- 13 Temmuz 2014
- 412
- 251
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.221
Yok kız kıyamam hakkını yemeyeyim. sorun onda ya üzülüyo anlatıyorum yapılacak işlemleri benim için üzülüyo benim yüzümden acı çekeceksin diyoVay uyanık :) sen ona dert yanma diye seni başından atıyor kız şaka şaka çöl anlayışlı kocalarımız var biz pisikopat Kadınlara iyi dayanıyorlar he
Bebişler gelene kadar inş ruh sağlığımız gitmez)
Yani birimizden biri sağlam kalmalı dimi amaBiz gibi delirmedikleri sürece problem yok
Hersey kader kismet canim. Sükür etmemiz gerekn onca seyler var. rabbimin bir bildigin var.. Biz cok aceleciyiz iste. Ama sabredenlerdeniz insallah ve onlardan oluruz her daim insallah. Cünkü rabbim sabredenlerle beraber..rabbim saglicakla yavrular nasip etsin bizlereYok kız kıyamam hakkını yemeyeyim. sorun onda ya üzülüyo anlatıyorum yapılacak işlemleri benim için üzülüyo benim yüzümden acı çekeceksin diyo
Ohhh misssss. Mantiyi bende cok severim. Afiyet sifa olsun bugün pek saglikli takilmamissin mantiyla
ben de sebze cok severim o yuzden bana fasulye ona manti kuzucumOh misss ispanagida bol yogurt sarimsak.. Mmmmmhhhg. Ah benimkisi pek sebzeci dill ondan zorlaniyorum :-( bense tam tersi
Yani birimizden biri sağlam
aynen ondanYani birimizden biri sağlam kalmalı dimi ama
ben de sebze cok severim o yuzden bana fasulye ona manti kuzucum
Suan ezan okunuyoi allahimm tuttugumuz oruclari kabul et ya rabbim burdaki tum arkadaslarima tez zamanda sağlıklı hayirli cifter cifter bebisler verr amiiinnnnnn :)))
Anladım canım sen destek ol eşine belli etme üzüldüğünü rahat takıl canım benim Rabbim büyük Buda bizim imtihanımızYok kız kıyamam hakkını yemeyeyim. sorun onda ya üzülüyo anlatıyorum yapılacak işlemleri benim için üzülüyo benim yüzümden acı çekeceksin diyo
Âmin canım âmin Allah kabul etsin canımSuan ezan okunuyoi allahimm tuttugumuz oruclari kabul et ya rabbim burdaki tum arkadaslarima tez zamanda sağlıklı hayirli cifter cifter bebisler verr amiiinnnnnn :)))
Amin insallah Cnm hepimiz duaları kabul olsun.Hersey kader kismet canim. Sükür etmemiz gerekn onca seyler var. rabbimin bir bildigin var.. Biz cok aceleciyiz iste. Ama sabredenlerdeniz insallah ve onlardan oluruz her daim insallah. Cünkü rabbim sabredenlerle beraber..rabbim saglicakla yavrular nasip etsin bizlere
Öyle yapıyorum cnm.Anladım canım sen destek ol eşine belli etme üzüldüğünü rahat takıl canım benim Rabbim büyük Buda bizim imtihanımız
Amin canim Allah kabul etsin :)Suan ezan okunuyoi allahimm tuttugumuz oruclari kabul et ya rabbim burdaki tum arkadaslarima tez zamanda sağlıklı hayirli cifter cifter bebisler verr amiiinnnnnn :)))
Hayirli olsun canim ayni tarihte baslayacagiz saniirm seninle. Rahim filminde ben de zorlanmistm ama gecti gitti bak hadi gecmis olsunKızlar bugün rahim filmi çektirdim. Önce lokal anestezi dediler ama dr gerek yok zaten iğnede aynı acıyı veriyo dedi. Ama öldüm resmen böyle bi ağrı yok . Nitekim tüpler açık hormon testleri gayet iyi dedi. Eşimden tekrar test istedi kısmetse 5 ağustosta tedavim başlıo banada hayırlı olsun dimi yavrularım
Aynen ya. Bayilirim ben mantiya oyAzimine hayranim. Eger o sofradaki mantiyi yemezsen seni ayakta alkislarim
2 3 kaşık aldim valla fazla degilAzimine hayranim. Eger o sofradaki mantiyi yemezsen seni ayakta alkislarim
Canimm sevindim bi sorun olmamasina.. Ağrısı acısı da geçti bitti bak iyi ki de almamışsin anestezi.. Tedavin simdiden hayırlı uğurlu olsun insallaaahhKızlar bugün rahim filmi çektirdim. Önce lokal anestezi dediler ama dr gerek yok zaten iğnede aynı acıyı veriyo dedi. Ama öldüm resmen böyle bi ağrı yok . Nitekim tüpler açık hormon testleri gayet iyi dedi. Eşimden tekrar test istedi kısmetse 5 ağustosta tedavim başlıo banada hayırlı olsun dimi yavrularım