2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Cok cok Geçmiş olsun canım benim çok sıkıntılı bilmez miyim
Bol su ic en önemli olan o 3_4 litre falan yani
Kalkma ayağa tuvalet dışında bence

Hastanede insanın içi rahat oluyor bana bayagi Serum taktılar kasılma önleyici iğneler ve bir kaç çeşit iğne daha yaptılar tansiyon ateş takip ettiler bi de kanama takibi yaptılar

Ama bunun ilacı progestan ve su başka bişey değil

U umut46 bu ağrı hayra alamet gibj geldi bana canım
İnşallah öyledir
Dinlen dikkat et kendine :)
İğneyle alakası yoktur
Ayy inşallah canım birden ferahlık serptin yüreğime Allah razı olsun.

kizlar yarin 11:40ta transferim var.dualarinizi bekliyorum.transfer sonrasi surekli yattiniz mi???

hayırlı olsun canım. ben evde dinlendim sürekli yatmadım.ilk tedavimde yattım hep ve sıkıntıya girdim bunaldım. 2.de kendimi sıkmadan dinlendim uzandım ,oturdum. transfer sonrası 15 dakika sonra ayağa kalktım. 2 saat sonra masada oturdum yemeğimi yedim. tabiki dikkat etmek lazım ancak önemli olan kafanı rahat tutman içini ferah tut rahat ol dua et.İnşallah Allah nasip eder bebeğin sana tutunur.

günaydın kızlar,buıgün estroferme başlayalı 7 gün oldu,dünden beri kasıklarımda ağrı var dokunamıyorum,bikini bölgeside taş gibi ,dokunsam ağrıyor,neden olur bu?rahim kalınlaşınca filan böyle bir ağrı yaparmı ki?yürürken zorlanıyorum.

günaydın kızlar,buıgün estroferme başlayalı 7 gün oldu,dünden beri kasıklarımda ağrı var dokunamıyorum,bikini bölgeside taş gibi ,dokunsam ağrıyor,neden olur bu?rahim kalınlaşınca filan böyle bir ağrı yaparmı ki?yürürken zorlanıyorum.
transfer oldu mu senin transfer sonrasi kasikta çeşit çeşit ağrılar oluyor
Estrofem de olabilir tabi sebebi

Canım kanamam dün çok fazlalaştı hastanede yattım bir gece .. Serumlar filan.. Azaldı çok şükür bu arada sen Çalışıyor musun papatya1655 papatya1655 ben üç haftadır raporluyum iş hayatlarını ne durumda ? Haftaya cuma ikili tarama testim var ,hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım inşallah

transfer oldu mu senin transfer sonrasi kasikta çeşit çeşit ağrılar oluyor
Estrofem de olabilir tabi sebebi
yok transfer olmadım,transfere hazırlanıyodum,şimdi gittim doktora baksın diye,iyikide gitmişim,iltihabi bir durum var dedi,transferi iptal ettik bu ay antibiyotik verdi,geçmezse yatıracak

Canım kanamam dün çok fazlalaştı hastanede yattım bir gece .. Serumlar filan.. Azaldı çok şükür bu arada sen Çalışıyor musun papatya1655 papatya1655 ben üç haftadır raporluyum iş hayatlarını ne durumda ? Haftaya cuma ikili tarama testim var ,hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım inşallah
Geçmiş olsun canm Serumlar iyi geliyor hemn ik düzelir insalalh
Ben öğretmenim okula 1 gün gidebildim sadece o gün de pembe lekelenme oldu sonra 30 gün heyet raporu verdiler
Seminere falan da gitmemiştim zaten
Rapor bitmeden 5 gün önce kanama geçirince 30 gün daha verdiler şimdi
Sanirim yılı kapattım ben
Çok ayakta kaliram hemn ağrı lekelenme oldu bende 10.haftadan beri
ben rapor ıcın de ugrasmak zorunda kalmadım hiç
Devlet hastanesinde aldım
Hme kanama olunca bi de tüp bebk olunca direk verdiler
KELEBEK0908 KELEBEK0908
Geçmiş olsun insalalh hemencik geçer
İyi ki baktirmissin erkenden
Geç olsun da güç olmasın

yok transfer olmadım,transfere hazırlanıyodum,şimdi gittim doktora baksın diye,iyikide gitmişim,iltihabi bir durum var dedi,transferi iptal ettik bu ay antibiyotik verdi,geçmezse yatıracak
çok geçmiş olsun :110:

X