2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Insallah hayirli haberlerle gelirsin kivicik

Kızlar ben sorsam da unutuyorum sorunları hemen ya.. Ilk sayfaya sorunlarımızı da mı eklesek acaba kiwicik imm? Unuttukca baksak ordan
Pirenses bizim burda bi abi vardı onunda ,ilyonda sıfır bi aktarcı buldular yeni yeni çıkmaya başlamış ama ölü diyorlar sprm hücresine onların tedavisi bitsin olursa bebekleri sana nosunu veririm

Kızlar ben sorsam da unutuyorum sorunları hemen ya.. Ilk sayfaya sorunlarımızı da mı eklesek acaba kiwicik imm? Unuttukca baksak ordan

Ben neden yazmadim biliyormusunuz? Belki kimisi yazmak anlatmak istemez. Bu yüzden üzülen coktur ve bunun icinde kusurmus gibi listeye zabit tutarmis gibi olsun istemedim acikcasi.... O yüzden yazmam dogrusu... Ince düsünüyorum belkinama böylr daha iyi bence...

Bilmiyom kuzum. Agrilarim oldu ara ara dedim heh gelmis olmasi lazim ... Ama yok
benimki de tam olarak başlayamadı bi tuhaf ama başlangıcı gordum en azından

Pirenses bizim burda bi abi vardı onunda ,ilyonda sıfır bi aktarcı buldular yeni yeni çıkmaya başlamış ama ölü diyorlar sprm hücresine onların tedavisi bitsin olursa bebekleri sana nosunu veririm
aktarlara da guven olmuyo ama bakalim hayırlısı.. Insallah bekletmez Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…