2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benimde eskiye nazaran bulantılarım azaldı gb estrofemi bıraktım acaba ondan mi bilemedim istah azalması bende de var canım gündüz uyuyamıyorum musun?
G Germinal cnm çokmu uzun sürdü gribin dr una danışın mi? Ateş harici bebeğe zararı yok demişlerdi arkadaşlar diye hatırlıyorum
_oceanshine_ _oceanshine_ U umut46 tedavileriniz hayırla bebekle sonuçlansin kızlar insaAllah
Alice in Wonderland Alice in Wonderland iyimisin stresin geçtimi canım oluyor arada bendede çok var gerginlik etrafımdaki ler batıyor resmen sabırlı olmaya çalışmaktan başka çare yok

Benimde eskiye nazaran bulantılarım azaldı gb estrofemi bıraktım acaba ondan mi bilemedim istah azalması bende de var canım gündüz uyuyamıyorum musun?
G Germinal cnm çokmu uzun sürdü gribin dr una danışın mi? Ateş harici bebeğe zararı yok demişlerdi arkadaşlar diye hatırlıyorum
_oceanshine_ _oceanshine_ U umut46 tedavileriniz hayırla bebekle sonuçlansin kızlar insaAllah
Alice in Wonderland Alice in Wonderland iyimisin stresin geçtimi canım oluyor arada bendede çok var gerginlik etrafımdaki ler batıyor resmen sabırlı olmaya çalışmaktan başka çare yok
Yok canım bugün gündüzde uyuyamadim
Komsular diyor kendisi uyuyamayanin bebisi de doğunca uyumazmis
Alışayim bari ben şimdiden :)

Canim pazartesiden beri iste ateş yok günde bir parol aliyorum doktora gittim sadece burun spreyi verdi ilac baslatamam dedi...nezlem var bi de genel halsizlik..c vitamini ve ihlamur iciyorum iste...uzun sürmez ins.

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verecegim sizlere :-)

Yok canım bugün gündüzde uyuyamadim
Komsular diyor kendisi uyuyamayanin bebisi de doğunca uyumazmis
Alışayim bari ben şimdiden :)
Senin adina uzulurum gerceklik payi varsa :KK43: uykusuzluk zor bebisler le daha yorucu olacak..Ben onceden daha cok uyurdum eskiye nazaran az ama suan rahatsiz lik vermio :)
Bu gece guzel uykulariniz olsun :KK16:

Alice in Wonderland Alice in Wonderland cnm kontrolün vardı dimi? Nasıl geçti

Canım selam evet doktorumuza akşam 17:30 da rendevumuz vardı birde muaynehanesi çok kalabalıktı.
Neyse tsh için bazı hamilelerde düşebiliyor dedi yinede endokrin uzmanına yönlendirdi haftaya endokrin uzmanına gideceğiz.
Miniğime gelince aşırı hareketliydi eller ayaklar oynuyordu hep elini emdi bir ara döndü amuda kalktı burdan çıkışta kan verir misin dedi ikili test için kan verdim yarın alıcam sonucumu...
Crinone jeli,folbiol u kes dedi.
Elevite coraspine devam dedi.
Birde Marincap omega 3 ve Gyneferon demir eksikliği ilacı verdi.

lale99 lale99 canım çok şukur bugün daha iyiyim arada ağlıyorum sebepsiz:KK70:

Senin adina uzulurum gerceklik payi varsa :KK43: uykusuzluk zor bebisler le daha yorucu olacak..Ben onceden daha cok uyurdum eskiye nazaran az ama suan rahatsiz lik vermio :)
Bu gece guzel uykulariniz olsun :KK16:
Henuz uyuyamadik canım ama amin diyelim gene
Valla bebisler sağlıklı olsun gelecek herseye hazırım :)
Buyük ihtimal hafta belirtisidir geçer inşallah
Aman sende olmasın her şekilde yorucu uyumamak

