- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.401
Evet kendimi hic guzel hissetmiyorum iste ben.. O yuzden de zayiflamam lazim.. Ahh bu evlilik bitirdi beni bitirdiiii
Tabi ki canimcim dualarimizdasin.kizlar ALLAH KABUL BUYURSUN ORUCLARINIZI VE DUALARINIZI....
Bugün gelmediniz fistiklarprensess38 @ecrin87
Bende artik izin hazirliklari basladi insallah. Sag salim gelirim umarim vatanima.
Dua edin benim icinde olur muuuu
Amin canim. Bizde daha iftar olmadi.Tabi ki canimcim dualarimizdasin.Allah oruclarimizi kabul etsin
Aaa gizlimiz saklimiz mi var kiizz soyle bakim??
Aaa gizlimiz saklimiz mi var kiizz soyle bakim??
hıhı 17 18 kilo kadarEvlendikten sonrami aldin kilo canim?
senin ruhun genc bi kere canim yaşın ne önemi varrYok bunu söylemicem
Ablayi birak teyze dersiniz bide yok yok
hıhı 17 18 kilo kadar
senin ruhun genc bi kere canim yaşın ne önemi varr
Kiz ramazanda diyet mi olur.Aminn canim hepimizin orucunu duasını kabul etsin Rabbimm.. Sen de hayırlısıyla yaklaş bakalim bize.
Ben bugun is yaptım biraz ama cok yoruldum sonra tansiyonum mu kan şekerim mi biseyim düştü bi hoş oldum bıraktım işi. Ramazanda diyet yapmak çarptı sanırım beni
Ha ha evet di mi ya. Guldurdun beni cok yasaTostikte degilsin bikerem.
Etine dolgunuz biz. Napalil kocalarimiz öyle seviyo
evlenince herkes alıyor sanırımBende 7-8 kg rahat almistim canim yillar icersinde.
Sen kac yillik evlisin?
Ben 30 a merdiven dayadim bile.
Sizler ne güzel gencsiniz daha. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.
ne bileyim canim cok etkilemez sandım ama çarptı isteKiz ramazanda diyet mi olur.Yapma sakin tedavi oncesi dikkat etmeliyiz unutma. Dikkat etcez tabi ama abartmadan
Ya sen cok kucuksum daha21 canim sen?
tombiklerin tombiğiyim hem deeeeama hakkaten kocam istemiyo benim zayiflamami deli midir nedir
Ha ha evet di mi ya. Guldurdun beni cok yasa
Ya sen cok kucuksum daha21 yasimda olmak icin neler vermezdim
evlenince herkes alıyor sanırımeylul 2012de evlendik yani 3 yilimiza cok az kaldi.. Bak ben de 20+1 olmusum 30 a ne kaldi surda
ne bileyim canim cok etkilemez sandım ama çarptı iste
Al benden de o kadar
Sen kac yasindasin canim?En kart ben miyim yaa
Benimki hakkaten yaa nolur diyet yapma diye yalvarmıştı resmenYani diyete ne gerek var dimi? Yoksa mazallah kocam sevmez beni
Hehehehe. Oda iyimis canim. Bende esimi sisko yapayim ki benim kilom cikmasin ortayaBenimki hakkaten yaa nolur diyet yapma diye yalvarmıştı resmenama kendisi de iri olduğu icin.. Ben yanında ufacik kalcan diye korktu