- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.961
Bizde var onlar bizdeyanlış yere gitmissin tatlımm
Sen de anca beni mi takip ediyon yavrummKız maşallah suphanallah diyim el atmadığın topik kalmadı
uuuYaaaa sormasana gelicem özel jetimle yarin
Insallah hayirli haberlerle gelirsin kivicikCanim evet. Tr deki en ileri ülkelerden biri tüp bebekte. Almanyada bana tavsiye etmedi mesela tr deki doktor. Paraci bi merkezde degil. Bakalim gidince insallah test edicemama burda cok iyi seyler okudum. Doktor olsun hemsireler olsun. Bunlar önemli konular. Zaten tatil icin gidicektik gitmisken kalicam insallah tedavi icin.hakkimizda en hayirlisi olsun. Canim
Senin derdin prensess38Bu topikdede kimse benim derdimi sıkıntımı sormadı ya :-(
Insallah canim benim. Sende bize hayirli haberler verir ve sagliklica bebisine kavusursun.Insallah hayirli haberlerle gelirsin kivicik
Kimseyi tanımıyorumkiSenin derdin prensess38
Ben anca okudum mesajlariaramiza hosgeldin... Dök icini yavrummmm
Canim insallah cocuklarimizi kucagimiza alacagiz..baminn güzelim aminn bizede doktor yuzde 40 sans verdıı ama napalımm her yolu denıcez artıkk
Bende varim.. canim yanliz degilsin.. buradaki herkes cok iyi..Bu topikdede kimse benim derdimi sıkıntımı sormadı ya :-(
Aa neden ki acaba? Bekle bakalım belki de bebis geliverir.
MantıklıKızlar ben sorsam da unutuyorum sorunları hemen ya.. Ilk sayfaya sorunlarımızı da mı eklesek acabakiwicik imm? Unuttukca baksak ordan
Burdayiz canım geliverdim
Bilmiyom kuzum. Agrilarim oldu ara ara dedim heh gelmis olmasi lazim ... Ama yokAa neden ki acaba? Bekle bakalım belki de bebis geliverir.Benim geldi cok sukur
Pirenses bizim burda bi abi vardı onunda ,ilyonda sıfır bi aktarcı buldular yeni yeni çıkmaya başlamış ama ölü diyorlar sprm hücresine onların tedavisi bitsin olursa bebekleri sana nosunu veririmKızlar ben sorsam da unutuyorum sorunları hemen ya.. Ilk sayfaya sorunlarımızı da mı eklesek acabakiwicik imm? Unuttukca baksak ordan
Hosgeldinnn cancazimBurdayiz canım geliverdim
Saol canım sana şimdiden hayırlı yolculuk uçaklami geliyorsunHosgeldinnn cancazim
Kızlar ben sorsam da unutuyorum sorunları hemen ya.. Ilk sayfaya sorunlarımızı da mı eklesek acabakiwicik imm? Unuttukca baksak ordan
Mantıklı
benimki de tam olarak başlayamadı bi tuhaf ama başlangıcı gordum en azındanBilmiyom kuzum. Agrilarim oldu ara ara dedim heh gelmis olmasi lazim ... Ama yok
aktarlara da guven olmuyo ama bakalim hayırlısı.. Insallah bekletmez Rabbim..Pirenses bizim burda bi abi vardı onunda ,ilyonda sıfır bi aktarcı buldular yeni yeni çıkmaya başlamış ama ölü diyorlar sprm hücresine onların tedavisi bitsin olursa bebekleri sana nosunu veririm