- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.721
Hayırlı olsun canım benim insllah hayırlı haberlerlekizlar ciktim transferden.tek transferi uygun gorduler embriyo iyi durumda oldugundan.blastokist tek transfer yapildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım benim insllah hayırlı haberlerlekizlar ciktim transferden.tek transferi uygun gorduler embriyo iyi durumda oldugundan.blastokist tek transfer yapildi
Hayirli olsun arkadaşım insallah sonuna kadar seninle olur bebeğin güzel güzel haberlerini alırız burdan....dondurulmus emriyon blastokist miydikizlar ciktim transferden.tek transferi uygun gorduler embriyo iyi durumda oldugundan.blastokist tek transfer yapildi
Ayy inşallah canım birden ferahlık serptin yüreğime Allah razı olsun.Cok cok Geçmiş olsun canım benim çok sıkıntılı bilmez miyim
Bol su ic en önemli olan o 3_4 litre falan yani
Kalkma ayağa tuvalet dışında bence
Hastanede insanın içi rahat oluyor bana bayagi Serum taktılar kasılma önleyici iğneler ve bir kaç çeşit iğne daha yaptılar tansiyon ateş takip ettiler bi de kanama takibi yaptılar
Ama bunun ilacı progestan ve su başka bişey değil
U umut46 bu ağrı hayra alamet gibj geldi bana canım
İnşallah öyledir
Dinlen dikkat et kendine :)
İğneyle alakası yoktur
Canım hayırlı bebişli olsun.kizlar ciktim transferden.tek transferi uygun gorduler embriyo iyi durumda oldugundan.blastokist tek transfer yapildi
evet cnm 1.kalite blastokistHayirli olsun arkadaşım insallah sonuna kadar seninle olur bebeğin güzel güzel haberlerini alırız burdan....dondurulmus emriyon blastokist miydi
Blastokist olarak mı dondurulmus tu çok oluyorum amablastokist olarak dondurulan emriyo cozunurkrn bozulma ihtimali var mı bilgin varmıevet cnm 1.kalite blastokist
kizlar yarin 11:40ta transferim var.dualarinizi bekliyorum.transfer sonrasi surekli yattiniz mi???
Aynen öyle kimsecikler kalmamisSayfamız 2. Sayfalara düşmüş
Hadi gel sen de zuzummm her seferinde login derdi yok bir de pratik, hem birbirimizi gorduk rahatladiiikHepiniz mi whatsapp a kaçtınz yaw terk edilmiş buralar...
Sen de gel caniimmm..Aynen öyle kimsecikler kalmamis
transfer oldu mu senin transfer sonrasi kasikta çeşit çeşit ağrılar oluyorgünaydın kızlar,buıgün estroferme başlayalı 7 gün oldu,dünden beri kasıklarımda ağrı var dokunamıyorum,bikini bölgeside taş gibi ,dokunsam ağrıyor,neden olur bu?rahim kalınlaşınca filan böyle bir ağrı yaparmı ki?yürürken zorlanıyorum.
Tamam :))Hadi gel sen de zuzummm her seferinde login derdi yok bir de pratik, hem birbirimizi gorduk rahatladiiik
yok transfer olmadım,transfere hazırlanıyodum,şimdi gittim doktora baksın diye,iyikide gitmişim,iltihabi bir durum var dedi,transferi iptal ettik bu ay antibiyotik verdi,geçmezse yatıracaktransfer oldu mu senin transfer sonrasi kasikta çeşit çeşit ağrılar oluyor
Estrofem de olabilir tabi sebebi
Geçmiş olsun canm Serumlar iyi geliyor hemn ik düzelir insalalhCanım kanamam dün çok fazlalaştı hastanede yattım bir gece .. Serumlar filan.. Azaldı çok şükür bu arada sen Çalışıyor musun papatya1655 ben üç haftadır raporluyum iş hayatlarını ne durumda ? Haftaya cuma ikili tarama testim var ,hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım inşallah
günaydın kızlar,buıgün estroferme başlayalı 7 gün oldu,dünden beri kasıklarımda ağrı var dokunamıyorum,bikini bölgeside taş gibi ,dokunsam ağrıyor,neden olur bu?rahim kalınlaşınca filan böyle bir ağrı yaparmı ki?yürürken zorlanıyorum.
çok geçmiş olsunyok transfer olmadım,transfere hazırlanıyodum,şimdi gittim doktora baksın diye,iyikide gitmişim,iltihabi bir durum var dedi,transferi iptal ettik bu ay antibiyotik verdi,geçmezse yatıracak