2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Şükürler olsun hayat is güç uğraşıyoruz sizde de keyifler iyi maşallah önceden adet olmak istemeDim şimdi can atiyorum

Ay sorma kizzz. Ne acayip kadinlariz dimi :KK53:adeti simdi sabirsizlikla bekliyoruz :KK53:tam pisikopatiz :KK70::KK70:

Allah iyilik versin canim benim

Ay canim aynen suan öyle bi halsiz sekilde yatakta yatiyorum ki......
Yatak odasinin dolapalarini düzenlendim ve kilerimi düzenledim. Halsiz düstüm yaaaa :-( bide bende yemiyorum pek sanirim kan sekerim düstü ve enerjim bitti. Daha 1 saat var burda bekliyoruz. Cok halsiz kaldim.
Ben oyle bi yemek yedim ki bugun :KK70: anca kendime geldim valla kizz:KK53:

ye valla.. Benim adetim de geleceks sanirim bi kac gune o yuzden de belim sırtım başım ağrıyo bi de coook tatlı istiyo canimm:110:
Benimde sirtim cok agriyo canim. Batmalarim basladi. Yolda benim pembe halam :-) beklemedeyim. Yolda gelirken biraz slkintili oluyor ama Allah yardimcim olsun.

21 canim sen?

tombiklerin tombiğiyim hem deeee :110:ama hakkaten kocam istemiyo benim zayiflamami deli midir nedir:110:
Ay istemiyo muuuuuu. Ay ne güzel iste. Sevin. En azindan baski yok :-)
Sen kendini nasil rahat hissediceksin öyle yap canim. Bende cok kilo verdim ve cok sükür kendimi cok daha iyi hissediyorum. Gercelten kilo güzel bisey degil. Insan vücudunda kendini rahat hissetmeli...

Ay istemiyo muuuuuu. Ay ne güzel iste. Sevin. En azindan baski yok :-)
Sen kendini nasil rahat hissediceksin öyle yap canim. Bende 20 kg verdim ve cok sükür kendimi cok daha iyi hissediyorum. Gercelten kilo güzel bisey degil. Insan vücudunda kendini rahat hissetmeli...
Evet kendimi hic guzel hissetmiyorum iste ben.. O yuzden de zayiflamam lazim.. Ahh bu evlilik bitirdi beni bitirdiiii:KK12:

X