2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Günaydın hatunlar
S Serpil2630 kiwicik prensess38 A azee13 hepinize ilgilendiğiniz ve destek oldugunuz için çok teşekkür ederim. Ama kıskanıyorum kızlar sizi aahurda sohbetler alıp başını gidio ben çalıştığım ve oruç tutmadığım için sahura kalkmıorum eşime akşamdan hazırlayıp yatıorum ama sabah yaxışmalarınızı okuduktan sonra içimi bi kıskançlık sarıo işin şakası iyi bi topik oldu burası, kötü niyet atışma vb bişi yok herkes kendiyle barışık ve destek olmaya hazır.. En başından şanslıyız galiba

Gunaydin cnim. Rica ederiz ne demek. Birbirimize destek icin buradayiz hepimiz. Kimse ile konusamadiklarimizi burada paylasiyoruz. Evet cidden cok iyi oldu burasi. Stres atiyor insan. Sanki hepinizi taniyormusum gibi hissediyorum insallah sevinclerimiz daim olur. iyi ki varsiniz be kizceler

Bennde denizliliyim canim. Izmirde nerde tedavi oldun. Aslinda ben denizlide oturmuyorum ama ordaki doktorum cok iyi. Onun icin geleceğim bi nevi. Baska birine guvenemiyorum artik.
Canım ben tepecikte ahmet seçgin önoglu vardı ona gittim
ama ege üniversitesi güvenilir doktorlar var ege hanım erol tavmergen bizim akraba yaptırdı

Ay canim benimmmm... Kiyamam yaaa!
Kiskanma kiskanma. Seninlede insallah bol sohbetler ederiz sen ne zaman firsat bulursan yaz sanada yetisiriz biz canim hic üzülme evet burada cok sükür kendinle barisik ve nese dolu hatunlarla dolu tedaviden 1-2 ay öncesine böylesine bi topik hic burda oldumu bilmiyorum genelde direk tedavi baslayinca ve hemen onunla ilgili paylasimlar oluyor benim suanda okuduklarimin arasinda. Ama sanirim bizim topik bu konuda farkli ki daha tedavimiz baslamadan 200. sayfalara gelicez insallah masallah masallah nesemiz bol olsunnnnn. Sende dahil oldugun icin bu topige her zaman sohbetlerimizde yer alirsin canimmm... Kocaman öptüm seni .. Mektup gibi oldu yahuuu

Kiskanilcak gibi oldu bu topik zateeennn

Sende iyiki varsin canim benim.
Nesemiz hep böyle olsun insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…