-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.521
Tatlım niye hemen moralini bozuyosun. Ağlamak ne demek?? Belli ki ilaçla hallolabilecek bişey bak herkes düşük olması sorun değil diyo bize üzülmek yasak! UnutmaKızlar çok teşekkür ederim ilginize biraz nette araştırdım düşük olması iyimiş yüksek çıkması iyi değilmiş çok ağladımeşim saolsun doktoru aramış çarşamba bekliyorum detaylı konuşalım demiş.
Allah kimseye dermansız dert vermesin...
Kızlar çok teşekkür ederim ilginize biraz nette araştırdım düşük olması iyimiş yüksek çıkması iyi değilmiş çok ağladımeşim saolsun doktoru aramış çarşamba bekliyorum detaylı konuşalım demiş.
Kuzucum olur mu oyle sey, hep bu hormonlardan oluyor..hepimizin hamilelikte farkli sinavlari oluyor canim, bizler de kanama yasiyoruz, boyle korka korka minnoslari tam buldumcuk yapacagiz. Normalde tsh'in 0.3-4 araliginda olmasi gerekiyor. Hamilelikte ise aralik daraliyor ve ust sinirin 2.5 olmasi isteniyor ancak forumlara bakarsan o kadar cok dusuk tsh sikintisi yasamis kisi var ki canimcim. Hamilelik hormonlariyla tsh dusermis ve cok basit bir ilac tedavisiyle normale donebilecek bir sey. Onun icin sakin olacaksin, ilacina baslayacaksin ve uzulup bebisini de uzmeyeceksin canimm. bu konudaki eski forumlara da bak canim, yukselmesinin bebegin zekasi acisindan sikintili oldugundan bahsedilmis hep..
Bende hiç sormadan tahmin yürüttü kız dedi tek kız bekleyen benmiyim aranızda :) sana ne demişti canimCanim bana daha bu haftalar cok erken yaniltici olabilir onun icin %60 diyelim dedi..bir de soylemeyecegim dedi once ama o kadar baski yaptim ki dr yeter be lanet olsun asamasina geldinde oyle soylediii
Aldığımız hormonlar tetikliyormus bi sebeplere araştırmissin için rahat etsin ben den henüz hiç bir kan testi istenmedi kasimin sonunda sağlık ocağı yapacak.Hersey yolunda olacak canım merak etmeKızlar çok teşekkür ederim ilginize biraz nette araştırdım düşük olması iyimiş yüksek çıkması iyi değilmiş çok ağladımeşim saolsun doktoru aramış çarşamba bekliyorum detaylı konuşalım demiş.
Gözün aydin Papatyam çok sevindim :)Selam kızlar kuzularim çok ıyi maşallah
Günunden ilerdeler bile şükür ayrıntılı baktı beynine midesiné kalbine baktık ense kalinligi falan çok güzel çıktı şükür
Çok hareketliydi ikiside maşallah :)
Veeeeeeeee bi tanesi erkek yüzde 99 diğer kuzucuk göstermedi sakladi resmen :)
detaylı ultrason dediğin renkli doppler ile bakılan mı acaba bana da 20. hafta ile 23. hafta arasına yazdılar. aynı şey sanırım değil mi. iyice hatlar karıştı bendeGözün aydin Papatyam çok sevindim :)
Detaylı USG ye girmişsin sanırım 19.haftada istiyor benim dr um erken mi bakılmis sana
Canim benim kız mı dedi ay ne güzel gozun aydin :) gelsin pembelerGözün aydin Papatyam çok sevindim :)
Detaylı USG ye girmişsin sanırım 19.haftada istiyor benim dr um erken mi bakılmis sana
Hoşgeldin tekrar canım gitme daha aynı haftaday iz bilgilerimizi paylaşalım burda :)Kizlar merhaba cok sayfanin baslarinda hep buralardaydik biz ama uzun zamandir giremedim.belki hatirlayan vardir.herkes cinsiyet ogrenmis bende yazayim dedimm ben ikizlere hamileyim hatirlayanlar bilir bebislerimin birii cok yaramaz bir oglan ama digeri annesi gbi cok uykucu totosunu donmedi bize gostermedi.
Kuzucum erkek ama degisebilir, daha cok erken bu haftalar sakin bir sey alma dedi..onun icin hala belirsizBende hiç sormadan tahmin yürüttü kız dedi tek kız bekleyen benmiyim aranızda :) sana ne demişti canim
Gozun aydin canimMerhaba kızlar. Bende dün Dr daydım. Ense kalınlığını ölçebilmek için 3 kez şekerli bişey ye 15 dk yürüyüş yap gel dedi. Benim sipa ilk gidiste amuda kalkmisti ikincisinde elini basının altına koymuş yatiyor du naptiysak kalkmadı. 3.de artık bakabildi drum. Ense kalınlığı iyiymiş. Kan vermedim ikili tarama yapmak istemediğimi söyledim o da anlayışla karşıladı. Bana balık yağı ve kan hapı verdi. Elevit yazmadi
Cinsiyeti sordum çok erken ama kıza benzettim dedi.
Çevrede herkes erkek hissettiğini söyledi bana. Ben de hep erkek gördüm rüyamda fasulye kese, kese de sola yerleşme, 2. Ayda kol bacak ayrılıp hareket edince erkek olur muhabbeti hep hikaye imiş demekki
Ben de farkettimki kendimi erkek bebeğe hazirlamisim farkında olmadan. Kız diyince şaşırdım tepkisiz kaldimAllah sağlıklı evlatlar nasip etsin cumlemize. Gerisi tırıvırı elbet.
Cok çok üzüldüm nerdeyse aynıydı haftamız yanlis hatirlamiyorsam Allah sabir versinMuhtemelen kendisini iyi hissetmedigi için yazmamistir. .bende kendisini merak ettiğim için özelden yazdım. .Prof. almamizi önerdi dedi...umarım buna gerek Kalma hersey yoluna girer..