2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

O.. O zordur yaaa
ne diosun canımm yaa bıkkınlık gelyor yanı yalan değilll benım kıde fazla takıntılı bak beylıkduzunde gorumcem var ama orda kalmıyoruz nedenmıss uzakmısss ya yolda gıdıp gelırkennn bısı olursaymısss..sankıı cokkk zengınızzz ew tuttuk bugun 20 gunlukkkk

Anladım canım evet heyecan vardır tabi hadi vakalım hayırlısı olsun canım Görüşmeye gidince yaz mutlaka canım :)

Arkadasim yorma ruhunu.... Hersey güzel olucak Allahin izniyle ... öperim gözlerinden
Yoo bu suanlik bisey degil canım.. Ben hayatımın her anında olgun olmaya çalıştım(oyle gerekti ya da ne bileyim) yani benle 16 yaşındayken tanışan biri bile cok olgunsun derdi.. Sırf evlilikten çocuktan değil yani ailemle de sorunlar vardı bu nedenle ruhum yaşlandı sanırım..

Aaaaaa inanmiyorum ya.
Hazir ev varken. Olacagi varsa tutulan evdede olur .. Allah korusunda. O kadarda asiri degil mi. bide zaten pahali bi tedavi yani üstüne bakiyorumda eklenilioda eklenilio. Yani 5 diolar bakiosun sonunda 7-8 i buluyo mesela...
Ne diyim arkadasim.. Artik sende huyuna gidiyorsundur yapcak bisey yok. Aslinda ince düsünmeside güzelde bunaltmicak sekilde
Allaj yardkmcin olsun insallaj bebelerime kavusursunda bunlarin hic birinin önemi kalmaz..

sen ıyı olmaya calıs tatlımmm cogumuzunn cookk sorunları vardırrr ama ruhunu yaslandırıp kendını uzmeee cunku bu surectee genc kalmak zorundayız cıtır anneler olucaz bızzzz ve yasadıgımız o kotu seylerın hıcbırını bebıslerımıze yasatmıcaazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…