2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Tatlım niye hemen moralini bozuyosun. Ağlamak ne demek?? Belli ki ilaçla hallolabilecek bişey bak herkes düşük olması sorun değil diyo bize üzülmek yasak! Unutma

dün yazamadım. tsh düşük olması lazım zaten. değerin 2,5 altında olması isteniyor. buna kafanı takma sakın. sıkıntı varsa da minicik bi ilaçla halloluyor

Günaydın kızlar ...
M MissBbs canım nasıl desem dün çok etkiledim kendimi suçladım hani zor olan her şey değerlidir ya emanetime iyi bakamamışım gibi geldi...
Öyle şey olur mu doktora gidince daha da rahatlıcaksın cnm eminim ama lütfen gitmeden kendini üzüp bebeğini etkileme..

Günaydın kızlar ...
M MissBbs canım nasıl desem dün çok etkiledim kendimi suçladım hani zor olan her şey değerlidir ya emanetime iyi bakamamışım gibi geldi...
Kuzucum olur mu oyle sey, hep bu hormonlardan oluyor..hepimizin hamilelikte farkli sinavlari oluyor canim, bizler de kanama yasiyoruz, boyle korka korka minnoslari tam buldumcuk yapacagiz. Normalde tsh'in 0.3-4 araliginda olmasi gerekiyor. Hamilelikte ise aralik daraliyor ve ust sinirin 2.5 olmasi isteniyor ancak forumlara bakarsan o kadar cok dusuk tsh sikintisi yasamis kisi var ki canimcim. Hamilelik hormonlariyla tsh dusermis ve cok basit bir ilac tedavisiyle normale donebilecek bir sey. Onun icin sakin olacaksin, ilacina baslayacaksin ve uzulup bebisini de uzmeyeceksin canimm. bu konudaki eski forumlara da bak canim, yukselmesinin bebegin zekasi acisindan sikintili oldugundan bahsedilmis hep..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elikte-tsh-dusuklugu-yasayanlar.325019/page-2

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...h-hormonu-dusen-ve-dogum-yapan-var-mi.566840/

Canim bana daha bu haftalar cok erken yaniltici olabilir onun icin %60 diyelim dedi..bir de soylemeyecegim dedi once ama o kadar baski yaptim ki dr yeter be lanet olsun asamasina geldinde oyle soylediii
Bende hiç sormadan tahmin yürüttü kız dedi tek kız bekleyen benmiyim aranızda :) sana ne demişti canim

Aldığımız hormonlar tetikliyormus bi sebeplere araştırmissin için rahat etsin ben den henüz hiç bir kan testi istenmedi kasimin sonunda sağlık ocağı yapacak.Hersey yolunda olacak canım merak etme

Gözün aydin Papatyam çok sevindim :)
Detaylı USG ye girmişsin sanırım 19.haftada istiyor benim dr um erken mi bakılmis sana

Detaylı USG ye girmişsin sanırım 19.haftada istiyor benim dr um erken mi bakılmis sana
detaylı ultrason dediğin renkli doppler ile bakılan mı acaba bana da 20. hafta ile 23. hafta arasına yazdılar. aynı şey sanırım değil mi. iyice hatlar karıştı bende

Canim benim kız mı dedi ay ne güzel gozun aydin :) gelsin pembeler
bende bir hevesim diğeri kız olsun diye
Doktorum kendi baktı canım bende şaşırdım
Ama organları çok net gördük beyin yarım kürelerini falan midesiné kalbinı mesaneyı parmaklarını iyice baktı ultrason cihazı iyi anladigim kadariyla tam detaylı yapmadı
Ama 20. Hafta detaylı yapıcaz dedi sordum

Hoşgeldin tekrar canım gitme daha aynı haftaday iz bilgilerimizi paylaşalım burda :)
Benimkilerde aynısını yaptı canm oğlum gösterdi diğer kuzu dönüp durdu resmen goremedik

Alice in Wonderland tiroid hakimimdir canım canını sıkacak hiç birşey yok düşük olmasinda yüksek olmasın yeter kuzum tiroid üzülmeye gelmez hiç bugün şımart kendini mutlu et olurmu

Merhaba kızlar. Bende dün Dr daydım. Ense kalınlığını ölçebilmek için 3 kez şekerli bişey ye 15 dk yürüyüş yap gel dedi. Benim sipa ilk gidiste amuda kalkmisti ikincisinde elini basının altına koymuş yatiyor du naptiysak kalkmadı. 3.de artık bakabildi drum. Ense kalınlığı iyiymiş. Kan vermedim ikili tarama yapmak istemediğimi söyledim o da anlayışla karşıladı. Bana balık yağı ve kan hapı verdi. Elevit yazmadi
Cinsiyeti sordum çok erken ama kıza benzettim dedi.
Çevrede herkes erkek hissettiğini söyledi bana. Ben de hep erkek gördüm rüyamda fasulye kese, kese de sola yerleşme, 2. Ayda kol bacak ayrılıp hareket edince erkek olur muhabbeti hep hikaye imiş demekki
Ben de farkettimki kendimi erkek bebeğe hazirlamisim farkında olmadan. Kız diyince şaşırdım tepkisiz kaldimAllah sağlıklı evlatlar nasip etsin cumlemize. Gerisi tırıvırı elbet.

Gozun aydin canim
Daha degisebilir erkek de emin olabiliyorlar ama kızda değişebiliyor
Ama kızlarda çok tatlı oluyor :)
Dün çikolatamı yiyerek gittim ben kıpır kıpır olmuşlardi
Öyle baktık ense kalınlığına :)

Kızlar ;
Dün doktor harmony testini anlattı ikılı test yapmadı zaten harmony dede ikili testte de bebegi herhangi bir problem olduğunda aldiracakmisin diye soruyorum dedi (kromozom bozukluklarina bakiyor sadece sonucta )cevap hayır sa yapmıyoruz dedi
Bizde zaten direk hayır dedik

Muhtemelen kendisini iyi hissetmedigi için yazmamistir. .bende kendisini merak ettiğim için özelden yazdım. .Prof. almamizi önerdi dedi...umarım buna gerek Kalma hersey yoluna girer..
Cok çok üzüldüm nerdeyse aynıydı haftamız yanlis hatirlamiyorsam Allah sabir versincok zor bi durumdur biz bile her gittigimizde korkuyla gidiyoruz her sabah acaba iyi midir diye uyaniyorum.zor bir sınav ve süreç...Mevacim sen nasılsın?tekrar baslamayi düşünüyor musun tedaviye,ins gerek kalmadan hamile kalirsin da guzel haberlerini alırız.

Kızlar ikili testi yaptırmaya ben can atmistim resmen ne bileyim bilmem gerek dedim test gcerliligi yüksek olmasa da...ben üçlü testi yaptirmicam herhalde çünkü gerek kalmiyo ikili yapanlara...bir de benim bebis hep yatar pozisyonda keseye uzanmis yatiyor valla bir de ultrasondan mi kaynakli ben hareketlerini hic goremedim...kese de uzundu ama doktor cinsiyet hakkinda tahmin bile yapmadi sagolsun icimden kız geciyor nedense hep.ayrica hic tatliyi canim cekmiyor hep acı ve ekşi...Kasımdaki randevumda illa sorucam cinsiyeti merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…