2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ay kuzum duygulanmamak elde degil.
Bende hstane kokteylinde sipalari gordukce gozlerim doldu. Biri 25
Biri 20yil sonra kavusmus mucizelerine. Allahima sukurler olsun. Bizi okadar bekletmeyecek ins.
Kavgalarina bile.kurban olurum onlarin bukadar seyden.sonra. telden girince nete heryeri takip edemiyorum ya. Senin takip ettigin ikiz sayfalari varmi canim. Okuldada esyalara falan bakiyorum netteyken

telsiz evet biraz abartıydı eşimde dedi daha göbeğin bile çıkmadı görüntülü telsiz istiyorsun dedi dedim sen anlamazsın anneyim ben dio ben neyim

E bebek te bi bayan vardı ikizleri vardı ikiside kız bebek arabası almaya gelmişler ikiz bebek arabası öyle tatlılardı ki biri uyuyordu diğeri etrafa bakıyordu bende o esnada yorulmuştum boş bulduğum banka oturduydum hamilemisiniz dedi ikizlerin annesi evet dedim çabuk yoruluyorsunuz değil mi dedim evet dedim bilirim dedi

Az önce wc de uyumuşum çok yorgunum kızlar ya bu ara

Birde annem gelsin istiyorum iştahım çok açık yemekler yapsa bana yada anneannem gelsin uf uzak olmak ne kötü pufffffff neyse rabbim uzun ömürler versin sağlıklı olsunlar başka bir şey istemiyorum

Allaha çok şükür canım allahım olmayana da versin kucaklarinı doldursun insllah
Faceden bi kaç sayfa takip ediyorum nette ki ikiz sayfaları var onları okuyorum google da aradığında çıkan tüm sayfaları okuyorum
canım bi de burdaki ikiz ve çoğul gebelik basliginda ikizlere yeni hayat var orda ikiz anneleri deneyimlerini paylaşıyor 200 kusur sayfalarda baştan başladım bir sürü bilgi vermisler orası çok keyifli
Alışveriş fikirleri hamilelik bebk bakımı herseyi paylaşmıslar
facebook varsa ordaki gruplarda çok güzel

İdrar testi yaptım çift çizgiyi görmek için negatif çıktı perşembe günü yapmıştım silikti ne oluyor anlamadım

Kuzular benim bugun omrumden 5 yil falan gitti, pembe akintim vardi sabahtan beri ama hep oluyor diye korkmadim cok, sonra tuvalete bir girdim her yer kan...hayatimda hic bu kadar korkmamistimaglaya aglaya doktora kostum, bebek iyi ama kesenin yaninda kanama alani var..dusuk riski olabilir dedi dr, proluton yaptirdi hemen ve yatak istirahati verdi..cmt kontrolum var canlarim nolur dua edin bizim icin..

Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin stres çok kötü rahat olmak gerek ama maalesef olamıyoruz

Yaa üzme bizi ama ( cok dikkat e kendine bol bol uzan mecbur olmadıkça kalkma canım benim.Dualarım seninle...

Canim benim geçmiş olsun
aman dikkat et kendine
Kanama oluyor maalesef dönem dönem ama bebisleri allah koruyor
inşallah cumartesiye kadar geçmiş olur Kanama alanı

Dualar senle canım

Cok gecmis olsun Rabbim korusun sizi canim ya kizlar siz hayirlisiyla doguruncaya kadar bende bende sizinle heyacandan doguracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…