Canım selam evet doktorumuza akşam 17:30 da rendevumuz vardı birde muaynehanesi çok kalabalıktı.
Neyse tsh için bazı hamilelerde düşebiliyor dedi yinede endokrin uzmanına yönlendirdi haftaya endokrin uzmanına gideceğiz.
Miniğime gelince aşırı hareketliydi eller ayaklar oynuyordu hep elini emdi bir ara döndü amuda kalktı burdan çıkışta kan verir misin dedi ikili test için kan verdim yarın alıcam sonucumu...
Crinone jeli,folbiol u kes dedi.
Elevite coraspine devam dedi.
Birde Marincap omega 3 ve Gyneferon demir eksikliği ilacı verdi.

lale99 lale99 canım çok şukur bugün daha iyiyim arada ağlıyorum sebepsiz:KK70:
Alice bu hareketler konusunda ciddi misin o kadar hareketli mi sahiden...ya ben hic hareket gormuyorum bebekte kalp atisini duyuyoruz gelisimi iyi ama sizinkiler daha ayrintili ultrason mu anlamadim benim bebis hep yatiyor vaziyette.kizlar benim disinda bebekte hareket gormeyen var mi?

Alice bu hareketler konusunda ciddi misin o kadar hareketli mi sahiden...ya ben hic hareket gormuyorum bebekte kalp atisini duyuyoruz gelisimi iyi ama sizinkiler daha ayrintili ultrason mu anlamadim benim bebis hep yatiyor vaziyette.kizlar benim disinda bebekte hareket gormeyen var mi?

Tatlım benim eşim de yanımdaydı ultrasondayken biz bunu zaptedemiycez henüz anne karnında böyleyse dedi 4 boyutlu ultrason ve renkli ultrasondan bakıyor doktorum makinaları son sistem sanırım.birde her gittiğimizde bebeğin renkli ve hareketli görüntüsünün cd sini veriyor doktorum.

Tatlım benim eşim de yanımdaydı ultrasondayken biz bunu zaptedemiycez henüz anne karnında böyleyse dedi 4 boyutlu ultrason ve renkli ultrasondan bakıyor doktorum makinaları son sistem sanırım.birde her gittiğimizde bebeğin renkli ve hareketli görüntüsünün cd sini veriyor doktorum.

Birde asıl bomba ben pipi göremiyorum dedi doktor yine de belli olmaz dedi ama çok enteresan bişey söyleyeceğim bebeğimin ultrason çıktısı yan profil çenesi aynı benim gibi sivri eşim kız değince doktor çok sevindi :)

Birde asıl bomba ben pipi göremiyorum dedi doktor yine de belli olmaz dedi ama çok enteresan bişey söyleyeceğim bebeğimin ultrason çıktısı yan profil çenesi aynı benim gibi sivri eşim kız değince doktor çok sevindi :)
Alice cnm sanirim hem ultrason hem de benim gittigim zamanlarda uyuyor benimki sanırım :)her seyden korkar oldum eşim burayı yasaklamak üzere bana iyice kafayı taktin her şeye diyor...sorun olsa doktor söyler deyip duruyor..nasıl geciricez bu kalan 6 ayı :) annesine benziyor o zaman meleğin be hoş,kız mı istiyordun? Hayırlısı olsun ins canim

Alice cnm sanirim hem ultrason hem de benim gittigim zamanlarda uyuyor benimki sanırım :)her seyden korkar oldum eşim burayı yasaklamak üzere bana iyice kafayı taktin her şeye diyor...sorun olsa doktor söyler deyip duruyor..nasıl geciricez bu kalan 6 ayı :) annesine benziyor o zaman meleğin be hoş,kız mı istiyordun? Hayırlısı olsun ins canim

