2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Günaydın kızlar :)
@ekinoks2012 merhaba canım kanama nasıl oldu ne durumdasin merak ettim
U umut46 nasılsin canım
test gününe az kaldı haber ver muhakkak olur mu
Z zuzu3434 sen de gel canım sadece hamile olanlar orda değil anne adayları da orda : )
Canım teşekkür ederim iyiyimgündüz işte oluyorum zaman hızlı geçiyor ancak akşam 9 gibi hiç halim kalmıyor erkenden uyuyorum :) hamileyim ya kesin ondandir canım :-) sürekli böyle pozitif düşünmeye çalışıyorum c.tesi test günüm inşallah güzel haberlerle gelirim. Sen nasılsın? Minnaklarin iyilerdir inşallah arkadaşım.

Canım teşekkür ederim iyiyimgündüz işte oluyorum zaman hızlı geçiyor ancak akşam 9 gibi hiç halim kalmıyor erkenden uyuyorum :) hamileyim ya kesin ondandir canım :-) sürekli böyle pozitif düşünmeye çalışıyorum c.tesi test günüm inşallah güzel haberlerle gelirim. Sen nasılsın? Minnaklarin iyilerdir inşallah arkadaşım.
Ayyy hadi insalalh canimm bişey kalmamış test gününe yarın yapıver :oops:ben birgün önce yapmıştım hem süpriz oluyor yoksa o gece uyumak ne mümkün

Miniklerim iyi şükür buyuyorlar arada korkutuyorlar
Kardeslerimizi bekliyoruz sendnede canımcim

A
Ayyy hadi insalalh canimm bişey kalmamış test gününe yarın yapıver :oops:ben birgün önce yapmıştım hem süpriz oluyor yoksa o gece uyumak ne mümkün

Miniklerim iyi şükür buyuyorlar arada korkutuyorlar
Kardeslerimizi bekliyoruz sendnede canımcim
Ayy yerim ben o minnaklari nazli ya onlar o yuzden birascık korkutuyorlar yoksa güzel annelerini hiç birakırlar mı :-) inşallah kardeşi (leri) de gelir(ler) de yüzümü

Ayy canım...ikizdir inşallah:)) ben biraz umutsuzum bu aralar...hiç olmayacakmis gibi..yeni bi tedavi için de hiç hazır değilim zaten...ama bazen içim yanıyo..nasıl bi hasret anlamadım..güzel bebisleri görünce benim hiç olmayacakmis gibi hissediyorum..yaşadıklarınizi hiç yasamayacaksin gibi..

Ayy canım...ikizdir inşallah:)) ben biraz umutsuzum bu aralar...hiç olmayacakmis gibi..yeni bi tedavi için de hiç hazır değilim zaten...ama bazen içim yanıyo..nasıl bi hasret anlamadım..güzel bebisleri görünce benim hiç olmayacakmis gibi hissediyorum..yaşadıklarınizi hiç yasamayacaksin gibi..
Ay canım benim inan benim ruh halimi anlatmışsın
İnanmiyordum bebegim olcagina hiç ama hiç

Hayalini bile kuramıyordum
Hamilleik haberleri bile yıkıyordu beni
Ama tedavide bi güç verdi allah hep olacak dedim hep hayal kurdum hep inandım
Gucunu topla sende tekrar başla
Tüp bbek le illaki oluyor bu iş Canim 4. 5. Tedavide olan da var bak 1 dede ama oluyor insalalh olacak canım
İnan önce inanmak gerekiyor olacağına olacak da insalalh
Çok kalpten söylüyorum bunu

Allah razı olsun canım..dua yerine geçsin inşallah güzel arkadaşım..bilmiyorum canım..hiç gücüm yok gibi..4.denememdi..belirsizlik çok kötü.. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin..cekemeyecegimiz yük yüklemesin..

Canım benim inan seni o kadar iyi anlıyorum ki hep arkadaşlarımın 2.çocukları oldu onları gördükçe hep iç gecirirdim Allahım benim de olacak mı diye, ama olacağı inancımı hiç kaybetmiyorum ve bu benimde 4.tedavim başlarken olacagi yönünde o kadar inançlı başladım ki lütfen hiç bir zaman ümitsizliğe kapilma canım. Bide 41 fetih süresini inanarak şüphe duymadan oku canım nete yazarsan okunma usulü yazıyor.

hepimiz yaşıyoruz bu hisleri ben de öyleydim. ama sonrasında inan hiç bir şeyi hatırlamıyorsun ne tedavileri çektiğin sıkıntıları...İçini ferah tut dileğini tam tut allah gönlündekini nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun canım..dua yerine geçsin inşallah güzel arkadaşım..bilmiyorum canım..hiç gücüm yok gibi..4.denememdi..belirsizlik çok kötü.. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin..cekemeyecegimiz yük yüklemesin..
Amin canim amin
Kızlara katılıyorum olduğu an yaşadığın herseyi unutacaksin canım yeni heyecanlar girecek hayatına
Bende s3nin duani attim hep cekemeyecegim yükü yükleme diye allaha
Bol dua bol dua canım kalbindé hisset canım allahim nasip etsin insalalh en yakın zamanda

X