- 19 Haziran 2015
- 252
- 252
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.921
Sağol aslanhome insallah canim benim iyiki varsiniz..icim acildi resmenhosgeldınn canımmm ıns bu kez bebeıne kavusursunn canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol aslanhome insallah canim benim iyiki varsiniz..icim acildi resmenhosgeldınn canımmm ıns bu kez bebeıne kavusursunn canımmm
katıl bıze hayatını yasa bız cok eglenıyoruzz burdaaa cookk sızde sorun ne canımmSağol aslanhome insallah canim benim iyiki varsiniz..icim acildi resmen
ahh keske yakinlarda olsaydin hem yer hem dertlesirdik canim Sağol.annemsu gel sen de misafirim ol kiizz
Eveeett. Ben bugun adet olduuumm.. Insallah gecikmezse ve bi aksilik çıkmazsa bi ay sonra başlayabilirizeeeeee kızlarr hepimiz için zaman azalıyooo artıkkkk
hadı gozun aydın canımm adet yolu gozler oldukkk yaawwwwwwEveeett. Ben bugun adet olduuumm.. Insallah gecikmezse ve bi aksilik çıkmazsa bi ay sonra başlayabiliriz
Allah büyük, dünya küçük.. Insallah bi gün toplanıp sohbet etme imkanımız olur canım sizin sorun neydi canim?Ahh keske yakinla
ahh keske yakinlarda olsaydin hem yer hem dertlesirdik canim Sağol.
Kız ben ekmek makarna pilav tatlı hiç bişe evdede yapmıyom evdekileride diyete çektim olmayacak yoksaBen de oyle olmak isterdim
İnşallah cıkış olur veya bulunur başlarsınEveeett. Ben bugun adet olduuumm.. Insallah gecikmezse ve bi aksilik çıkmazsa bi ay sonra başlayabiliriz
Aynen valla yaa kafayı yemesek bari sen oldun mu canım? Yoksa yolunu gözleyenlerden misin sen de ?hadı gozun aydın canımm adet yolu gozler oldukkk yaawwwwww
en son benim herhaleeeeee kızlarr hepimiz için zaman azalıyooo artıkkkk
Esimin sperm sayisi az yane doğal yoldan olmuyor malesef.. evet cok güzel aranizda olmak.. seve seve canimkatıl bıze hayatını yasa bız cok eglenıyoruzz burdaaa cookk sızde sorun ne canımm
ben yolunu gozluyorum en gec ayın 31ınde olurum 1ındede baslar tedavımm hayatımmmAynen valla yaa kafayı yemesek bari sen oldun mu canım? Yoksa yolunu gözleyenlerden misin sen de ?
ayy canım bızım sorunla aynı sperm sayısı kac acaba canım benım esımde yuzbınlerde ancakkEsi
Esimin sperm sayisi az yane doğal yoldan olmuyor malesef.. evet cok güzel aranizda olmak.. seve seve canim
aa seninki daha yakınmış hadi hayırlısı:))ben yolunu gozluyorum en gec ayın 31ınde olurum 1ındede baslar tedavımm hayatımmm
Insallah canim.. sorun esimde canim sperm sayisi az.Allah büyük, dünya küçük.. Insallah bi gün toplanıp sohbet etme imkanımız olur canım sizin sorun neydi canim?
Kızlar ilaç bölümünden tanıştıgım bi bayan oda almanyadan gelmiş ve 42 yaşında fertijinde trdavi görmüş bugun kanda bakılmış 72 cikmıs yani hamileayy canım bızım sorunla aynı sperm sayısı kac acaba canım benım esımde yuzbınlerde ancakk
ayy ne guzell bole seyler duyunca ınsan daha bı umutlanıyoorrKızlar ilaç bölümünden tanıştıgım bi bayan oda almanyadan gelmiş ve 42 yaşında fertijinde trdavi görmüş bugun kanda bakılmış 72 cikmıs yani hamile
Hmm.. Olsun canım ona da şükür.. Biz de hic yok sıfırInsallah canim.. sorun esimde canim sperm sayisi az.