- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.881
canım hoşgeldin uzak durma yaa gel katıl bize hayatını yaşaYok ben gizliden takıp etcem
geçmiş olsun canım benim allah şifa versin inş. ameliyata gerek kalmazKızlar kızımın kolu kırıldı 24 haziranda yarın doktor kotrolümüz var dua edin inşallah amaliyata gerk kalmaz
biraz sıkıntıdayım
gel canım gel dualrımız seninleeeKIZLAR YARIN INSALLAH YOLCULUGUMUZ BASLIYOOOOOORRRRR.... dua edinde vatanimiza sag salim gelelim. Doktorumuzdanda hayirli haberler isitelim insallah
Cok mutluyum Rabbim bozdurtmasin.... Size 3.000 km daha yaklasicam insallahhhh
Hoşgeldin canım allah yardımcımız olsunaramıza hoşgeldin canım benim 3 deneme olacak dondurulmuş emriyolarla mı devam edeceksin canım
Sagol ecrin yarın kontrol var hayırlısı canımgeçmiş olsun canım benim allah şifa versin inş. ameliyata gerek kalmaz
Saol canım yarın belliolacak inşallah kalmaz korkuyorumgeçmiş olsun canım benim allah şifa versin inş. ameliyata gerek kalmaz
Merhaba ecrin ben ikinci denememi dondurulmuslarla yaptim malesef negativ di ve bu sefer yine tazelerle deniyecem insallaharamıza hoşgeldin canım benim 3 deneme olacak dondurulmuş emriyolarla mı devam edeceksin canım
Kivicik ben yeni katildim araniza tam olarak yolculugun nereye? Allah isini rast getirsin canim.KIZLAR YARIN INSALLAH YOLCULUGUMUZ BASLIYOOOOOORRRRR.... dua edinde vatanimiza sag salim gelelim. Doktorumuzdanda hayirli haberler isitelim insallah
Cok mutluyum Rabbim bozdurtmasin.... Size 3.000 km daha yaklasicam insallahhhh
Nerdesin canım hangi merkezde tadavi görüyosunKivicik ben yeni katildim araniza tam olarak yolculugun nereye? Allah isini rast getirsin canim.
Canım yürüyüş yapki yumurtalar çalışsin ozaman gecikmez pirenses yada spor yap aynı durumu bendeKızlar 17 18 günlük gecikmenin ardından bugun adet oldum. insallah önümüzdeki ay da gecikmez de tam bir ay sonra başlamış oluruz
Sana da hayirli ramazanlar.. Hoş geldin aramıza cnm geçmiş olsun.Hayirlu ramazanlar arkadaşlar bende sizinle devem etmek istiyorum.. benim ağustosta üçüncü denemem olacak ne olur banada cok dua edin.. benim dualarim hep sizinle :)
Yok ben gizliden takıp etcem
Hayirlu ramazanlar arkadaşlar bende sizinle devem etmek istiyorum.. benim ağustosta üçüncü denemem olacak ne olur banada cok dua edin.. benim dualarim hep sizinle :)
Kızlar 17 18 günlük gecikmenin ardından bugun adet oldum. insallah önümüzdeki ay da gecikmez de tam bir ay sonra başlamış oluruz
Ben sohbeti muhabbeti severim lakın topiklerde çaktırmadan laf sokuyolar icimde kapandim artık şimdide burda laf yemeyim benOlmaz öyleeeee...takil hayatini yasa bizimle )
Canim öncelikle hosgeldin aramiza ve hayirli ramazanlar canim. Rabbim su mübarek günün yüzü suyu hürmetine bize saglikli evlatlar nasip etsin - amin. Dualarimiz isteyen herkese canim benim. Hangi merkezde olucaksim? Seni 1. sayfadki listemize alayim
Hadi hayirlisi canim. Dogum kontrol hapi kullandirtmio mu normalde doktorlar vakzinde gelsin diye adet tedaviden önce? Öyle biseyler duymustum dogrumu bilmiyorum. Yürüyüs yap bencede ramazandan sonra insallah. Yediklerine zaten dikkat ediyosun massllah. Bakalim bende bekliyorum hanfendiyi ne zaman gelüüüüücük
Ben almanyadan katiliyorumNerdesin canım hangi merkezde tadavi görüyosun
Hosbuldum canim,tesekkür ederimSana da hayirli ramazanlar.. Hoş geldin aramıza cnm geçmiş olsun.
Amiiin tesekkürler canim ben almanya mainz ta yaptiracam allah hepize saglikli bebisler nasib etsin...Olmaz öyleeeee...takil hayatini yasa bizimle )
Canim öncelikle hosgeldin aramiza ve hayirli ramazanlar canim. Rabbim su mübarek günün yüzü suyu hürmetine bize saglikli evlatlar nasip etsin - amin. Dualarimiz isteyen herkese canim benim. Hangi merkezde olucaksim? Seni 1. sayfadki listemize alayim
Hadi hayirlisi canim. Dogum kontrol hapi kullandirtmio mu normalde doktorlar vakzinde gelsin diye adet tedaviden önce? Öyle biseyler duymustum dogrumu bilmiyorum. Yürüyüs yap bencede ramazandan sonra insallah. Yediklerine zaten dikkat ediyosun massllah. Bakalim bende bekliyorum hanfendiyi ne zaman gelüüüüücük
Hosbulduk canimSana da hayirli ramazanlar.. Hoş geldin aramıza cnm geçmiş olsun.
Canım yürüyüş yapki yumurtalar çalışsin ozaman gecikmez pirenses yada spor yap aynı durumu bende
yaşıyorum
Peki kızlar yürüyüşe baslayim ben :)) dogum kontrol hapını duymadım hic bakalim bayramdan sonra ne diyecek doktorcum:))Olmaz öyleeeee...takil hayatini yasa bizimle )