2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ayyy geleyim canikom sen iste yeter.
Ama cok simetrik calisiyorum haberin olsun. Hersey düz düz durcak dolapta cilmdirma sonra

olur bende tikliyim çok pis huyum var ya
Kızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyo ilk baslarda cok kavga ettim eşşek başı mıyım ben anca topluyom arkani diye ama adam değişmedi

Kızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyo ilk baslarda cok kavga ettim eşşek başı mıyım ben anca topluyom arkani diye ama adam değişmedi

Aaa maksimum 3 4 mü? Bende maksimum 1 gün
Esim calisiyor fazla beklentim yok ama sagolsun inan az öncede dedi beraber yapsaydik niye yanliz yaptin.
Sagolsun. Tabi benim gibi yapamiyor haliyle düzenli tutsa yeter benim icin

eşler bizim gibi olmuyor ama benim eşim çok dağınık değil şükür idare ediyoruz işte

eşler bizim gibi olmuyor ama benim eşim çok dağınık değil şükür idare ediyoruz işte
benimki ne yardim edeeeer ne de duzenli tutar.. Ben toplarim o dağıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…