- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.161
hııı olur canım benim bişey takmama gerek yok sanki sırıtsam yeterAlemsin canim. Yakinda sende gidersin bakarsin randevuda denk geliriz merkezde kim bilirben kirmizi karanfil takarim kafama tamam mi
Ayyy geleyim canikom sen iste yeter.
Ama cok simetrik calisiyorum haberin olsun. Hersey düz düz durcak dolapta cilmdirma sonra
Kızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyoolur bende tikliyimçok pis huyum var ya
O zaman hepten kavga ederizolur bende tikliyimçok pis huyum var ya
hııı olur canım benim bişey takmama gerek yok sanki sırıtsam yeterhep pozitifim yaa anlarsın ben olduğumu
senin saçını başını yollarım heeeO zaman hepten kavga ederiz
Kızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyoilk baslarda cok kavga ettim eşşek başı mıyım ben anca topluyom arkani diye ama adam değişmedi
eşler bizim gibi olmuyor ama benim eşim çok dağınık değil şükür idare ediyoruz işteKızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyoilk baslarda cok kavga ettim eşşek başı mıyım ben anca topluyom arkani diye ama adam değişmedi
senin saçını başını yollarım heee
şaka şaka kız ben herkese ayak uydurum kafama vur ekmeği mi al yani o derece
tamam canım kivi diye bağrıyormuşsun herkes bakıyormuş :)) ne gülerim heeKiwi dersem cik
Armut dersem cikma
Tamam mi?
Hahaahhaaha
Aaa maksimum 3 4 mü? Bende maksimum 1 gün
Esim calisiyor fazla beklentim yok ama sagolsun yinede süpürme ve silme islerini o yapar ve hep der ben gelince beraber yapalim. Inan az öncede dedi beraber yapsaydik niye yanliz yaptin.
Sagolsun. Tabi benim gibi yapamiyor haliyle düzenli tutsa yeter benim icin
eşler bizim gibi olmuyor ama benim eşim çok dağınık değil şükür idare ediyoruz işte
ben ikizler burcuyum canım
Bende öyleyim. Kova burclari öyledir zaten
tamam canım kivi diye bağrıyormuşsun herkes bakıyormuş :)) ne gülerim hee
ben ikizler burcuyum canım
o zaman o öyle gelmiş öyle gider hiç moralini bozma canım yaa hamile kalınca mecbur yapacak o zaman seni daha iyi anlayacak :)benimki ne yardim edeeeer ne de duzenli tutar.. Ben toplarim o dağıtır
benimki ne yardim edeeeer ne de duzenli tutar.. Ben toplarim o dağıtır
denesek ne olur ki acep kocam der karı kafayı yedi beni orda bırakıp gidermişbende gülerim. Denemelisin
bende kendimi övdüm nolmuş yaniBen kendimi övmüstüm zaten ikizleri diil
Yaa siz hep istanbuldasiniz bi gun buluşursaniz cok pis kıskanırım dağıtırım bu topiği haa
o zaman o öyle gelmiş öyle gider hiç moralini bozma canım yaa hamile kalınca mecbur yapacak o zaman seni daha iyi anlayacak :)
Sen insallah hamile kalinca bak gör adami taniyamayacaksinsana hiiiiic bisey yaptirmaz o zaman