- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
evet ben söyledım çiğlide de çok varCanımNazenin1905 de söylediği gibi karabaglarda var en cok mbilya kısıkköyde var bide dün çiğli taraflarnda da oldugunu söyledi arkdaslar mobilyacıların :)
kına yerı aranıyor :)Canım sakınnn görmeden mobilya alma. git gör dokun ondan sonra al. Az rakamlar değil bunlar.
Hele ki mağazası yoksa...
bende arıyorum kına yeriiiiikına yerı aranıyor :)
evett şimdi tekrardan yapılıyo salonlar son halinin fotosunu gördüm cok güzel olcak eger dedikleri gibi olursa biz yemekli 250 kişi için 10500 e anlaştık
Canım yorum altında cevapla var ona tıkla hiçbirşey silmeden altına kendi yorumunu ekleHahah burayı kullanmayı bılmıyorum daha yenı katıldım sezgilim1905 canım sana cevap yazmaya calıştım ama olmadı
ankaradaa hangi yeri tuttunuz canımm kaça tuttunuz bide bizimde dün belli olcaktı haftasonuna kaldı fikir ediniyim olmazsaÇok güzel bir salon.. Benim arkadaşım fiyat 3bin dedi bende kına için aramıştım ama işin aslı o değilmiş.
Benim düğünümm Ankarada olacağı için ordan tuttuk, İzmirde kına için yer arıyorum..
12 bine Harikalar diyarında Göl düğün bahçesi canımankaradaa hangi yeri tuttunuz canımm kaça tuttunuz bide bizimde dün belli olcaktı haftasonuna kaldı fikir ediniyim olmazsa
12 bine Harikalar diyarında Göl düğün bahçesi canım
Burasıda benımkı :)12 bine Harikalar diyarında Göl düğün bahçesi canım
çok hoş yermişş canım hayırlı olsun tekrardan bende bakıyım olmazsa günlerine bi:)
Benim kına kendi köyümde evimin bahçesinde kır düğünü modunda olacak gündüz yapacagım organizosyonu güzel ayarlacagım herşeyıyle kendım ilgeleneceğim
Şahane birşey olsun istiyorum
Kızlar çok güzel yerler seçmişsiniz..Eminim sizinle bütünleşince herşey çok daha güzel olacaktır..Bembeyaz gelinlikle ne yakısırsınız :)
Birde ben ayarlayabilsem şu salon işini.
Benim kına kendi köyümde evimin bahçesinde kır düğünü modunda olacak gündüz yapacagım organizosyonu güzel ayarlacagım herşeyıyle kendım ilgeleneceğim
Şahane birşey olsun istiyorum
Tek sorunum istanbulda yaşıyor olmam erkenden gidip oraları canlatmam lazımÇok güzel canım, güzelce organize edersin mis gibi oluur
Ayarlarsın canım sıkma canını, herşey en doğru zamanda olur merak etme.
Hepimize çok yakısır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?