- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.901
Kız yuruyuşle olmaz bu iş biraz boğazına dur de az ye almiş başini gdiyonPeki kızlar yürüyüşe baslayim ben :)) dogum kontrol hapını duymadım hic bakalim bayramdan sonra ne diyecek doktorcum:))
Diyete başladım zaten herkes sen gibi 40 kilo degil kiKız yuruyuşle olmaz bu iş biraz boğazına dur de az ye almiş başini gdiyon
bende herşeyden yiyip zayıf olmak isterdimDiyete başladım zaten herkes sen gibi 40 kilo degil
Diyete başladım zaten herkes sen gibi 40 kilo degil ki
Canim cok cekti hmm
Gel sa nada yaparızCanim cok cekti hmm
Burda o tip hatunlar yokBen sohbeti muhabbeti severim lakın topiklerde çaktırmadan laf sokuyolar icimde kapandim artık şimdide burda laf yemeyim ben
Canimsin. yerim seni
Amiiin tesekkürler canim ben almanya mainz ta yaptiracam allah hepize saglikli bebisler nasib etsin...
Tamam tatlimm bekliyoruz :)) allah senin de orucunu kabul etsin insallah.. Orucunu acmadan dua etmeyi unutma haa :))hatunlar ALLAH oruclariniizi ibadetlerinizi ve dualarinizi kabul buyursun.
bugün davetliyim oh miiiiiiisssss, tüm gün kosusturmaca gecti.gelemedim buraya fazla ama okudum hepsini
mübarekler 20 dakikada 2 sayfayi dolduruyonuz :-D masallah amasallah böyle devam.
simdi biz cikiyoruz evden. gece kuslarim bekleyin beni. gelicem insallah :)
Ben de oyle olmak isterdimbende herşeyden yiyip zayıf olmak isterdim
malesef
Kıskanma kıskanma az yeDiyete başladım zaten herkes sen gibi 40 kilo degil ki
Kivicik neden türkiye orada dahami iyi yapiyorlar?burada hic denedinmi? Memnun kalirsan banada tavsiye et... ne güzel seni tanimak... Sağol canimAaaa hemserimmmbende almanyadayim
Ama tedavimi kismetse tr de yaptiracagim.
Dafür fliege ich jetzt in die türkei insallah
Senide listeye ekliyorum canim
Aman bana yapma bole şeler günaha grersin
Katıldim bileBurda o tip hatunlar yok
Gel katil sende
hosgeldınn canımmm ıns bu kez bebeıne kavusursunn canımmmHayirlu ramazanlar arkadaşlar bende sizinle devem etmek istiyorum.. benim ağustosta üçüncü denemem olacak ne olur banada cok dua edin.. benim dualarim hep sizinle :)
Allah yardimcin olsun insallah bebislerinle dönersin.. dualarim seninle.K
Kivicik neden türkiye orada dahami iyi yapiyorlar?burada hic denedinmi? Memnun kalirsan banada tavsiye et... ne güzel seni tanimak... Sağol canim