2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar herkes gezmede mi bugun ya neredesiniz? Bir sey daniscam size canlarim, doktorum progestani da prolutonu da keselim komple dedi ama ara ara pembe akintilarim da olurken korkuyorum bir anda kesmeye. Siz ne yaptiniz fistiklar, napsam sizce?[/QUO
Benimde progestani kesti drum canim bu hafta ama son uc tane kaldi onlarida yaptirip kesecegim bende depotu yaptirmayi dusunuyorsan druna danis derim ben

sağol canım. çok şükür ilaçlardan bıktık artık değil mi.ben de sen gibi düşünüyorum sonuç genelde bir çok kişi için riskli çıkabiliyormuş üçlü taramayı yine yapacaklar nasılsa. ikili testte kesin sonuç alamayacağım için yaptırmak mantıksız geliyor. tüp bebek doktorum da testlerini yaptırmazsan sonuçlarına katlanırsın dedi. kafam karıştı.
3 lu tarama da aynı şeye bakıyor canım
Doktorun neden öyle dedi anlamadım çoğu doktor bu konuda ısrar etmiyor artık tamamen anneye bırakıyor
Ama kendi doktorlarimiza da güveniyoruz sonuçta :)
Detaylı ultrasonun normal haftasi 18_23 haftalar arası ama bazı doktorlar iki defa gönderiyor senin ki de öyle sanırım
beni de gönderebilir doktorum giderim iki defa :)
Cinsiyet net görülür canım zaten perinatolog lar bakıyor genelde onlarda işin en uzmanları :)

M MissBbs S sulltan kızlar facede çok aktif bir grub daha buldum kapalı grub her yaştan ikizi olan anneler var ne sorsanız cevapliyorlar
İkiz anneleri 2015 adı
Bi de ikizannesiyiz biz var o da face grubu onlarda çok iyiler bayagi şey ogreniyor insan
Facebook kullanıyorsan iz öneriyorum
Bi de sıradışı annelik/ikiz anneligi diye bir kitap var onu da cok öneriyorlar

S Serpil2630 canım güzel haberlerini bekliyorum...hemen yaz lütfen...
@dmthly canım cidden mi..bugün benim 10.günum ama bomboş hissediyorum kendimi...tek belirti yok..tamamen normal hayatimdayim...bu sabah test yapmadım daha fazla uzulmemek için..anlatsana bana biraz hikâyeni..
Canım benim maalesef negatif 1.20 çıktı inşallah senin pozitif olur canım dualarım seninle

bugün itibariyle tüm ilaçları bıraktırdı tüp bebek doktorum. önümüz hafta ya da bir sonraki hafta ayrıntılı ultrasona girmemi tavsiye etti.bir de kızlar ikili test konusunda ne düşünüyorsunuz ben kararsızım?
Canim ben yaptırmayacam. Pazartesi günü randevum var. Bu test çok yanıltıcı olabiliyor. Hem zaten bir problem tespit edilse bile kromozomal rahatsızlık tedavisi olan veya müdahale edilebilecek birsey değil. Allah sağlıklı evlat nasip etsin cumlemize lakin ne verirse baş göz ustune. Aldirmayacam sonuçta. O yüzden gerek yok yaptırmaya.

[QUOTE="Uniqueness,9626, member: kuzucum cok sukur yolunda gibiydi hersey..umarim heep boyle devam eder..sen naptin canim, bebis nasiiil?:KK200:
Çok şükür çok sevindim canım.Allah bir daha göstermesin.biz de son kontrolde iyiydik.insallah öyle devam ediyordur.malum kontrol günleri gelmek bilmiyor. 9 unda 2 li test var. Ben felaket gribim. Adliyede kaptım sanırım. O biraz süründürüyor.kendine ve yeğenimize iyi bak.[/QUOTE]
Ay kiyamam coook gecmis olsun canimm..Bol c vitamini iceren meyve ye, bir de burnun tikaniksa burun bandi al, bir de pekmez ic ki bagisikligin kuvvetlensin..ben de bugun verdim kan ikili test icin, umarim iyi cikar..9'una daha cok var ya nasil beklicen caniim? Sen de cook iyi bak minnosumla kendine kuzucum, gerekirse rapor al yat bol bol:KK200::KK19:

Canimcim sordum da gerek yok dedi, ben progestani yarim doza dusureyim diyorum simdilik, estrofem gibi yavas yavas keserimm:KK49:

İyi geceler kızlar biz yine gezmelerdeydik:anneadayı: şimdi mesajlarınızı okuyodum. Bgn saçlarımı boyattım ben doktorum boyatabilirsin dedi çünkü. Organik boyayla (artık ne kdr organik Allah bilir:KK48:) ama çok iyi hissettim kendimi

Günaydın kızlar aşırı bel ağrısı çekiyorum muhtemelen hep sol tarafına yattığım için...
Yarın kan vericem çarşamba günü doktora gideceğim ikili tarama testimiz var allahın izniyle birşey çıkmayacak inanıyorum..
Bugün saat 10 diye ilaç içtim telefonda bi baktım saat 09.10 yazıyor saatler geri alınmış sanırım :) bir saat erken içtim bişey olmaz inşallah sanırım doktor ilaçları bıraktıracak banada.

M MissBbs bende doktoruma sorduğumda 3ay sonra serbest demişti saç boyası bu gittiğimde izin alıp boyatıcam saçımı...

S Serpil2630 canım demekki daha zamanın varmış Rabbim en sağlıklı bebeği verecektir zamanı gelince hepimiz sınanıyoruz üzülme:KK43:

M MissBbs S sulltan kızlar facede çok aktif bir grub daha buldum kapalı grub her yaştan ikizi olan anneler var ne sorsanız cevapliyorlar
İkiz anneleri 2015 adı
Bi de ikizannesiyiz biz var o da face grubu onlarda çok iyiler bayagi şey ogreniyor insan
Facebook kullanıyorsan iz öneriyorum
Bi de sıradışı annelik/ikiz anneligi diye bir kitap var onu da cok öneriyorlar
Tesekkur ederim canim. Face kullanmiyrum malesef. Baya oldu kapatali. Arada kacamak yaparim olmazsa :-)

X