kimsemiz yok kafamızı gayet güzel dağıtabilecegimizi ve kendi evimizde dışarıdan daha rahat olabilecegimizi düşünüyorum :) tatil hakkımızıda evlendıkten sonra gerçekten sıkıldığımız bir zamanda kullanmayı ve abanta gitmeyi düşünüyoruz
Hiç gitmedim şimdiye kadar ama oranın ayrı bir büyüsünün olduğuna inanıyorum sanki her mevsim ayrı bir güzel oluyormuş gibiaa bzde abantt ıstyrzzzz :)
bende bende fyatı hakknda blgın varmı cnmHiç gitmedim şimdiye kadar ama oranın ayrı bir büyüsünün olduğuna inanıyorum sanki her mevsim ayrı bir güzel oluyormuş gibi
bilmiyorum canım ya arastırma yapmadım hiç :) vaktimiz var diyebende bende fyatı hakknda blgın varmı cnm
E hayırlı olsun canım dışardan gelen hediyeler insanı çok mutlu ediyor :)Mutlu pazarlar hanımlar.Bugün bana çaydanlık hediye geldi nişanlımın teyzesinden çok hoşuma gitti kendi ailem dışından çeyizime gelen ilk hediye :)
E hayırlı olsun canım dışardan gelen hediyeler insanı çok mutlu ediyor :)
Günaydın :) :) :)
Ben instagrama çok zor giriyorum ya face olsa?Kızlar bıze ınstagramdan grup acayım dıyorum olmayan ınstaggramını yazsın ekleyelım :)
face olur skype olur :))Ben instagrama çok zor giriyorum ya face olsa?
Kızlar bıze ınstagramdan grup acayım dıyorum olmayan ınstaggramını yazsın ekleyelım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?