- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.581
Tekrar yazdım canım inş eklerler ah bu erkekler yok mu bu erkekler zaten hep biz hatırlayalım zaten Herşeyi :)ben de daha once yazmıştım ama bugun hatırlattım oyle yazdılar gözden kaçmış olabilir canım kontrol et sen gene..
Ayy Insallah hem tatilin guzel gecer hem de +1 ya da +2 kisi dönersiniz evinize..
Tatil deyince benim esim de bugun bi oteli aramış cesmede. Eylul 6 7 sinde rezervasyon yaptiracakti.. Ben de tatili istiyodum zaten visey demedim once.. Sonra zaten kartın günü geçmediği icin ödeme yapamadi kaldı :)) sonra ben dedim hani biz tup bebek yaptiracaktik agustosta? Aa ben onu unuttum tamamen diyo artık doğal olacak gibi hissediyorum diyo :)) deli bu herif özümü ömrümü yedi nasıl unutyosa
Aynen öyle canım şimdi biliyorum nasıl olcak merak ediyomHerseyi bilmekte iyi degil dimi?
Bilmicen daha iyi.
Haklısın canim arada geliyolar bana boyle sonra duzeliyorumsen ıyı olmaya calıs tatlımmm cogumuzunn cookk sorunları vardırrr ama ruhunu yaslandırıp kendını uzmeee cunku bu surectee genc kalmak zorundayız cıtır anneler olucaz bızzzz ve yasadıgımız o kotu seylerın hıcbırını bebıslerımıze yasatmıcaazzz
Anladim canim benim...Yoo bu suanlik bisey degil canım.. Ben hayatımın her anında olgun olmaya çalıştım(oyle gerekti ya da ne bileyim) yani benle 16 yaşındayken tanışan biri bile cok olgunsun derdi.. Sırf evlilikten çocuktan değil yani ailemle de sorunlar vardı bu nedenle ruhum yaşlandı sanırım..
Aminn insallah.. Rabbim hepimizin gönlündeki muradini versinnn..Anladim canim benim...
Rabbim icini ferahlatsin. Hersey gönlünce olsun
Sen böyle eşim çok takıyor falan diyorsun ya acaba benim eşimde senin gibi diyormudyr bu karı bana Kafayı yedirdi diyene diosun canımm yaa bıkkınlık gelyor yanı yalan değilll benım kıde fazla takıntılı bak beylıkduzunde gorumcem var ama orda kalmıyoruz nedenmıss uzakmısss ya yolda gıdıp gelırkennn bısı olursaymısss..sankıı cokkk zengınızzz ew tuttuk bugun 20 gunlukkkk
Aaaaaa inanmiyorum ya.
Hazir ev varken. Olacagi varsa tutulan evdede olur .. Allah korusunda. O kadarda asiri degil mi. bide zaten pahali bi tedavi yani üstüne bakiyorumda eklenilioda eklenilio. Yani 5 diolar bakiosun sonunda 7-8 i buluyo mesela...
Ne diyim arkadasim.. Artik sende huyuna gidiyorsundur yapcak bisey yok. Aslinda ince düsünmeside güzelde bunaltmicak sekilde
Allaj yardkmcin olsun insallaj bebelerime kavusursunda bunlarin hic birinin önemi kalmaz..[/QUOTE inş canımm inşşş
walla olabılıtesı yuksek olabılır ama takıntılarına baglı canımmSen böyle eşim çok takıyor falan diyorsun ya acaba benim eşimde senin gibi diyormudyr bu karı bana Kafayı yedirdi diye
Amin canim amin. CümlemizeAllah kalbine gönlüne göre versin canimmmmmm
Öncelikle hosgeldin canim aramiza. Seni ilk sayfamizdaki listeye hemen ekliyorummrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ağustosta 2.yi denemeyi düşünüyorum ben de tabi adetlerim düzene girerse mayısta yaptırmıştım ilkini şuan çok düzensiz adet görüyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi boyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsunmrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ağustosta 2.yi denemeyi düşünüyorum ben de tabi adetlerim düzene girerse mayısta yaptırmıştım ilkini şuan çok düzensiz adet görüyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi boyle bir şey yaşayan var mı aranızda?