2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benimki de bisey demekten vazgecti ama hala coook merakli
Kız şimdi oruc oruc canını çektirmeym kimsenin

Yahu alistik artik oruca bitiyo zaten ne kaldiki Allahin iznilye

Fikir lazim kuzummmm.... Sen söylemesende instagramda onca yemek sitesi takip ediyom resimli bide rahatlikla söyliyebilirsin yani

ecrin87 valla kızlar ben yatak odadında uzanma bahanesine kaçak giriyorum benimki izin vermiyor doktor oldun başımıza herşeyi o siteden öğrenip takıyosun diypr
Benim eşimde tel çok uğraşırsam yani sizinle konuşursam lafın bitmedi mi daha bırak şu teli der benim eşimde bişey olsun ona sorayım bana niye soruyorsun siteye sor der )))

Keşke onlar kadar rahat olsak bütün acıyı çeken biziz baştan sonra ama yine de halimizden memnunuz onlar kadar rahat olamıyoruz işte

Benim eşimde tel çok uğraşırsam yani sizinle konuşursam lafın bitmedi mi daha bırak şu teli der benim eşimde bişey olsun ona sorayım bana niye soruyorsun siteye sor der )))
Hahahahahaha. suanda benim esimden bahsediyorsun zannettim. Tipa tip aynisiiiii

Keşke onlar kadar rahat olsak bütün acıyı çeken biziz baştan sonra ama yine de halimizden memnunuz onlar kadar rahat olamıyoruz işte

Saglik olsun kuzummmm diyorum ya erkekler fitraten öyle.. Belkide icin icini yiyolar ama söylemiyorlar bilemiyoruz..

Yahu alistik artik oruca bitiyo zaten ne kaldiki Allahin iznilye

Fikir lazim kuzummmm.... Sen söylemesende instagramda onca yemek sitesi takip ediyom resimli bide rahatlikla söyliyebilirsin yani
dunden mercimek corbasi kalmıştı kuzum yesil fasulye yaptim cacık salata bi de mantı.. Malum kayseriliyiz 10 dk kaldi hadi ben kaçtım..

Alemsiniz kızlar ya okuyup okuyup gülüyorum. Benim eşim hiç karışmıyo Ama arada oda uzatıyo kafasını cık göstermiyorum:) oku oku diyo herkesin derdi varmış bi biz değilmişiz diye seviniyo.

Alemsiniz kızlar ya okuyup okuyup gülüyorum. Benim eşim hiç karışmıyo Ama arada oda uzatıyo kafasını cık göstermiyorum:) oku oku diyo herkesin derdi varmış bi biz değilmişiz diye seviniyo.

ALLAH KABUL ETSIN ORUCLARINIZI KIZLAR...

DUALARINIZDA BU TOPIKTE BULUNAN BIZLERIDE UNUTMAYIN.....

Bizim burda daha 2 saatimiz var...

Vay uyanık :) sen ona dert yanma diye seni başından atıyor kız şaka şaka çöl anlayışlı kocalarımız var biz pisikopat Kadınlara iyi dayanıyorlar he

Yemek sebze ağırlıklı Yapıyorum ben genelde zeytinyağlı . Ispanak yaptım tavuk çorbası var dünden bik parça da tavuk :)
Oh misss ispanagida bol yogurt sarimsak.. Mmmmmhhhg. Ah benimkisi pek sebzeci dill ondan zorlaniyorum :-( bense tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…