- 31 Temmuz 2014
- 194
- 320
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.321
Gunaydin cnim. Rica ederiz ne demek.Günaydın hatunlar
S Serpil2630kiwicik prensess38 A azee13 hepinize ilgilendiğiniz ve destek oldugunuz için çok teşekkür ederim. Ama kıskanıyorum kızlar sizi aahurda sohbetler alıp başını gidio ben çalıştığım ve oruç tutmadığım için sahura kalkmıorum eşime akşamdan hazırlayıp yatıorum ama sabah yaxışmalarınızı okuduktan sonra içimi bi kıskançlık sarıo işin şakası iyi bi topik oldu burası, kötü niyet atışma vb bişi yok herkes kendiyle barışık ve destek olmaya hazır.. En başından şanslıyız galiba
Canım ben tepecikte ahmet seçgin önoglu vardı ona gittimBennde denizliliyim canim. Izmirde nerde tedavi oldun. Aslinda ben denizlide oturmuyorum ama ordaki doktorum cok iyi. Onun icin geleceğim bi nevi. Baska birine guvenemiyorum artik.
Bennde denizliliyim canim. Izmirde nerde tedavi oldun. Aslinda ben denizlide oturmuyorum ama ordaki doktorum cok iyi. Onun icin geleceğim bi nevi. Baska birine guvenemiyorum artik.[/QUOTEşu an istanbulda oturuyorum
izmideki tedavim sonuç vernmemisti sonra istanbul fatih medikal parta tecdavi oldum oradan sonuç aldım ama şu an medipol olacak galiba
hayırlısı olsun canım sen enrde yaptırcaksın pekiHosgeldin canim. Ben de agustosta yapacagim. Bemim tuplerde hasar var. Henuz pek ilerleme yok test falan hicbisey yapmadik. 1 agustosta randevum var. Bakalim heyecanla bekliyoruz.
Benim takipler denizlide olacak. Islemler de smyrna art. Erpa da olabliir bakalim.Canım ben tepecikte ahmet seçgin önoglu vardı ona gittim
ama ege üniversitesi güvenilir doktorlar var ege hanım erol tavmergen bizim akraba yaptırdı
Sagol canim hepimiz icin hayirlisi insallah. Benim doktorum denizlide erkan alatas. Takiplerim orda yapilacak diger islemler de smyrna art olacak. Ama denizlide erpa da olabilir. Doktorla tekrar gorusunce karar vereceğizhayırlısı olsun canım sen enrde yaptırcaksın peki
Günaydın hatunlar
S Serpil2630kiwicik prensess38 A azee13 hepinize ilgilendiğiniz ve destek oldugunuz için çok teşekkür ederim. Ama kıskanıyorum kızlar sizi aahurda sohbetler alıp başını gidio ben çalıştığım ve oruç tutmadığım için sahura kalkmıorum eşime akşamdan hazırlayıp yatıorum ama sabah yaxışmalarınızı okuduktan sonra içimi bi kıskançlık sarıo işin şakası iyi bi topik oldu burası, kötü niyet atışma vb bişi yok herkes kendiyle barışık ve destek olmaya hazır.. En başından şanslıyız galiba
Gunaydin cnim. Rica ederiz ne demek.Birbirimize destek icin buradayiz hepimiz. Kimse ile konusamadiklarimizi burada paylasiyoruz. Evet cidden cok iyi oldu burasi. Stres atiyor insan. Sanki hepinizi taniyormusum gibi hissediyorum insallah sevinclerimiz daim olur. iyi ki varsiniz be kizceler
Amin insallah sekerKiskanilcak gibi oldu bu topik zateeennn
Sende iyiki varsin canim benim.
Nesemiz hep böyle olsun insallahhhhh
Amin canim.Allah yar ve yardımcımız olsun
Amin insallah seker
İnşallah canım güzel bir ortamAmin canim.
En önemli unsurlardan biride gercekten moral.
Hep yüksek tutalim insallah. Kendimizi yipratmayalim. Demesi kolay biliyorum ama denemeliyiz. Burda bol bol destek oluruz insallah birbirimize
Tıransferden sonra kaç saat yatırıyolarbilen varmı ben 11sene önce 1 gece yatmıştım
Bende 1 geceli ucreti neyse verip kalacagım nasip olursaBurda hep 2-3 saat diye bi zaman okudum canim. Sonra eve yolluyorlarmis.
Ama sahsen bende 1 gece yatmak isterim mümkünati varsa
Bende sorucam bakalim insallah gittigimde olur mu diye. Insallah olurBende 1 geceli ucreti neyse verip kalacagım nasip olursa
biz ozaman arkadaşlarla öyle yapmıtık hepsinin oldu
Canım söylemezsen yapmazlar söyliceksin ben hiç kalkmadan yattım 1 gece doktora dedim kovsanızda gitmem onlarda tamam dediBende sorucam bakalim insallah gittigimde olur mu diye. Insallah olur
aynen canım aynen :)))ecrin87 ayy çok güldüm:)) aynen kuzum siteye sor biz birbirimize yeteriz