2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

yumurta takibini doktorun seni sık sık yanına çağırarak kontrol etmeli ve buna kendisi karar vermeli diye düşünüyorum, neden ovulasyon testi yaptırarak böyle bir istekte bulundu ben de anlamadım canım bana da ilginç geldi. İlaç konusuna gelince benimki dondurulmuş değildi ancak bir çok ilaç kullandım bu süreçte onları da doktor verdi onun dışında h,ç bir ilaç kullanmadım. Allah yardımcın olsun belkide farklı bşr teknik uyguluyorlardır, içini rahat tut bence herkeste aynı uygulama olmuyor bu tedavilerde, kafana takılan herşeyi doktoruna sor bence ve seni tatmin edene kadar da bilgi almak istediğini belli et . İnşallah çabucak kavuşursun bebeğine Allah sağlıkla kucağına almanı göstersin.
Amin cnm insallah bende anlamadimki neyseki ovuladyon oldu aradim 8inde hersey yolundaysa transfer olacak saat 3. Bucukda dualarinizi eksik etmeyin rabbim hayirliysa nasip etsin insallah sorularimi sordum cnm ama sizkere yapilan islemlerinduyunca tereddut ediyorum hic ilac kullanmayacskmisim hollanda heralde boyle umarim hayirlisiyla tutacak tutmaz ise turkiyede yaptiricam onerdiginiz hastane var mi istanbulda tup bebekten once eminim ki arastirmissinizdir..

Kizlar bel ve kyruk sokumunuzda siddetli ve uzun sureli kramp oluyor mu ? Ne yapmam lazim fikirniz varmi? Nasil gececek bilemiyorum hareket edemiyorum su an ? Sebebi nedir bunun ?

Kizlar bel ve kyruk sokumunuzda siddetli ve uzun sureli kramp oluyor mu ? Ne yapmam lazim fikirniz varmi? Nasil gececek bilemiyorum hareket edemiyorum su an ? Sebebi nedir bunun ?
Bi fikrim yok ama derin derin nefes al mumkunse sirt uzeri uzan sonra yan don ayaklarini karnina cek ve yavas yavas ovmasini iste birinden..

Kizlar bel ve kyruk sokumunuzda siddetli ve uzun sureli kramp oluyor mu ? Ne yapmam lazim fikirniz varmi? Nasil gececek bilemiyorum hareket edemiyorum su an ? Sebebi nedir bunun ?[/QUOT
Kramp larin sebebi magnezyum eksikligi olabilir bende de bir sure bacak agrisi cok olmustu dr una danis derim cnm

İyi akşamlar kızlar ben bu topiğin eskilerindenim haziran temmuz ağustos eylül ekim derken kasımda 2 adet 5 gun emriyo transferim yapıldı 8 gun isdrarda pozitif 9 gun kan degerim 190 11 gun 550 cıktı cumartesi ilk kpntrolümz var inş kesr kalp atısları duyulur darısı isteyen hetkesin basına inş sizin değerleriniz nasışdı kızlar

İyi akşamlar kızlar ben bu topiğin eskilerindenim haziran temmuz ağustos eylül ekim derken kasımda 2 adet 5 gun emriyo transferim yapıldı 8 gun isdrarda pozitif 9 gun kan degerim 190 11 gun 550 cıktı cumartesi ilk kpntrolümz var inş kesr kalp atısları duyulur darısı isteyen hetkesin basına inş sizin değerleriniz nasışdı kızlar
Saglikla kucagjna al canim bebisini rabbim.bizlere de dua et insallah...

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayirli olsun arkadaşım Rabbim sonuna kadar gidip kucagina almayi da nasip etsin insallah

X