2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim evet. Tr deki en ileri ülkelerden biri tüp bebekte. Almanyada bana tavsiye etmedi mesela tr deki doktor. Paraci bi merkezde degil. Bakalim gidince insallah test edicem :-) ama burda cok iyi seyler okudum. Doktor olsun hemsireler olsun. Bunlar önemli konular. Zaten tatil icin gidicektik gitmisken kalicam insallah tedavi icin.hakkimizda en hayirlisi olsun. Canim
Insallah hayirli haberlerle gelirsin kivicik :anneadayı:

Kızlar ben sorsam da unutuyorum sorunları hemen ya.. Ilk sayfaya sorunlarımızı da mı eklesek acaba kiwicik kiwicik imm? Unuttukca baksak ordano_O
Pirenses bizim burda bi abi vardı onunda ,ilyonda sıfır bi aktarcı buldular yeni yeni çıkmaya başlamış ama ölü diyorlar sprm hücresine onların tedavisi bitsin olursa bebekleri sana nosunu veririm

Kızlar ben sorsam da unutuyorum sorunları hemen ya.. Ilk sayfaya sorunlarımızı da mı eklesek acaba kiwicik kiwicik imm? Unuttukca baksak ordano_O

Ben neden yazmadim biliyormusunuz? Belki kimisi yazmak anlatmak istemez. Bu yüzden üzülen coktur ve bunun icinde kusurmus gibi listeye zabit tutarmis gibi olsun istemedim acikcasi.... O yüzden yazmam dogrusu... Ince düsünüyorum belkinama böylr daha iyi bence...

Bilmiyom kuzum. Agrilarim oldu ara ara dedim heh gelmis olmasi lazim ... Ama yok
benimki de tam olarak başlayamadı bi tuhaf ama başlangıcı gordum en azından:KK70:

Pirenses bizim burda bi abi vardı onunda ,ilyonda sıfır bi aktarcı buldular yeni yeni çıkmaya başlamış ama ölü diyorlar sprm hücresine onların tedavisi bitsin olursa bebekleri sana nosunu veririm
aktarlara da guven olmuyo ama bakalim hayırlısı.. Insallah bekletmez Rabbim..

X