2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Ben mobilya konusunda biraz sıkıntılıyım evlenınce allah nasip ederse izmirde oturacagız ve nişanlımın işi gereği evlendıkten sonra birkaç kez ev değiştirmemiz gerekecek cok kaliteli birsey alıp harap olmasını istemiyorum o zaman daha cok üzülürüm nereden alabılırım acaba sizde izmirli olduğunuza göre bana bir yer önerebilirmisiniz

Enee bi İzmirli daha, canım İzmirin mobilya merkezi Karabağlardır. En kalitelisini de en ucuzunu da orda bulursun.

senın neydı ınstgrm
ezgit. ile baslayan seni eklemiş miydim acaba ben

evet canmm izmirliyim ben :) Pınarbasnda tuttuk salonu biz topkapı gardenı :)

Çok güzel bir salon.. Benim arkadaşım fiyat 3bin dedi bende kına için aramıştım ama işin aslı o değilmiş.
Benim düğünümm Ankarada olacağı için ordan tuttuk, İzmirde kına için yer arıyorum..

Canım Nazenin1905 de söylediği gibi karabaglarda var en cok mbilya kısıkköyde var bide dün çiğli taraflarnda da oldugunu söyledi arkdaslar mobilyacıların :)

Canım sakınnn görmeden mobilya alma. git gör dokun ondan sonra al. Az rakamlar değil bunlar.
Hele ki mağazası yoksa...

evett şimdi tekrardan yapılıyo salonlar son halinin fotosunu gördüm cok güzel olcak eger dedikleri gibi olursa biz yemekli 250 kişi için 10500 e anlaştık

Hahah burayı kullanmayı bılmıyorum daha yenı katıldım sezgilim1905 canım sana cevap yazmaya calıştım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…