- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.201
Benimki de bisey demekten vazgecti ama hala coook merakliBenimki artik bisey demiyointernet arkadaslarinla mi yazisiyon diyo
Ne pisiridin bugün yavrummmmm
Benimki de bisey demekten vazgecti ama hala coook merakli
Kız şimdi oruc oruc canını çektirmeym kimsenin
Benim eşimde tel çok uğraşırsam yani sizinle konuşursam lafın bitmedi mi daha bırak şu teli der benim eşimde bişey olsun ona sorayım bana niye soruyorsun siteye sor derecrin87 valla kızlar ben yatak odadında uzanma bahanesine kaçak giriyorum benimki izin vermiyor doktor oldun başımıza herşeyi o siteden öğrenip takıyosun diypr
Keşke onlar kadar rahat olsak bütün acıyı çeken biziz baştan sonra ama yine de halimizden memnunuz onlar kadar rahat olamıyoruz işteBazende hic bisey söylememk lazim bu erkeklere. Hemen söyle böyle diye düsünüyorlar. Erkek bizim gibi düüsünemiyorki zaten canim. Biz cok hashasiz. Mesela benimki hep der "takma" ama olmuyo iste onun kadar rahat olabilseeeemmmm... Ah ah... Neyse saglik olsunbiz herkese acilamiyoruz burda inanin rahatliyor insan yazip anlattikca...
Hahahahahaha. suanda benim esimden bahsediyorsun zannettim. Tipa tip aynisiiiiiBenim eşimde tel çok uğraşırsam yani sizinle konuşursam lafın bitmedi mi daha bırak şu teli der benim eşimde bişey olsun ona sorayım bana niye soruyorsun siteye sor der)))
Keşke onlar kadar rahat olsak bütün acıyı çeken biziz baştan sonra ama yine de halimizden memnunuz onlar kadar rahat olamıyoruz işte
dunden mercimek corbasi kalmıştı kuzum yesil fasulye yaptim cacık salata bi de mantı.. Malum kayseriliyiz
Yahu alistik artik orucabitiyo zaten ne kaldiki Allahin iznilye
Fikir lazim kuzummmm.... Sen söylemesende instagramda onca yemek sitesi takip ediyom resimli biderahatlikla söyliyebilirsin yani
Hepsi aynı demek kiHahahahahaha. suanda benim esimden bahsediyorsun zannettim. Tipa tip aynisiiiii
Alemsiniz kızlar ya okuyup okuyup gülüyorum. Benim eşim hiç karışmıyo Ama arada oda uzatıyo kafasını cık göstermiyorum:) oku oku diyo herkesin derdi varmış bi biz değilmişiz diye seviniyo.
Vay uyanık :) sen ona dert yanma diye seni başından atıyor kız şaka şaka çöl anlayışlı kocalarımız var biz pisikopat Kadınlara iyi dayanıyorlar heAlemsiniz kızlar ya okuyup okuyup gülüyorum. Benim eşim hiç karışmıyo Ama arada oda uzatıyo kafasını cık göstermiyorum:) oku oku diyo herkesin derdi varmış bi biz değilmişiz diye seviniyo.
Ohhh misssss. Mantiyi bende cok severim. Afiyet sifa olsun bugün pek saglikli takilmamissin mantiyladunden mercimek corbasi kalmıştı kuzum yesil fasulye yaptim cacık salata bi de mantı.. Malum kayseriliyiz10 dk kaldi hadi ben kaçtım..
Vay uyanık :) sen ona dert yanma diye seni başından atıyor kız şaka şaka çöl anlayışlı kocalarımız var biz pisikopat Kadınlara iyi dayanıyorlar he
Oda olabilir canım ama içine at at nereye kadar dimi ama :)Saglik olsun kuzummmm diyorum ya erkekler fitraten öyle.. Belkide icin icini yiyolar ama söylemiyorlar bilemiyoruz..
Oh misss ispanagida bol yogurt sarimsak.. Mmmmmhhhg. Ah benimkisi pek sebzeci dill ondan zorlaniyorum :-( bense tam tersiYemek sebze ağırlıklı Yapıyorum ben genelde zeytinyağlı . Ispanak yaptım tavuk çorbası var dünden bik parça da tavuk :)
Bebişler gelene kadar inş ruh sağlığımız gitmezPisi pisikopatim
Biz gibi delirmedikleri sürece problem yokOda olabilir canım ama içine at at nereye kadar dimi ama :)