- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.561
yaniii otesımı var kıııııı:)Ayyyyynen öyle canim. Bizde öyle düsünüyoruz. Citiriz citirrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaniii otesımı var kıııııı:)Ayyyyynen öyle canim. Bizde öyle düsünüyoruz. Citiriz citirrrrr
Senin isin de zor canim ne diyimama benım kı gıbısıde kotu ınan kı herseyı arastırıp sureklı bana anlatan bı adam var bunaltıoo benıı tek konumuzzz bebek oldu artıkk yadaaa yapılacak ıslemlerrr:):)
ama benım kı gıbısıde kotu ınan kı herseyı arastırıp sureklı bana anlatan bı adam var bunaltıoo benıı tek konumuzzz bebek oldu artıkk yadaaa yapılacak ıslemlerrr:):)
Tamam kızma yahuhemen o ruhunuu geriye cek bakııımmmmmmm sennn
aynen yanı oyuzden aslında bılmemesı daha ıyııı boswerr takılmaaaaa.....Senin isin de zor canim ne diyim
Arkadasim yorma ruhunu.... Hersey güzel olucak Allahin izniyle ... öperim gözlerindenBenim ruhum sizden yaşlı valla
Bencede canimaynen yanı oyuzden aslında bılmemesı daha ıyııı boswerr takılmaaaaa.....
ne diosun canımm yaa bıkkınlık gelyor yanı yalan değilll benım kıde fazla takıntılı bak beylıkduzunde gorumcem var ama orda kalmıyoruz nedenmıss uzakmısss ya yolda gıdıp gelırkennn bısı olursaymısss..sankıı cokkk zengınızzz ew tuttuk bugun 20 gunlukkkkO.. O zordur yaaa
iyi geceler canımm ruyanda bebişlerinii gorrrKizlar ben yatiyorum.
Hepinizi öpüyorum.
Hayirli sahurlar.
Dualarda benide unutmayin olur muuuu....
Geceniz hayirli kalsin..
Anladım canım evet heyecan vardır tabi hadi vakalım hayırlısı olsun canım Görüşmeye gidince yaz mutlaka canım :)Temizligimi bitirmeliyim persembeye kadar insallah
Cuma yolculuk nasipse canim. Dua et hayirlisiyla evimize varalim. Yani anamin evine
Düsünmeneye calisiyorum ama heyecan var tabisiiii. Geldigimde randevu icin aricam yine insallah. Gelince görüselim demislerdi. Ay bak simdi heyecan basti.
Insallah evime güzel hislerle geri dönerim. Rabbim yar ve yardimcim olur insallah.
Yoo bu suanlik bisey degil canım.. Ben hayatımın her anında olgun olmaya çalıştım(oyle gerekti ya da ne bileyim) yani benle 16 yaşındayken tanışan biri bile cok olgunsun derdi.. Sırf evlilikten çocuktan değil yani ailemle de sorunlar vardı bu nedenle ruhum yaşlandı sanırım..Arkadasim yorma ruhunu.... Hersey güzel olucak Allahin izniyle ... öperim gözlerinden
Iyi geceler canım rüyanda beni de GörKizlar ben yatiyorum.
Hepinizi öpüyorum.
Hayirli sahurlar.
Geceniz hayirli kalsin..
Kizlar ben 11 sene önce hiç araştırmadan kara borsa gittim allah verince oluyorSenin isin de zor canim ne diyim
Aaaaaa inanmiyorum ya.ne diosun canımm yaa bıkkınlık gelyor yanı yalan değilll benım kıde fazla takıntılı bak beylıkduzunde gorumcem var ama orda kalmıyoruz nedenmıss uzakmısss ya yolda gıdıp gelırkennn bısı olursaymısss..sankıı cokkk zengınızzz ew tuttuk bugun 20 gunlukkkk
Sende beniIyi geceler canım rüyanda beni de Gör
İyi geceler canımKizlar ben yatiyorum.
Hepinizi öpüyorum.
Hayirli sahurlar.
Geceniz hayirli kalsin..
Herseyi bilmekte iyi degil dimi?Kizlar ben 11 sene önce hiç araştırmadan kara borsa gittim allah verince oluyor
sen ıyı olmaya calıs tatlımmm cogumuzunn cookk sorunları vardırrr ama ruhunu yaslandırıp kendını uzmeee cunku bu surectee genc kalmak zorundayız cıtır anneler olucaz bızzzz ve yasadıgımız o kotu seylerın hıcbırını bebıslerımıze yasatmıcaazzzYoo bu suanlik bisey degil canım.. Ben hayatımın her anında olgun olmaya çalıştım(oyle gerekti ya da ne bileyim) yani benle 16 yaşındayken tanışan biri bile cok olgunsun derdi.. Sırf evlilikten çocuktan değil yani ailemle de sorunlar vardı bu nedenle ruhum yaşlandı sanırım..
iyi geceler canimm. Bebisleri gormeyi unutmaKizlar ben yatiyorum.
Hepinizi öpüyorum.
Hayirli sahurlar.
Geceniz hayirli kalsin..