2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Yaa bende uyuyamıyorum sabaha kadar kalk su iç bu sefer tuvaletin geliyo tuvalete kalk. Ztn yastıklar her bi yanımdabi belimin arkasına koyuyorum bi önüme koyuyorum max 2 saat uyudum diyorum sanki alarm kurmuşun gibi kalkıyorum 2 saatte bir. Çok yaramaz olucak bunlar belli:rolleyes:
yastıklardan eşlerimize yer kalmayacak yakında:KK70: bende hamile yastığı diktirmeye karar verdim.iyi bir terzi bulursam yaptıracagım inş.
nettekiler cok büyük gibi geldi. kücük versiyonunu yaptırmayı düşünüyorum bende
bir yandan ikizler için gözüm korkuyor.bir yandanda ohhh ne güzel bize gerek kalmadan birbirlerini büyütürler diyorum :KK19:

Arkadaşlar merhaba benim eşim de azospermi var.Mikro tese yöntemiyle Sperm bulundu çok şükür ama 3 kere denedik tutunma olmadı.Benim sormak istediğim şey azospermi tutunma şansını düşürüyor mu.Bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olun bana lütfen.

bizde de azoserpmi sorunu vardı, çok çok şükür ki PESA işlemi ile sperm bulundu ve 3 tane kaliteli embriyo oluştu.. azospermi de sperm bulunmuşsa sorun yok, embriyo oluşturulurken zaten spermler arasından en iyisi seçimle belirleniyor..embriyonun kalitesi yumurta kalitesine de bağlı..embriyo kaliteli ise tutunma tamamen rahmin durumu ile ilgili..tabi bunların hepsi teorik bilgi. eğer olacağı varsa muhakkak olur. önemli olan dua etmek, istemek ve sabırlı olmak... azospermi ye rağmen sperm bulunmuşsa bu büyük bir şükür gerektirir bence, eninde sonunda olur inşallah...:anneadayı:

elif_ipek elif_ipek canım, belirti filan arayım kendini strese sokma istersen, her bünye farklı çünkü..ama stres her durumda olumsuz etki olur..sen dua et inşallah, kendine dikkat et yeter! :KK39:

FKMM FKMM hoşgeldiiinnn:KK52:

bu arada günaydın kızlar.... crino jel in son iki tanesi kaldı, bununla birlikte kullanmayı bitireceğim inşallah. toplamda 3 kutu kullandım. folik asit ve bebe aspirinine devam ediyorum. kasımın 3 ünde inşallah kontrol var :rolleyes:

Ben de hep gün sayıyordum 12 haftaya kaç gün kaldı diye ama artık bıraktım takvimim 12.hafta oldu şükür birde sen çalışıyorsun dimi şimdi evdesin alışkın olmadığın içinde zor geçer günler senin icin
Maşallah canim darısı 24 é _36 ya insallah :)
Kesinlikle evde olunca vakit geçmiyor canım 2 haftam kaldı bitmesine raporumun
Bende başlayım diyorum hersey yolundaysa:)
valla canm zaten uyumuyoruz:emir_bebek:en azından kucagımızda olsunlarda bır yandanda buyusun sıpalar :KK49:
Ayy evet canım heyecanlaniyor um şimdiden 30. Haftadan sonra iyice sabırsız bişey olcaz sanırım
Alice in Wonderland Alice in Wonderland
Canim benim hamile pantolonu na yeni kavuşmuşsun o rahatliga bayılıyorum :)
Bende bu sefer gidince bebislere bişeyler alcam ozendim şimdi :)

Ayy evet canım heyecanlaniyor um şimdiden 30. Haftadan sonra iyice sabırsız bişey olcaz sanırım
erken merken gelmesinler ve saglıklı olsunlarda valla sabırsız sabırsızda beklerim kuzum ya. az beklemedik bugunlere gelmek için .
ben 20.haftama kadar dayanmak istiyorum alışveris konusunda. or dayanıyorum amaaa

Aynen tatlım kendimi de ödüllendireyim dedim ama aşırı rahatmış bir kaç tane daha alıyım diyorum aslında kendimden çok bebeğime almak istiyorum cinsiyet belli olmayınca frenliyorum kendimi unisex bişeyler bulursam alıyorum kameralı telsiz gördüm eşim erken dedi aldırmadı bana çok içimde kaldı :KK70:

Kızlar sizde adetler nasıl bebek doğumu vs? Bebek odasını erkek yani eşiniz ve ailesi mi alıyor yoksa siz ve aileniz kız tarafımı yapıyor?

