- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.381
kiwicik öyle canım malesef yinede bu günlerimize şükürler olsun allah daha kötü günler yaşarmasın
Şükürler olsun hayat is güç uğraşıyoruz sizde de keyifler iyi maşallah önceden adet olmak istemeDim şimdi can atiyorumOooo citir anne adayi. Nerelerdeydin. Hosgeldin canimmm. Nabersin?
Şükürler olsun hayat is güç uğraşıyoruz sizde de keyifler iyi maşallah önceden adet olmak istemeDim şimdi can atiyorum
Ben oyle bi yemek yedim ki bugunAy canim aynen suan öyle bi halsiz sekilde yatakta yatiyorum ki......
Yatak odasinin dolapalarini düzenlendim ve kilerimi düzenledim. Halsiz düstüm yaaaa :-( bide bende yemiyorum pek sanirim kan sekerim düstü ve enerjim bitti. Daha 1 saat var burda bekliyoruz. Cok halsiz kaldim.
Ohhhh afiyet sifa olsun. Bende bugün sekerli biseyler yemem lazim. Yoksa bayilicamBen oyle bi yemek yedim ki bugunanca kendime geldim valla kizz
Hadi bakalim cossun topik....Bu akşamki sütyen sallama seansımızı başlatıyorum kizlaarrrr
ye valla.. Benim adetim de geleceks sanirim bi kac gune o yuzden de belim sırtım başım ağrıyo bi de coook tatlı istiyo canimmOhhhh afiyet sifa olsun. Bende bugün sekerli biseyler yemem lazim. Yoksa bayilicam
bu topigin en genç en zayıf en tecrübesiz caylagi benim galibaAy sorma kizzz. Ne acayip kadinlariz dimiadeti simdi sabirsizlikla bekliyoruz tam pisikopatiz
Allah iyilik versin canim benim
Ben de genc ve tecrubesizimbu topigin en genç en zayıf en tecrübesiz caylagi benim galiba
Bizimde ruhumuz cok genc canimbu topigin en genç en zayıf en tecrübesiz caylagi benim galiba
Benimde sirtim cok agriyo canim. Batmalarim basladi. Yolda benim pembe halamye valla.. Benim adetim de geleceks sanirim bi kac gune o yuzden de belim sırtım başım ağrıyo bi de coook tatlı istiyo canimm
Yaş kaçBen de genc ve tecrubesizimama zayif degilim kiizz
Ben de genc ve tecrubesizimama zayif degilim kiizz
21 canim sen?Yaş kaç
tombiklerin tombiğiyim hem deeeeTostikte degilsin bikerem.
Etine dolgunuz biz. Napalil kocalarimiz öyle seviyo
22 ben21 canim sen?
tombiklerin tombiğiyim hem deeeeama hakkaten kocam istemiyo benim zayiflamami deli midir nedir
Ay istemiyo muuuuuu. Ay ne güzel iste. Sevin. En azindan baski yok21 canim sen?
tombiklerin tombiğiyim hem deeeeama hakkaten kocam istemiyo benim zayiflamami deli midir nedir
Evet kendimi hic guzel hissetmiyorum iste ben.. O yuzden de zayiflamam lazim.. Ahh bu evlilik bitirdi beni bitirdiiiiAy istemiyo muuuuuu. Ay ne güzel iste. Sevin. En azindan baski yok
Sen kendini nasil rahat hissediceksin öyle yap canim. Bende 20 kg verdim ve cok sükür kendimi cok daha iyi hissediyorum. Gercelten kilo güzel bisey degil. Insan vücudunda kendini rahat hissetmeli...
En genc benmisim22 ben