- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.601
tünaydın canım aynı anda yazdık galıba bende senden bahsettim :) liste için yeni gelen arkadaşaÖncelikle hosgeldin canim aramiza. Seni ilk sayfamizdaki listeye hemen ekliyorumhangi merkezde düsünüyorsun kismetse?
Adet düzensizligi icin doktorunla görüstün mü hic?
Kalp kalbe karsi ecrinimmmmmmmtünaydın canım aynı anda yazdık galıba bende senden bahsettim :) liste için yeni gelen arkadaşa
bende sevdim kız seniKalp kalbe karsi ecrinimmmmmmm
Seviyom kiz seni
Vallahana benimki de aynen öyle doktor kadar bilgisi varSenin isin de zor canim ne diyim
Bende temizlikle ugrasiyorum pek yazamadimbende sevdim kız senimerak ettim bende sonra gelen giden varmı diye :)
Insalalh canim benim.Tünaydınn kızlaarr günümüz güzel geçsin keyifler yerinde olsun
Fena mi canim.. Adamlar seviyo sizi ilgileniyoVallahana benimki de aynen öyle doktor kadar bilgisi var
hoşbulduk arkadaşlar sağolun.tedaviyi bursa acıbademde yapacağız bir aksilik çıkmazsa doktoruma sordum bir kere olursa düzensizlik sorun değil ama tekrar ederse bakalım bir problem olabilir demişti tedaviden sonra düzenli geldi adetim bu ikinci ay 9 gn oldum 3 gün temiz kaldım şimdi yine kanamam oluyor.
Tünaydın arkadaşlar bol muhabbetler
mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ağustosta 2.yi denemeyi düşünüyorum ben de tabi adetlerim düzene girerse mayısta yaptırmıştım ilkini şuan çok düzensiz adet görüyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi boyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Canim hosgeldin aramiza. Insallah bu kez bebis gelir hayirlisi ile. Bende duzensizlik yok. Ama tabi ki doktor daha iyi aciklama yapar. Ikinci deneme dondurulmusla mi deneyeceksin. Ilk denemndeki tecrubelerini bizimle paylasirsan mutlu oluruz.mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ağustosta 2.yi denemeyi düşünüyorum ben de tabi adetlerim düzene girerse mayısta yaptırmıştım ilkini şuan çok düzensiz adet görüyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi boyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Yolunda canım. Bizim taşınma işi var bayram sonu olacaktı ama evin tadilatı yetişmiyecek gibi. Yetişmezse tüp bebek olayı eylüle kayabilir. Bakalım inş öyle olmaz bi an önce başlamak istiyorum.Insalalh canim benim.
Nasilsin? Hersey yolundami?
Canim hosgeldin aramiza. Insallah bu kez bebis gelir hayirlisi ile. Bende duzensizlik yok. Ama tabi ki doktor daha iyi aciklama yapar. Ikinci deneme dondurulmusla mi deneyeceksin. Ilk denemndeki tecrubelerini bizimle paylasirsan mutlu oluruz.Neden tutmadığı ile ilgili de açıklama yaptilar mi. Ay cok sordum saniirm. Merak ediyom napim
Saol canım istanbul tüb bebskle görüştüm 5 dediler 4 bine dogru çekerlerse düşünüyoeum okullar başlayınca ilaçlar tahliller hariçHosgeldin canim
Tesekkürler canimmmmm...Enerji ve umut dolu gupguzel birgun diliyorum
Hoşgeldin canım
Saol canım istanbul tüb bebskle görüştüm 5 dediler 4 bine dogru çekerlerse düşünüyoeum okullar başlayınca ilaçlar tahliller hariç