2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

esma73 rabbim sabrini versin.hayirlisi boyleymis.zordur eminim o kadar yorucu surecten sonra yasanilan mutluluk ve sonra elden kayip gitmesi.rabbim tekrar yasatmasin.

benim ilaclar devam.persembe progesteron yapilacak.ctesi ultrason.insallah olumsuz birsey cikmaz degerle ve kalinlikla ilgili.

esma73 canım çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte sağlıklı bir bebekle sevindirsin inşallah çok zor biliyorum allahım dayanma gücü versin

U umut46 canım hayırlı olsun buz bebeklerin rabbim sağlıklı,sıhhatli evlatlar versin inşallah.

Kızlar ben bugün çok sulu gözüm annemi,babamı,kardeşimi,anneannemi,dedemi özledim çok zorlanıyorum

Esma cok uzuldum Ya Rabbim sana ve isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin

Allah razı olsun canımm inşallah Rabbim bu sefer nasip eder. Transferden sonra neler yapmıştın arkadaşım?
Canim ben transfer gunu ve ertesi gun tuvalet haricinde kalkmadan yattim, 3. Gun itibariyle ayaklandim, 4.gunde de ise basladim. Bu arada dr kabiz olmamaya dikkat et dedigi icin her sabah ac karnina murdum erigi yedim ve bol sivi tukettimm, hic sikinti yasamadim. Her gun ananas yedim. Hep cok pozitiftim-sen de oyle olbir de psikolojik belki ama hapsurmamak ve oksurmemek icin ayrica ozen gosterdim..ben unuttum ama arkadaslar ham kabak cekirdegi tukettiler bir de..hayirlisiyla gelecek canim bebisin/bebislerin, merak etme

Inşallah canım benim çok sağol cevap için bende bugün yarın dinleneyim sonunda senin gibi olsun inşallah hissediyorum inşallah benimle kalacak/lar öpüyorum sizi de güzel anne

Canım çok teşekkür ederim Rabbim bu sefer inşallah nasip eder de benim de sizler gibi kaygilarim başlar hergün takip ediyorum sizleri hep çok merak ediyorum.

esma73 cnm Allah dayanma gücünü versin inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerle tekrar aramıza katılırsın. Ne kadar zor olduğunu tahmin bile etmek istemiyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda seni tekrar sevindirsin

esma73 Allah sabır versin. hepimiz zor bi imtihandan geçiyoruz. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin. ben bi ara giremedim ama son girdiğimde bebeğin sağlıklı görünüyodu diye hatırlıyorum. her hangi bi yorum yaptılar mı

Bana herhangi bir teşhis koymadı canım sadece bunun normal oldugunu bir çok hamile kadının yaşadığını söyledi ama korkulacak bir yerde değil kanama dedi..pazartesi Dr A gittiğimde vajinal muayene etti resmen Dr un üzerine geldi kanlar..çok fazla kanama var ama kahverengi bunlar eski kan dedi.. Zor bulduk Rabbim sonunu da güzel etsin inşallah hayallerimize kavuşuruz.. Bu arada Progestan iğne kullanıyorum ben proluton depotla aynı şeymiş gün aşırı kullanıyorum.. Kan sulandırıcıyı kesti bir de sen kullanıyor musun kan sulandırıcı belki ondan da olabilir?

Kızlar günaydın güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah.
Bugün akşam 17:30 da doktor rendevumuz var ve benim çok kramplarım var doktora gidesim yok ters birşey söyleyecek diye...
Çok alınganım herkes batıyor gözüme eşime alındım bu sabah ceketini bulamamış dedim ceket bizden önemli tabii muvekillerinden ceketin sayesinde para kazanıosun dimi dedim şu seçimler bitsin gideceğim memleketim istanbul'a bu adana ve insanları boğuyor beni...

Ayrıca gece tam 02:30 da bir uyandım midem kazınıyor resmen eşime dedim çok acıktım kalkmış tost yapmış bana gece nöbetleri başladı miniğimin.

gunaydin

kizlar yarin crinone baslicak.nasil kullaniliyor bu jel?
Günaydın canim ucunu çevirerek kır, jel biraz dışarı çıkarsa sorun etme hazneye yerleştirip sık jeli, sıkılmış halde geri çek. Bana sıkıp 15 dk yat sonra kalk demişlerdi. Öyle yapıyordum

gunaydin

kizlar yarin crinone baslicak.nasil kullaniliyor bu jel?
çok gıcık bir ilaç ucunu kırarken ve tutarken içeri girecek kısma elini değmemeye çalış, birde sıkılı halde çıkar ve hiç yatmadan en az 15 dk hareket et/yürü..hareketle emilen bir jel.. eğer emilmezse lor peyniri gibi dışarı atıyorsun zaten..

sagolun kizlar

ilk deneyimin olacak bu jelle.becerebilirim sanirim.preseed kullanmistim daha once.onun gibi iygularim

sagolun kizlar

ilk deneyimin olacak bu jelle.becerebilirim sanirim.preseed kullanmistim daha once.onun gibi iygularim
Ucunda tirtik oluyor koparinca cok can yakiyor tahris ediyor yeni cozum bulduk:) tirtik olan kisimlari kopardigin uç ile jelin ciktigi yere tekrar sokmak.Bana 5dk yatip yarim saat dolas demislerdi sabah erken saatler en etkili saatler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…