2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Çok sağol missbbs bugun doktoruma dedm arın göster snra kulln dedi.sen ne durumdasın hamilemisin
Ben 17 haftalık ikizlerimie hamileyim cnm:emir_bebek::emir_bebek: bi oğlum bi kızım olucak Allahın izniyle:) inşallah sende güzel haberlerini paylaşırsın burdan[/QUOTE]
Ayyy darısı bana olur inşallah sen de hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın bebişlerini inşallah :KK66:

kızlar biraz önce cetrodite iğneden ilk defa yaptım yapar yapmaz kaşıntı ve kabarcıklar oluştu benim gibi sorun yaşayan olmuşmuydu.??

Kızlar 2.kontrolume gıttım 8yumurtam var 12-13mm.rahim kalınlığım 8 sizce normal mi degerlerım.çok tedirginim benım gttgm hstanede 1 embriyo transfer ediliyormuş.biraz korkyrm acıkcası.

Yok canım..yeni bitti tedavim..negatif..
hayırlısı olsun arkadaşım Allah inşallah hepimize bir gün bebiş nasip eyler.bizi evlatla sınamasın.sabırla denicez olmadı bir daha denicez taa ki o gün gelene kadar.umut her zaman var.herşey güzel olacak bir gün inan buna.öpüyorum seni.

Canım benim..öyle tabi.ama bu sefer çok Yoruldum..bir yılda 4 defa olumsuz netice almak yıprattı..vardır bi hayır..Allah en güzelini en güzel zamanda nasip etsin inşallah.. Sağol canım..ben de seni öpuyorum:KK68:

Canım benim..öyle tabi.ama bu sefer çok Yoruldum..bir yılda 4 defa olumsuz netice almak yıprattı..vardır bi hayır..Allah en güzelini en güzel zamanda nasip etsin inşallah.. Sağol canım..ben de seni öpuyorum:KK68:
hayat insanı her açıdan sınar canım yaşadığın acılar senin sınavın.sen sabırla ve tevekkülle gücünü inancını korursan belki bu dünyada belki ahirette mükavatını alacaksın emin ol.ben de çoğu kez yoruldum bittim diyordum bak hala umudum var.seni anlayabiliyorum ne zman istersen yaz bana ama sakın olumsuz düşünme.

X