-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.081
Ay kuzum duygulanmamak elde degil.Yerim o kuzuları ben Yesinler de büyüsünler :) büyüyünce de böyle istahli olsunlar inşallah
Bi de sabah ilk yediğin şey direk bebeklere gidermiş o yüzden bol besinli bişey , ceviz bal süt gibi şeyler ilk ağzınıza alacağınız şey olsun diyorlar aklında olsun tatlım
İkiz anneleri anlatıyor topikte
Önce oyuncak kavgası yaparlarmis 5 dk sonra birbirlerine sarılıp operlermis sonra tekrar kavga ederlermis
Hele birde kendi dillerinde birbirleri ile kavga etmeleri varmış
Bunlari duyunca gözlerimden yaşlar geliyor hep
Aynen canımcim bekleriz vallahi :)
Bende bişey almak istemiyorum ama dayanamiyorum ki bi yerde bebek eşyası goreyim daha bir parça bişey almadım tutuyorum ama ne kadar tutabilirimbilmiyorum
Sen direk derinden girmissin canım biz zıbın alalım mi ki derken telsiz de nedir kuzum
Doya doya yapalım alışverişleri inşallah zaman gelsin :)
Allaha çok şükür canım allahım olmayana da versin kucaklarinı doldursun insllahAy kuzum duygulanmamak elde degil.
Bende hstane kokteylinde sipalari gordukce gozlerim doldu. Biri 25
Biri 20yil sonra kavusmus mucizelerine. Allahima sukurler olsun. Bizi okadar bekletmeyecek ins.
Kavgalarina bile.kurban olurum onlarin bukadar seyden.sonra. telden girince nete heryeri takip edemiyorum ya. Senin takip ettigin ikiz sayfalari varmi canim. Okuldada esyalara falan bakiyorum netteyken
Ben dé herseyde öyle diyorum eşime :)telsiz evet biraz abartıydı eşimde dedi daha göbeğin bile çıkmadı görüntülü telsiz istiyorsun dedi dedim sen anlamazsın anneyim ben dio ben neyim
Transferden sonraki 18. Günüm 16. Gün beta 360 tıBugün kaçıncı günün?
Canim hangi marka testle yaptin ya bozuktur bence deTransferden sonraki 18. Günüm 16. Gün beta 360 tı
Normal testlerden yaptım kutuyu attım ismini bilmiyorum mor renkti kutusu Belime ağrılar girdi stresten Allahım sen büyüksün korktuğuma uğratma yarabbimCanim hangi marka testle yaptin ya bozuktur bence de
Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin stres çok kötü rahat olmak gerek ama maalesef olamıyoruzKuzular benim bugun omrumden 5 yil falan gitti, pembe akintim vardi sabahtan beri ama hep oluyor diye korkmadim cok, sonra tuvalete bir girdim her yer kan...hayatimda hic bu kadar korkmamistimaglaya aglaya doktora kostum, bebek iyi ama kesenin yaninda kanama alani var..dusuk riski olabilir dedi dr, proluton yaptirdi hemen ve yatak istirahati verdi..cmt kontrolum var canlarim nolur dua edin bizim icin..
Yaa üzme bizi amaKuzular benim bugun omrumden 5 yil falan gitti, pembe akintim vardi sabahtan beri ama hep oluyor diye korkmadim cok, sonra tuvalete bir girdim her yer kan...hayatimda hic bu kadar korkmamistimaglaya aglaya doktora kostum, bebek iyi ama kesenin yaninda kanama alani var..dusuk riski olabilir dedi dr, proluton yaptirdi hemen ve yatak istirahati verdi..cmt kontrolum var canlarim nolur dua edin bizim icin..
Canim benim geçmiş olsunKuzular benim bugun omrumden 5 yil falan gitti, pembe akintim vardi sabahtan beri ama hep oluyor diye korkmadim cok, sonra tuvalete bir girdim her yer kan...hayatimda hic bu kadar korkmamistimaglaya aglaya doktora kostum, bebek iyi ama kesenin yaninda kanama alani var..dusuk riski olabilir dedi dr, proluton yaptirdi hemen ve yatak istirahati verdi..cmt kontrolum var canlarim nolur dua edin bizim icin..
Canim benim test bozuktur bencede korkma yarın sabah başka bir test yap için rahatlasin :)Transferden sonraki 18. Günüm 16. Gün beta 360 tı
Canim arkadasimm beniim..hayatta kalkmam malak gibi yatcam kararliyim..sen naptin bitanem dustu mu degerin?Yaa üzme bizi ama( cok dikkat e kendine bol bol uzan mecbur olmadıkça kalkma canım benim.Dualarım seninle...
Papatyamm cook sagol canim, umarim atlatiriz, hayatimda boyle korkmadim ya..Canim benim geçmiş olsun
aman dikkat et kendine
Kanama oluyor maalesef dönem dönem ama bebisleri allah koruyor
inşallah cumartesiye kadar geçmiş olur Kanama alanı
Dualar senle canım
Cok gecmis olsun Rabbim korusun sizi canim ya kizlar siz hayirlisiyla doguruncaya kadar bende bende sizinle heyacandan doguracamKuzular benim bugun omrumden 5 yil falan gitti, pembe akintim vardi sabahtan beri ama hep oluyor diye korkmadim cok, sonra tuvalete bir girdim her yer kan...hayatimda hic bu kadar korkmamistimaglaya aglaya doktora kostum, bebek iyi ama kesenin yaninda kanama alani var..dusuk riski olabilir dedi dr, proluton yaptirdi hemen ve yatak istirahati verdi..cmt kontrolum var canlarim nolur dua edin bizim icin..
Canim benim korkmaz mi insanPapatyamm cook sagol canim, umarim atlatiriz, hayatimda boyle korkmadim ya..