2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ayyy geleyim canikom sen iste yeter.
Ama cok simetrik calisiyorum haberin olsun. Hersey düz düz durcak dolapta cilmdirma sonra :-)

olur bende tikliyim :KK70::KK70: çok pis huyum var ya
Kızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyo :KK43: ilk baslarda cok kavga ettim eşşek başı mıyım ben anca topluyom arkani diye ama adam değişmedi:cry:

Kızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyo :KK43: ilk baslarda cok kavga ettim eşşek başı mıyım ben anca topluyom arkani diye ama adam değişmedi:cry:

Aaa maksimum 3 4 mü? Bende maksimum 1 gün :KK70:
Esim calisiyor fazla beklentim yok ama sagolsun inan az öncede dedi beraber yapsaydik niye yanliz yaptin.
Sagolsun. Tabi benim gibi yapamiyor haliyle düzenli tutsa yeter benim icin :KK70:

eşler bizim gibi olmuyor ama benim eşim çok dağınık değil şükür idare ediyoruz işte:KK70:

Aaa maksimum 3 4 mü? Bende maksimum 1 gün :KK70:
Esim calisiyor fazla beklentim yok ama sagolsun yinede süpürme ve silme islerini o yapar ve hep der ben gelince beraber yapalim. Inan az öncede dedi beraber yapsaydik niye yanliz yaptin.
Sagolsun. Tabi benim gibi yapamiyor haliyle düzenli tutsa yeter benim icin :KK70:

eşler bizim gibi olmuyor ama benim eşim çok dağınık değil şükür idare ediyoruz işte:KK70:
:110: benimki ne yardim edeeeer ne de duzenli tutar.. Ben toplarim o dağıtır:KK12:

X