2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Sagol kuzum ben diğer duaya da Katılmak istedim yazmıştım inş unutulmam
ben de daha once yazmıştım ama bugun hatırlattım oyle yazdılar gözden kaçmış olabilir canım kontrol et sen gene..

Ayy Insallah hem tatilin guzel gecer hem de +1 ya da +2 kisi dönersiniz evinize..

Tatil deyince benim esim de bugun bi oteli aramış cesmede. Eylul 6 7 sinde rezervasyon yaptiracakti.. Ben de tatili istiyodum zaten visey demedim once.. Sonra zaten kartın günü geçmediği icin ödeme yapamadi kaldı :)) sonra ben dedim hani biz tup bebek yaptiracaktik agustosta? Aa ben onu unuttum tamamen diyo artık doğal olacak gibi hissediyorum diyo :)) deli bu herif özümü ömrümü yedi nasıl unutyosa

üzülme tatlım erkekler bıze gore daha rahatlar...

Erkekler gercekten cok rahat . O kafa bize lazim

Ayyyyynen öyle canim. Bizde öyle düsünüyoruz. Citiriz citirrrrr

Cok rahat cok sorma bugun yumurta toplama islemi diye bisey söyledim esime. Ne icin toplayacklarmis ki dedi ben şookkk
ama benım kı gıbısıde kotu ınan kı herseyı arastırıp sureklı bana anlatan bı adam var bunaltıoo benıı tek konumuzzz bebek oldu artıkk yadaaa yapılacak ıslemlerrr:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…