- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.941
canımm ıstanbula gelme sansınız yok muu esın ıcınnn emre bakırcıoğluu bukonuda cok ıyımısssHmm.. Olsun canım ona da şükür.. Biz de hic yok sıfır
Ya aslinda tan aklimda degil ama bilmiyorum 5 bin mi yoksa milyonmu unuttum ama öyle bisey iste.. senin ilk denemenmi?ayy canım bızım sorunla aynı sperm sayısı kac acaba canım benım esımde yuzbınlerde ancakk
Turkiyede bilindik 3 4 doktor var zaten bu konuda canim.. Ankaradaki doktordayiz şimdi. Başka şansımız kalmazsa(allah korusun) el mahkum geliriz istanbula.. Ama bakalim simdi neler olacak..canımm ıstanbula gelme sansınız yok muu esın ıcınnn emre bakırcıoğluu bukonuda cok ıyımısss
evet canım ılk denemem benım esımde 100.000 sperm var ılerı hareketlılıgıde yuzde 14 pekı neden olmamıs daha oncekı denemelerınde ne dıyo drlar canımmmYa aslinda tan aklimda degil ama bilmiyorum 5 bin mi yoksa milyonmu unuttum ama öyle bisey iste.. senin ilk denemenmi?
hepımızın hakkında hayırlısı canımmm ıns gelmene hııccc gerek kalmazzzTurkiyede bilindik 3 4 doktor var zaten bu konuda canim.. Ankaradaki doktordayiz şimdi. Başka şansımız kalmazsa(allah korusun) el mahkum geliriz istanbula.. Ama bakalim simdi neler olacak..
Amiiin insallah canimm..hepımızın hakkında hayırlısı canımmm ıns gelmene hııccc gerek kalmazzz
Oohh ne guzel :)) hem tatil hem ziyaret .. Miss gibi huzurBütün hatuncuklara selamlar. Yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz.. Bende regl olmak için ayın 30 unu bekliorum. Öncesinde altınoluk a annemlerin yanına gidip bi güzel dinlenicem tatil yapıcam.. Sonra gelsin bebişler inşallah
ayy ne guzell bole seyler duyunca ınsan daha bı umutlanıyoorr
nirelerdesiniz bu gün kimse yokOohh ne guzel :)) hem tatil hem ziyaret .. Miss gibi huzur
Dün bugün misafirim vardi benim yorulmusum.. Bi de ozel gun.. Yattım uzandım valla.. Naber bakiiimmnirelerdesiniz bu gün kimse yok
canım takılıyordum şimdi bende sipora başlıcamDün bugün misafirim vardi benim yorulmusum.. Bi de ozel gun.. Yattım uzandım valla.. Naber bakiiimm
Başlayalım bakalım.. Gelsin bebisler artıkkk.. Ne nazlı çıktılar demi yaacanım takılıyordum şimdi bende sipora başlıcam
Ilk denemem olmadi ama hic dikkat etmedim isten sonra transfer edildi ve ertesi gün yine ise gittim.. anlicagin hic dikkat etmedim ikinci denemem ise hormonlar cok geldi bana karnimda su toplandi o yüzden tranfer gerceklesmadi ve embyolar donduruldu iste iki ay sonra dondurulmuslarla denedim ve yine tutmadi.. öyle malesef bir türlü tutmuyor insallah bir gün biter bu evlat hasreti. Sende ve cocuk icin mücadele veren bütün kader arkadaslarimda insallah en kisa zamanda cocuk sahibi olur.. dilerim bu mübarek ayda hepimizin dilegi kabul olur..evet canım ılk denemem benım esımde 100.000 sperm var ılerı hareketlılıgıde yuzde 14 pekı neden olmamıs daha oncekı denemelerınde ne dıyo drlar canımmm
aminn güzelim aminn bizede doktor yuzde 40 sans verdıı ama napalımm her yolu denıcez artıkkIlk denemem olmadi ama hic dikkat etmedim isten sonra transfer edildi ve ertesi gün yine ise gittim.. anlicagin hic dikkat etmedim ikinci denemem ise hormonlar cok geldi bana karnimda su toplandi o yüzden tranfer gerceklesmadi ve embyolar donduruldu iste iki ay sonra dondurulmuslarla denedim ve yine tutmadi.. öyle malesef bir türlü tutmuyor insallah bir gün biter bu evlat hasreti. Sende ve cocuk icin mücadele veren bütün kader arkadaslarimda insallah en kisa zamanda cocuk sahibi olur.. dilerim bu mübarek ayda hepimizin dilegi kabul olur..
HosgeldiiinnnnEfenim ben geldim ...
K
Kivicik neden türkiye orada dahami iyi yapiyorlar?burada hic denedinmi? Memnun kalirsan banada tavsiye et... ne güzel seni tanimak... Sağol canim
Hosgeldiiinnnn
Ne yedin ne ictin hemen anlat bakiimm
Bizde var onlar bizdeManti yoktu
Yaglama yoktu
Pastirma sucuk hele hic yoktu
Kız maşallah suphanallah diyim el atmadığın topik kalmadıHosgeldiiinnnn
Ne yedin ne ictin hemen anlat bakiimm