Tatlı içimde hep erkek vardı herkese oğlum olacak hissediyorum dedim eşimde ben erkek erkek diye diye erkeğe alıştı anlı şanlı sünnet düğünü yaparız diyodu ama eşim kız istiyordu dün de doktorum pipi göremiyorum değince eşim ve ben göz göze geldik:KK70: hep erkek diye konuşuyorduk ya bir tuhaf olduk doktor kesin değil yine de kimseye kızmış diye söylemeyin dedi belli olmaz dedi...ama sağlıklı olsun da yeter benim için şimdi eşimde kızsa ben onu diğer erkeklerle nasıl paylaşacağım diyor birde bizim kız aşık olacak elin erkeğine diyor:KK70: dedim doğduda evlenmediği kaldı :KK70:

Bu arada G Germinal ciğim benim bebek bundan önceki kontrolde poposunu dönmüş küsmüştü bize o gün onunla hiç konuşmamıştım ama dün bütün gün sohbet ettim biraz şımarttım sanırım :KK70: bazı bebekler sakin duruyormuş bir arkadaşımın bebeği 9 ay boyunca yatmış bir sonraki kontrolünde görürsün hareketlerini bizim ki laf aramızda babası gibi hareketli hiperaktif olacak sanırım ben aksine çok sakin bir yapıya sahibim çocukken de sakinmişim bebekken nadir ağlarmışım :KK70:

Canim benim büyük ihtimal ultrason cihazındandir görememen
Bizim cihazda son sistem
Birde bebisler anne karnında uzun zaman uyuyarak geçiriyor doğdukları gibi duşün o zman da 17_18 saat uyuyorlar
Ultrasondan önce çikolata yemek hareketlendiriyor bebekleri

Her bebeğin huyu suyu farklı doktorun sorun yok diyorsa sorun yoktur endişeni doktora söyle o uyandırır bebeği
Belli de çok uslu bir bebis geliyordur
Benim alttaki bildiğin tosuncuk ama usteki gibi hareketli değil
Önemli olan sağlıklı olması
Burdada takma herseyi kafana tüm bebeklerin gelişimi farklı doğunca bile öyle
Artık boy kilo soyluycez inşallah
Onlar bile tutmayacak birbirini

Gribin içinde canım benim bir bardak suya çay kaşığınin ucuyla zencefil , bal karabiber atıp icmeyi denesen iyi gelir zararı da yok
Normalde de gribi ilaç siz geçiririm ben

Tatlı içimde hep erkek vardı herkese oğlum olacak hissediyorum dedim eşimde ben erkek erkek diye diye erkeğe alıştı anlı şanlı sünnet düğünü yaparız diyodu ama eşim kız istiyordu dün de doktorum pipi göremiyorum değince eşim ve ben göz göze geldik:KK70: hep erkek diye konuşuyorduk ya bir tuhaf olduk doktor kesin değil yine de kimseye kızmış diye söylemeyin dedi belli olmaz dedi...ama sağlıklı olsun da yeter benim için şimdi eşimde kızsa ben onu diğer erkeklerle nasıl paylaşacağım diyor birde bizim kız aşık olacak elin erkeğine diyor:KK70: dedim doğduda evlenmediği kaldı :KK70:
Alice ama biz sana hep kız dedik dimi
Çok yakışır sana kız süslü püslü bişey olur kesin :)
Ama bayagi hareketli bir kız olacak bebisin şimdiden belli :)

Günaydın kızlarr:KK68: 29ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE
Alice in Wonderland Alice in Wonderland cim burda da herkes kız demişti sana hadi hayırlısı olsun bi sonraki kontrole kadar heycanla bekliyceksin artık. Ama cinsiyeti öğrendikten sonra oğlum kızım diye seviyosun ya çok güzel bi duygu. papatya1655 papatya1655 cnm bizim senle bebişler aynı he:KK5: alttaki tosuncuğum erkek olan maşallah hiç istifini bozmuyo:)) üstteki fingirdekte kızım kıpır kıpır. Bi sonraki kontrolüm 2 kasımda ay heycanla bekliyorum:KK73:

X