2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

@gbakverdi kuzum hiç sorma valla bende aynıyım gündüz çalışıyorum sırf kıskançlığım yüzünden gece uykusuz kalıp yaxışıyorum gerçekten topimiz bir harika allah ayırmasın bizi

Kızlar doktordan çıktım şimdi iş yerinde gizli yazıyorum :)) 5 yumurtadan biri büyümüş yine onu alalım dedi doktor bende nasıl olsa bir dondurulmuşum var bunu normal yolla deneyelim dedim tek yumurtaya bile 4000 tl istedi boşta çıkabilir dedi bende bu ay hamile kalmasan normal yolla önümüzdeki ay yumurta toplayalım dedim çatlatma iğne vurundum hadi inşallah kendi olur gece yazarım tedayları çalışmam lazım öptümmm hepinizi canlarımmmm

sizde sagolun ama 11 sene önceydi şimdide doktoruma söylicem ne der bilmiyorum eski doktorlarıma ulaşamadım sevim ulakoglu ismi bir türlü ulaşamadım her şey allahtan kün fe yekün ol der ve olur

Evet canim aynen öyle. Hakkimizda hayirlisi

Ah canim benimmmm.. Gizli gizli heee yerim seni. Hadi bakalim.. Hakkinda hayirlisi canim benimmm. Bakarsin tedavisiz gelir senin bebis insallah. Insallah tedavi gerek kalmadan hamile kalirsin hayirlisiyla canim. Dualarimiz seninle. Cok öptümmmm kolay gelsinnn

inşallah canım rabbim herkesi sevindirsin tıransfer öncesi yürüyüş yapılmasını tavsiye ederim günlük bir saat ben öyle yapmıştım rahim kasları sıkılaşıyor demişti doktorum
Evet canim yürüyüs cok iyi. Fakat ramazanda benim yürüyüsüm yatti. :-( artik insallah bayramdan sonra yürüyüs yapicam nasip ederse rabbim.

Kolay gelsin canim benim. Insallah kendiliğinden geliverir. 5ek yumurtayi dollemek icin mi istiyorlar o kadar parayi. Cok masrafli ya bu isler

Kolay gelsin canim benim. Insallah kendiliğinden geliverir. 5ek yumurtayi dollemek icin mi istiyorlar o kadar parayi. Cok masrafli ya bu isler
A azee13 hakkaten zormuş kuzum yok cnm tek yumurtayı almak için istiyolar diğer dördü büyümemiş pek iptal yani zaten 10 gün önce 5 bin verdik her toplamada aynı parayı istiyolar benim beraber büyümüyomuş bende kabul etmedim

kiwicik :)) aynen canım gizli gizli çok saol canımın içiii inşallah bu ay ümitliyim hakkımızda hayırlısı bakalım kısmet

Hadi ya. Cokmus canim yam sizin toplamda baya tutuyor o zman degil mi. Neyse bebis gelsin de hepsine katlaniyoruz iste. Allah maddi ve manevi yardim etsin insallah

Hadi ya. Cokmus canim yam sizin toplamda baya tutuyor o zman degil mi. Neyse bebis gelsin de hepsine katlaniyoruz iste. Allah maddi ve manevi yardim etsin insallah
A azee13 aynen cnm iğneleride çok yüksek dozda kullandım oda çok maliyetli oluyor allahtan eşim eczacı geliş fiyatı çok tutmadı allah bebişleri nasip etsinde artık masrafı gözümüz görmez inşallah

kizlar ALLAH KABUL BUYURSUN ORUCLARINIZI VE DUALARINIZI....

Bugün gelmediniz fistiklar prensess38 ecrin87

Bende artik izin hazirliklari basladi insallah. Sag salim gelirim umarim vatanima.

Dua edin benim icinde olur muuuu

kizlar ALLAH KABUL BUYURSUN ORUCLARINIZI VE DUALARINIZI....

Bugün gelmediniz fistiklar prensess38 ecrin87

Bende artik izin hazirliklari basladi insallah. Sag salim gelirim umarim vatanima.

Dua edin benim icinde olur muuuu
Aminn canim hepimizin orucunu duasını kabul etsin Rabbimm.. Sen de hayırlısıyla yaklaş bakalim bize.

Ben bugun is yaptım biraz ama cok yoruldum sonra tansiyonum mu kan şekerim mi biseyim düştü bi hoş oldum bıraktım işi. Ramazanda diyet yapmak çarptı sanırım beni

Ay canim aynen suan öyle bi halsiz sekilde yatakta yatiyorum ki......
Yatak odasinin dolapalarini düzenlendim ve kilerimi düzenledim. Halsiz düstüm yaaaa :-( bide bende yemiyorum pek sanirim kan sekerim düstü ve enerjim bitti. Daha 1 saat var burda bekliyoruz. Cok halsiz kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…