- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Sagol canım biz tutalı çok oldu artvinliyim orada olacagı için secenek yok erkenden doluyor :)Hayırlı olsunnn, salon tuttunuz mu?
Tesekkür ederim canım Hahha evet :))Hoşgeldin canmm :) 9 agustos gelinleri çoğlmaya basladı :)
Tesekkür ederimm :)hoşgeldin hayırlı olsun:)
Sagol canım biz tutalı çok oldu artvinliyim orada olacagı için secenek yok erkenden doluyor :)
ay evet bz bi bucuk ay önce falan tuttuk sanrm salonu bnm istediğim tarih opsiyonluydu aradılar onu iptal ettiler biz kaptık :)Oo çok güzel, büyükşehirlerde de öyle inan, evlenen çok herkes erken tutuyort
evet benım canımmm :)T ile baslayan senmisin cnm ınstagramda. Ay ben uzun vadeli spor ve diyet yapaamıyorum.acayp skyr beni.3ay dayanabiliyorum
ay evet bz bi bucuk ay önce falan tuttuk sanrm salonu bnm istediğim tarih opsiyonluydu aradılar onu iptal ettiler biz kaptık :)
neydı senınbeni kurabiyelladan başka kimse eklememiişşş
senın neydı ınstgrmBizde 3 ay önce tutuk galiba, Sen İzmirli miydin?;
Ay ben cok karıstırıyorum
gizemaydnn35 cnımneydı senın
Ben mobilya konusunda biraz sıkıntılıyım evlenınce allah nasip ederse izmirde oturacagız ve nişanlımın işi gereği evlendıkten sonra birkaç kez ev değiştirmemiz gerekecek cok kaliteli birsey alıp harap olmasını istemiyorum o zaman daha cok üzülürümnereden alabılırım acaba sizde izmirli olduğunuza göre bana bir yer önerebilirmisiniz
ezgit. ile baslayan seni eklemiş miydim acaba bensenın neydı ınstgrm
evet canmm izmirliyim ben :) Pınarbasnda tuttuk salonu biz topkapı gardenı :)Bizde 3 ay önce tutuk galiba, Sen İzmirli miydin?;
Ay ben cok karıstırıyorum
evet canmm izmirliyim ben :) Pınarbasnda tuttuk salonu biz topkapı gardenı :)
Enee bi İzmirli daha, canım İzmirin mobilya merkezi Karabağlardır. En kalitelisini de en ucuzunu da orda bulursun.
Tesekkür ederim canım internette vivense diye biryer var bilen varmı acaba magazaları yok dırek müsteriye teslim ediyorlar ne kadar güvenebilirim bilmiyorum
CanımBen mobilya konusunda biraz sıkıntılıyım evlenınce allah nasip ederse izmirde oturacagız ve nişanlımın işi gereği evlendıkten sonra birkaç kez ev değiştirmemiz gerekecek cok kaliteli birsey alıp harap olmasını istemiyorum o zaman daha cok üzülürümnereden alabılırım acaba sizde izmirli olduğunuza göre bana bir yer önerebilirmisiniz
evett şimdi tekrardan yapılıyo salonlar son halinin fotosunu gördüm cok güzel olcak eger dedikleri gibi olursa biz yemekli 250 kişi için 10500 e anlaştıkÇok güzel bir salon.. Benim arkadaşım fiyat 3bin dedi bende kına için aramıştım ama işin aslı o değilmiş.
Benim düğünümm Ankarada olacağı için ordan tuttuk, İzmirde kına için yer arıyorum..
t ile baslan benımEnee bi İzmirli daha, canım İzmirin mobilya merkezi Karabağlardır. En kalitelisini de en ucuzunu da orda bulursun.
ezgit. ile baslayan seni eklemiş miydim acaba ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?