2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kolay gelsin cicim :)) ne cabuk mutfağa gectin kiz sen ben en sona mutfağı birakcam yoksa hemen kirlenir
Ben hep önce mutfaktan baslarim cünkü en cok ivir zivir tabak cömlek oluyo yika et derken simdi bitirdim cok sükür .... kirlenmez cünkü simdi 1 hafta disarda yicez dermisim hahahahah

Ne güzel canim bak görüsmen iyi oldu en azindan icin rahatladi. Hadi hayirlisi...

Gelsin insallah bebisler.....

amin canim insallah.. Bana da pko eğilimi var demişti doktor ohss den cok korkuyorum ben de

Ben hep önce mutfaktan baslarim cünkü en cok ivir zivir tabak cömlek oluyo yika et derken simdi bitirdim cok sükür .... kirlenmez cünkü simdi 1 hafta disarda yicez dermisim hahahahah
deliii benim once herseyi halletmem lazim diger odalari dip köşe. ondan sonra mutfağı tümden indircem yere ondan sonra tekrar yuzeysel supurme silme yaparim gene :))

Aramiza hosgeldin canim benimmmmm
Neden olmasin? Aliriz tabii listemize.
Burda bol nese bol dua ve bol motovasyon bulucanskn insallah kendine. Test et bizi ba yi la cak sinnnnn... :-D

hadi hayırlısı olsun canım

Ben önce mutfak cünkü en zoru mutfak benim icin.diger odalari yaptim mi yoruluyorum mutfaga motivasyon kalmiyo attiri attiri veriyorum

aslında haklıızn canım diğer odalarda iş bitti benim şimdi gözüm korkuyor mutfakdan nasıl başlaam bilemiyorum gel yardıma :)
Ayyy geleyim canikom sen iste yeter.
Ama cok simetrik calisiyorum haberin olsun. Hersey düz düz durcak dolapta cilmdirma sonra

Bende sana uygun bisey sorusturamadim hep hotel ondada güvenilir ucuz bilemiyorum iste :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…