2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

hoşbulduk arkadaşlar sağolun.tedaviyi bursa acıbademde yapacağız bir aksilik çıkmazsa doktoruma sordum bir kere olursa düzensizlik sorun değil ama tekrar ederse bakalım bir problem olabilir demişti tedaviden sonra düzenli geldi adetim bu ikinci ay 9 gn oldum 3 gün temiz kaldım şimdi yine kanamam oluyor.

hoşbulduk arkadaşlar sağolun.tedaviyi bursa acıbademde yapacağız bir aksilik çıkmazsa doktoruma sordum bir kere olursa düzensizlik sorun değil ama tekrar ederse bakalım bir problem olabilir demişti tedaviden sonra düzenli geldi adetim bu ikinci ay 9 gn oldum 3 gün temiz kaldım şimdi yine kanamam oluyor.

Bence en iyisi doktorunla görüs canim. Sitresin olduysa ondanda olmus olabilir. Oda cok etkiliyor cünkü

mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ağustosta 2.yi denemeyi düşünüyorum ben de tabi adetlerim düzene girerse mayısta yaptırmıştım ilkini şuan çok düzensiz adet görüyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi boyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

selamlar herkese.. sende hoşgeldin canım. öncelikle hayırlı olsun.. benimde regl düzensiz. pko var maalesef.. son 3 aydır düzenli.. seninle hemen hemen aynı ünlerde başlıycaz.. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.. :)

mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ağustosta 2.yi denemeyi düşünüyorum ben de tabi adetlerim düzene girerse mayısta yaptırmıştım ilkini şuan çok düzensiz adet görüyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi boyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Canim hosgeldin aramiza. Insallah bu kez bebis gelir hayirlisi ile. Bende duzensizlik yok. Ama tabi ki doktor daha iyi aciklama yapar. Ikinci deneme dondurulmusla mi deneyeceksin. Ilk denemndeki tecrubelerini bizimle paylasirsan mutlu oluruz. :KK9: Neden tutmadığı ile ilgili de açıklama yaptilar mi. Ay cok sordum saniirm. Merak ediyom napim :KK16::KK53:

Canim hosgeldin aramiza. Insallah bu kez bebis gelir hayirlisi ile. Bende duzensizlik yok. Ama tabi ki doktor daha iyi aciklama yapar. Ikinci deneme dondurulmusla mi deneyeceksin. Ilk denemndeki tecrubelerini bizimle paylasirsan mutlu oluruz. :KK9: Neden tutmadığı ile ilgili de açıklama yaptilar mi. Ay cok sordum saniirm. Merak ediyom napim :KK16::KK53:

olur mu canım sor tabi :) ikinci de maalesef dondurulmuşum yok sıfırdan başlayacağız yine 9 tane yumurta toplandı 8 tanesi sağlıklıydı 5 tanesi döllendi 2 embriyo transfer edildi orta kalite 3.gün embriyosu ama tutmadı. benim amhım 0.50 idi bu yüzden direkt tüp bebeğe yönlendirdiler.Açıklama olarak amh düşüklüğünden yumurtaların orta kalite olduğundan falan bahsetti doktor.tabi herşey yolunda çok mükemmel olsaydı bile şans yüzde 50dir dedi.böyle sağlam durmaya çalışıyorum işte etrafımda sadece ablam birkaç arkadaşım biliyor.aileme bile anlatmadım üzülmesinler diye insan bunalıyor tabi.

Hoşgeldin canım

Saol canım istanbul tüb bebskle görüştüm 5 dediler 4 bine dogru çekerlerse düşünüyoeum okullar başlayınca ilaçlar tahliller hariç

Ilaclarsiz mi? Bende bakalim gidince tam konusucam canim. Nasildi telefonda? :-) icine yattimi yani konusmasi emre beyin :-)

X