2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Selam canım
iyiyim şükür hastaneden çıktım dün dinleniyorum sürekli
Kanama alanı oluşmuş
Allaha Şükür bebekler ıyi
Kanamam da azaldı allahım kimseye yasatmasin
Sizlere de en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
Herkes okuyor canım burayı sen rahat ol
Kızların çoğu grip oldu whatsup da sessizdi dün
Grup isteyen herkese açık tatlım ne zaman istersen numaranı at yeter
Çok geçmiş olsun kanama deyince akan sular duruyor.. Dr un ne dedi merak ediyorum, benim kanamam geçen hafta oldu ama hala iyileşmemiş kanama alanı.. Kanama kesildi.. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın yavrularımızı, korkma bol bol dua et

Çok geçmiş olsun kanama deyince akan sular duruyor.. Dr un ne dedi merak ediyorum, benim kanamam geçen hafta oldu ama hala iyileşmemiş kanama alanı.. Kanama kesildi.. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın yavrularımızı, korkma bol bol dua et
Amin canim
Bebisler büyürken damar catlayabiliyormus canım ondan büyük ihtimal
Yarın ultrason bakacağız insalalh gecmistir tamamen
Kanamam bitti bitecek gibj şükür
Whatsup grubuna gelsene canım ikiz anneleri çoğalsın orda da
Duymayan kızlar varsa sizlerde aynı şekilde buyurun gelin

Arkadaşlar selamlar benim gebeliğim 9+1 günlük sormak istediğim şu Drum estrofemi kesti bugün, folbiol ve Progestan iğneyi de kesti Demir ve vitaminlere başladık.. Siz ne zaman bırakmıştınız, olumsuz bir sonucu oldu mu ? Aylardır kullanıyoruz korktum.. Zaten kanamalarda uğraşıyorum neler yaşadınız bırakınca?

Arkadaşlar selamlar benim gebeliğim 9+1 günlük sormak istediğim şu Drum estrofemi kesti bugün, folbiol ve Progestan iğneyi de kesti Demir ve vitaminlere başladık.. Siz ne zaman bırakmıştınız, olumsuz bir sonucu oldu mu ? Aylardır kullanıyoruz korktum.. Zaten kanamalarda uğraşıyorum neler yaşadınız bırakınca?
Cnm bnm de 10.haftada kesmişti aşağı yukarı aynı zamanlarda. Ama daha ızun kullanan arkadaşlarımızda oldu. Estrofemi keserken azaltarak kes. 3 içiyosan 2 ye düşür ertesi.gün 1 yap ve öyle bırak. Ben 15teyim folio (folbiolun muadili) hala devam ediyorum folik asit o. Belki verdiği vitaminlerde folik asit varsa ona gerek duymamıştır. Progestanıda 10da kestim ben çok şükür biley olmadı. Ama kanaman varsa kesmemeliydi sanki? Kanama olunca hemen proluton depot yaptırıyo doktorlar (progestanın daha etkilisi)

Canim erken kesmis, benim 12.haftada kesti ki kanaman var bir de caktirmadan progestana devam et bence..benim estrofemi kese gorununce kesmisti canim..

E ekinoks2012 ben 8. hafta bıraktım, çünkü kolumda ve bacaklarımda kabarcıklar yaptı estorfem. ben de azaltarak bıraktım..hormon ilacı sonuçta.....jel i 10. haftada bıraktım..şimdi sadece bebe aspirini ve folbiol kullanıyorum...
_oceanshine_ _oceanshine_ hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah sonu mutluluk olur... ilk günden sonra yatmadım ben, ikinci gün ufak tefek işlerimi yaptım kendimi zorlamadan, hemşire yatağa bağımlı kalma stres hormanları artar ve tutunmayı engeller demişti..jel için en az 15 dk yürümen gerek, tutunma açısından önemli..birde kabız olmamak için bol sıvı tüket, ben sabah kayısı kurusu yiyip üstüne su içiyordum...kabak çekirdeği de tutunmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum...

gunaydin

biz zaten ankaradayiz annemle.otelde kaliyoruz.cuma 6 saatlik otobus yolculugum olacak.bugun transfer sonrasi otelde olcaz.sadece yakin bir yere yemege cikariz.yarin ikindide 10dklik yol gidicez taksiyle akrabamiza.yani bu tarz kisa sureli seyler olacak.ben yat yat stres yaparm zaten

Canım senin lekelenmeler devam ediyor mu? Rahimde kanama alanı falan oldumu hiç? Benim de lekelenmeler vardı biliyorsun. Üç gündür kesilmişti, normal beyaz akıntıydı. Akşam gene kahve gelmeye başladı. Yormadım da hiç kendimi. Gece uyuyamadım hiç. 12'de dr randevum var. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın. :KK43:
Merhaba kanama alanınız geçti mi acaba ?? Benimde varmış ama hiç kanamam yok ben sizin kadsr şasnlı değilim açıklama yapan bilgili iyi bir doktora gidemiyorum hepsi bir şey söylüyor ...

kizlar yarin 11:40ta transferim var.dualarinizi bekliyorum.transfer sonrasi surekli yattiniz mi???
Canim benim bende sürekli yatmadim ama ağır hiç birşey yapmadım
Eğilme kalkma uzanma ağır kaldırma gini şeyler yapmamak lazımmış
Sadece 5. Güne kadar dışarı çıkarmadı doktorum ama evde hareket halindeydim tabi dinlenmeyi de es geçme
zaten rahme kan gitmesi gerekiyormuş onun içinde sürekli yatmamak gerekliymis

Kanama varsa en azından proluton depot haftalik devam edebilirdi bencede
İstersen başkasına da danış
Mesela benim iğne 32. Haftaya kadar Edecekmis kanama oldugu icin
Yani bana progestan için erken geldi

Kızlar bugün transferimin 7.günü pruloton depot ignesinden vuruldum sağ tarafta karnima bir ağrı girdi iğneden olabilir mi?

Kanama varsa en azından proluton depot haftalik devam edebilirdi bencede
İstersen başkasına da danış
Mesela benim iğne 32. Haftaya kadar Edecekmis kanama oldugu icin
Yani bana progestan için erken geldi
Ya sorma gece kanamam başladı hala devam ediyor..Dr progestan iğneye devam dedi şimdi bi de kötü olan hastaneye gitseler bişey yapmıyorlar evde de yatıyoruz orda da yapıcak bişey yok beklicez diyorlar ...Allah yardımcımız olsun..

Ya sorma gece kanamam başladı hala devam ediyor..Dr progestan iğneye devam dedi şimdi bi de kötü olan hastaneye gitseler bişey yapmıyorlar evde de yatıyoruz orda da yapıcak bişey yok beklicez diyorlar ...Allah yardımcımız olsun..
Cok cok Geçmiş olsun canım benim çok sıkıntılı bilmez miyim
Bol su ic en önemli olan o 3_4 litre falan yani
Kalkma ayağa tuvalet dışında bence

Hastanede insanın içi rahat oluyor bana bayagi Serum taktılar kasılma önleyici iğneler ve bir kaç çeşit iğne daha yaptılar tansiyon ateş takip ettiler bi de kanama takibi yaptılar

Ama bunun ilacı progestan ve su başka bişey değil

U umut46 bu ağrı hayra alamet gibj geldi bana canım
İnşallah öyledir
Dinlen dikkat et kendine :)
İğneyle alakası yoktur

X