2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

canımm ıstanbula gelme sansınız yok muu esın ıcınnn emre bakırcıoğluu bukonuda cok ıyımısss
Turkiyede bilindik 3 4 doktor var zaten bu konuda canim.. Ankaradaki doktordayiz şimdi. Başka şansımız kalmazsa(allah korusun) el mahkum geliriz istanbula.. Ama bakalim simdi neler olacak..

Ya aslinda tan aklimda degil ama bilmiyorum 5 bin mi yoksa milyonmu unuttum ama öyle bisey iste.. senin ilk denemenmi?
evet canım ılk denemem benım esımde 100.000 sperm var ılerı hareketlılıgıde yuzde 14 pekı neden olmamıs daha oncekı denemelerınde ne dıyo drlar canımmm

Bütün hatuncuklara selamlar. Yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz.. Bende regl olmak için ayın 30 unu bekliorum. Öncesinde altınoluk a annemlerin yanına gidip bi güzel dinlenicem tatil yapıcam.. Sonra gelsin bebişler inşallah

evet canım ılk denemem benım esımde 100.000 sperm var ılerı hareketlılıgıde yuzde 14 pekı neden olmamıs daha oncekı denemelerınde ne dıyo drlar canımmm
Ilk denemem olmadi ama hic dikkat etmedim isten sonra transfer edildi ve ertesi gün yine ise gittim.. anlicagin hic dikkat etmedim ikinci denemem ise hormonlar cok geldi bana karnimda su toplandi o yüzden tranfer gerceklesmadi ve embyolar donduruldu iste iki ay sonra dondurulmuslarla denedim ve yine tutmadi.. öyle malesef bir türlü tutmuyor insallah bir gün biter bu evlat hasreti. Sende ve cocuk icin mücadele veren bütün kader arkadaslarimda insallah en kisa zamanda cocuk sahibi olur.. dilerim bu mübarek ayda hepimizin dilegi kabul olur..

aminn güzelim aminn bizede doktor yuzde 40 sans verdıı ama napalımm her yolu denıcez artıkk

K

Kivicik neden türkiye orada dahami iyi yapiyorlar?burada hic denedinmi? Memnun kalirsan banada tavsiye et... ne güzel seni tanimak... Sağol canim

Canim evet. Tr deki en ileri ülkelerden biri tüp bebekte. Almanyada bana tavsiye etmedi mesela tr deki doktor. Paraci bi merkezde degil. Bakalim gidince insallah test edicem ama burda cok iyi seyler okudum. Doktor olsun hemsireler olsun. Bunlar önemli konular. Zaten tatil icin gidicektik gitmisken kalicam insallah tedavi icin.hakkimizda en hayirlisi olsun. Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…