- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.981
benimki de tam olarak başlayamadı bi tuhaf ama başlangıcı gordum en azından
aktarlara da guven olmuyo ama bakalim hayırlısı.. Insallah bekletmez Rabbim..
hmm.. Sen se Haklisin canım doğru.. Böyle kalsin o zaman :))Ben neden yazmadim biliyormusunuz? Belki kimisi yazmak anlatmak istemez. Bu yüzden üzülen coktur ve bunun icinde kusurmus gibi listeye zabit tutarmis gibi olsun istemedim acikcasi.... O yüzden yazmam dogrusu... Ince düsünüyorum belkinama böylr daha iyi bence...
İnşallah canim tedavin sonuç verir kün fe yekün ol der ve olurbenimki de tam olarak başlayamadı bi tuhaf ama başlangıcı gordum en azından
aktarlara da guven olmuyo ama bakalim hayırlısı.. Insallah bekletmez Rabbim..
Serpil nirde hiç açmadı 2 günden beriİnşallah canim tedavin sonuç verir kün fe yekün ol der ve olur
Evet hayırlısı kuzum.. Tup bebeğe başlayacağı zaman kendiliğinden hamile kalan cok var ya belki bi sürpriz yaparsın hepimize .. Değilse de zaten planımız belli dimi :))Bende suanda tik yok......
Hayr olsun
Seviyom kiz senihmm.. Sen se Haklisin canım doğru.. Böyle kalsin o zaman :))
Evet yogun herhalde eczanede kendi isin olunca zor oluyor iste bazen hic biseye zaman kalmiyo. Rabbim yardimcisi olsunSerpil nirde hiç açmadı 2 günden beri
O tam süpriz olurEvet hayırlısı kuzum.. Tup bebeğe başlayacağı zaman kendiliğinden hamile kalan cok var ya belki bi sürpriz yaparsın hepimize .. Değilse de zaten planımız belli dimi :))
Evet benim arkafaşımın aynen öyle oldu tam yüp bebege başlıcaktı kaldı inşalah bir süprizolurSeviyom kiz seni
Ha gayret 200. sayfa bizi bekliyor
Amiin canim insallahh..İnşallah canim tedavin sonuç verir kün fe yekün ol der ve olur
ben de seniiSeviyom kiz seni
Ha gayret 200. sayfa bizi bekliyor
Evet benim arkafaşımın aynen öyle oldu tam yüp bebege başlıcaktı kaldı inşalah bir süprizolur
200 deviriyoruz aboooAh canlarim benim. Bal damliyor agzinizdan. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin.
hepimiz ayniyiz maalesef.. Benim nerdeyse 3 hafta gecikti.. Gerci belki de pko ilerledi o yuzden gecikti bilemiyorumO tam süpriz olur
Hakkimizda hayirlisi. Cok kafaya takincada böyle gecikmeler oluyor iste. Bi su kafa meselesini beceremiyorum. Hep takiyorum hep takiyorum...
Pko bendede var hep kilo kontrolühepimiz ayniyiz maalesef.. Benim nerdeyse 3 hafta gecikti.. Gerci belki de pko ilerledi o yuzden gecikti bilemiyorum
Pko yapar diye duymustum gecikmeyi canim ama yinede söktürücü almadan oluyorsub adet onada sükürler olsunhepimiz ayniyiz maalesef.. Benim nerdeyse 3 hafta gecikti.. Gerci belki de pko ilerledi o yuzden gecikti bilemiyorum
Senide bu topigin diyetisyeni ve spor hocasi ilan ediyorum haberin olsunPko bendede var hep kilo kontrolü
Öyle dua etmeniz çok güzel hayırlıAh canlarim benim. Bal damliyor agzinizdan. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin.
Kelin ilacı olsa başına sürer derler ya kilom var ondanSenide bu topigin diyetisyeni ve spor hocasi ilan ediyorum haberin olsun
Kelin ilacı olsa başına sürer derler ya kilom var ondan