- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.181
denesek ne olur ki acep kocam der karı kafayı yedi beni orda bırakıp gidermiş
bende kendimi övdüm nolmuş yani
biz kesin görüşürüz canım sen yak yık buraları sende gel canımYaa siz hep istanbuldasiniz bi gun buluşursaniz cok pis kıskanırım dağıtırım bu topiği haa
Hizli tren sagolsun. Olmadi biz gelirizHe zaten istanbul ankara da 5 dk
hızlı tren yok mu atla gel canımHe zaten istanbul ankara da 5 dk
valla okurlarsa bittik biz bittikKocalarimiz bizi zaten deli bilyiorlar
Düsün burda sütyen salliyoz akil var mikiwi demenden nolcak burayi okumasin asil
biz kesin görüşürüz canım sen yak yık buraları sende gel canım
Hizli tren sagolsun. Olmadi biz geliriz
gaza getirmeyin kiz beniiiihızlı tren yok mu atla gel canım
aramıza hoşgeldin canım inş. bebişine en yakın zamanda kavuşursun liste var topik başında 2 arkadaş başladı tedaviye bizlerde önümüzdeki ay başlayacağız şimdiden birbirimize destek oluyoruz bekleme sürecisini neşe ve kahkahalarla bekliyoruz aramıza hoşgeldin bu topikde olumsuz düşünceye yer yok herşey pozitif pozitif :)))
hosgeldin canım aramızaaa :)
Aramiza hosgeldin canim benimmmmm
Neden olmasin? Aliriz tabii listemize.
Burda bol nese bol dua ve bol motovasyon bulucanskn insallah kendine. Test et biziba yi la cak sinnnnn... :-D
hep mutlu olacağız inş. canım :)çok teşekkür ederim kızlar ne güzel neşe saçıyorsunuz wallahi süpersiniz
hadi inşallah hep gülelim topiğimizde
Bir de benden olsunkızlaarrr az once doktorumla gorustum aklımdakı tum soruları sordum ve cewaplarını aldım sizede yazarım demiştim yazıyorum.
5. gun embryosu daha saglıkymıss cunkuu embrıyonun ılerleyısını gormek ıstıyormus doktormuz.
20 gun kadar orda olmamaız gerekıyormus.
doktor isteginize gore ıkı embrıyo yerlestırebılırız dedi.
ve sansımızın cı-okta dusuk olmadıgını soyledi cookkkk mutluyuummm........gelsin sutyenlerrr
Hosgeldin canim. Ben de agustosta yapacagim. Bemim tuplerde hasar var. Henuz pek ilerleme yok test falan hicbisey yapmadik. 1 agustosta randevum var. Bakalim heyecanla bekliyoruz.SELAM arkadaşlar
bende 5. tüp bebek deneneme ağustos ayı itibari ile başlıyorum.
Maslak Acıbadem Bülent Hoca doktorum.
Ağustos ayında opumuz var inşallh 5. günü bekliycez
Sonra array cgh yapıp dondurcaz beni de listeye ekler misiniz diycem ama benim kasım aralık ı bulcak transfer bakalım
Transfer öncesi birde rahimdeki perde alınacak histereskopi ile
Sizler ne aşamadasınız kızlarrr :)
Bence de okumasinlar. Benimki soruyo nickimi soylemiyom hahahavalla okurlarsa bittik biz bittik
HahahBence de okumasinlar. Benimki soruyo nickimi soylemiyom hahaha
Çok güzel haber :)) canım inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğe kavuşursun.kiwicik günaydın kızlar heyecandan deli olabilirim az önce hastaneden aradılar döllenmeyen yumurta vardıya bekletmişler bir umut diye vedeeeee DÖLLENMİŞ hemde 1 kalite 9 hücreli embiriyolok konuşurken telefonda ilk aklıma gelen kiwicik benim adımA okuduğu yasini şerif ve hepinizin duası oldu allahım sana şükürler yergök duayla gerçekten kızlar hepinizden allah razı olsun sizin haklınızı ödeyemem bu bir mucize döllenmeyen yumurta döllendi
Bence de okumasinlar. Benimki soruyo nickimi soylemiyom hahaha
demeyin demeyin rezil oluruzHahahbenimki de cok merak ediyo arada kafasını sunduruyo bakiyo ama bisey goremeden kapatıyorum
Hahahbenimki de cok merak ediyo arada kafasını sunduruyo bakiyo ama bisey goremeden kapatıyorum [/QUOTE
@Çok güzel haber :)) canım inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğe kavuşursun.
Çok güzel haber :)) canım inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğe kavuşursun.
demeyin demeyin rezil oluruz
Oyle de şüphe çeker kızecrin87 valla kızlar ben yatak odadında uzanma bahanesine kaçak giriyorum benimki izin vermiyor doktor oldun başımıza herşeyi o siteden öğrenip takıyosun diypr
ecrin87 valla kızlar ben yatak odadında uzanma bahanesine kaçak giriyorum benimki izin vermiyor doktor oldun başımıza herşeyi o siteden öğrenip takıyosun diypr
Oyle de şüphe çeker kızbizim meraklılar çatlar iyice meraktan
Hahahah benimki artik ondan gecti. Cünkü biliyo ben buraya yazinca desarz oluyorum.Bence de okumasinlar. Benimki soruyo nickimi soylemiyom hahaha