2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Tıransferden sonra kaç saat yatırıyolarbilen varmı ben 11sene önce 1 gece yatmıştım

Burda hep 2-3 saat diye bi zaman okudum canim. Sonra eve yolluyorlarmis.
Ama sahsen bende 1 gece yatmak isterim mümkünati varsa

tünaydın kızlar beni merkezde 45 dk falan yatırdılar ondan sonra eve postaladılar bende mi 1 gece yatsam hastanede acaba kafam karıştı bak şimdi:KK47::KK47:

tünaydın kızlar beni merkezde 45 dk falan yatırdılar ondan sonra eve postaladılar bende mi 1 gece yatsam hastanede acaba kafam karıştı bak şimdi:KK47::KK47:
Canım ben deneyimi söylüyorum ilk tüp bebek çıktıgı zaman 5 gün yatırıyorlarmış ama ben bir gece yattım allaha şükür bir kızım var yine yatmayı düşünüyorum

Canım ben deneyimi söylüyorum ilk tüp bebek çıktıgı zaman 5 gün yatırıyorlarmış ama ben bir gece yattım allaha şükür bir kızım var yine yatmayı düşünüyorum
cevap için sagol canım benim evim merkeze 1 1,5 saat uzaklıkda bana hiç yatış yapmadılar bu sefer merkeze gidince soracağım canım inş. bu sefer tutar

Bende sormak istiyorum gittigim zaman canim insallah. Bakalim suzan hanim sana ne dicek :-)

Allah bagislasin canim.
Insallah bizede nasip olur saglikli hayirli evlatlar

Bak bunu öğrendiğimiz iyi oldu. :KK53: Aslinda mantıklı olan yatmak ama doktorlar hic umrunda degil gibi istersen yolculuk da yapabilirsin diyorlar.
Evet doktorlar öyle diyo canim. Kimisi kan dolasimi icin sakin öyle uzunca yatma diyolar. Tibben kanitlanmamis cünkü yatmanin bi faydasi olduguna dair. Veren rabbim.. O OL diyince oluyor canim. Tabi biz tedbir allcaz sünnettir, lakin takdir Allahindir...

Evet doktorlar öyle diyo canim. Kimisi kan dolasimi icin sakin öyle uzunca yatma diyolar. Tibben kanitlanmamis cünkü yatmanin bi faydasi olduguna dair. Veren rabbim.. O OL diyince oluyor canim. Tabi biz tedbir allcaz sünnettir, lakin takdir Allahindir...
Dogru diyosun canim. Rabbim isterse olmayacak sey mi var. Bize düşen her yolu denemek. Biri vesile olacak elbet.

sizde sagolun ama 11 sene önceydi şimdide doktoruma söylicem ne der bilmiyorum eski doktorlarıma ulaşamadım sevim ulakoglu ismi bir türlü ulaşamadım her şey allahtan kün fe yekün ol der ve olur

X