Canim benim cok gecmis olsun..kac haftalik seninkiler?bence proluton depot yaptir asil, progestandan cok daha etkili..
8. Hafta içindeyim ama şuanda evdeyim yatıyorum devamlı kanama bitti çok hafif kahve geliyor o da pede bile geçmiyor sildikçe görünüyor.. Allah yardımcımız olsun yarın kontrolüm var bakalım ne dicek Dr um

Canim benimde adet kanamasi gb oldu gecmiste progestani kullandigim halde bende acile gittim muayenede kanama alani gozukuyordu dinlenmemi ve sivi tuketmemi soylediler.Proloton depot da yapildi cok etkili bir igne ve kanamam oldukca onu yaptiriyorum su ana kadar iki kez oldu dinlenip ignelerimizi olmaktan baska caremiz olmuyor
Bana hiç proluton depot filan demedi Drum sadece yatış dedi korkuyorum şuanda bitti gibi kahve leke bile gelmiyor sadece sildikçe progestan fitille beraber geliyor. Çalışıyorum acaba ayrılmak mı lazım işten.. Bilmiyorum

:KK48::KK48::KK48:
Kızlar sizde adetler nasıl bebek doğumu vs? Bebek odasını erkek yani eşiniz ve ailesi mi alıyor yoksa siz ve aileniz kız tarafımı yapıyor?
Biz valla artık ailelerden bişey beklemiyoruz cnm :KK54: evlenirken ztn yeterince yapacaklarını yaptılar çok şükür 2 mizde iyi kazanıyoruz kendimiz alıcaz herşeyi. Onlarda gönüllerden ne geçerse hediyeler alırlar büyük iht. Eşiminkiler pek diilde bizimkiler ztn bağlasan durmaz:KK48::KK48:

Merhaba kizlar kimse uyuyamiyor ne ilginc ben uyuyorum cok guzel ama erken kalkiyorum mide bulantisiyla direkt...hamilelik herkeste farkli aranızda benim kadar bulanti ceken yok...kirmizi eti hayatimdan çıkardim resmen tatli canim hic çekmiyor hep aci eksi seyleri yiyorum ben ayva yiyorum bu aralar ayva yiyenlerin bebekleri guzel olurmus inanis iste:) ayva cekirdeklerini de saklamak gerek doguma yakin suda islatip gogus ucuna suruluyo catlaklari onlesin diye gogusteki.bebek ceyizine gelince bizde kiz tarafi yapar sagolsun annem yapacak bircok seyi ben oda hazirlicam dolap komodin hali ve perde bebek isi odayi duzenlicem kiyafet besik annemlerden burda erkek tarafı yapmiyor hos erkek tarafindan beklemiyorum da bir şey....

Valla kızlar bizde evlendiğimizde her şeyi eşim ve ben benim ailem yaptık eşimin ailesi yapmadı bişey ihtiyacımız da yok çok şükür bebek odasını eşimle ben yapacağız annem saolsun herşeyin planını yapmış yatak odama beşik alacakmış kardeşim altın emzik benden dedi babam altın künye yaptırır.diğerleri de öyle uzaktan baksın :KK70:

erken merken gelmesinler ve saglıklı olsunlarda valla sabırsız sabırsızda beklerim kuzum ya. az beklemedik bugunlere gelmek için .
ben 20.haftama kadar dayanmak istiyorum alışveris konusunda. or dayanıyorum amaaa
Aynen canımcim bekleriz vallahi :)
Bende bişey almak istemiyorum ama dayanamiyorum ki bi yerde bebek eşyası goreyim daha bir parça bişey almadım tutuyorum ama ne kadar tutabilirim :KK22: bilmiyorum
Aynen tatlım kendimi de ödüllendireyim dedim ama aşırı rahatmış bir kaç tane daha alıyım diyorum aslında kendimden çok bebeğime almak istiyorum cinsiyet belli olmayınca frenliyorum kendimi unisex bişeyler bulursam alıyorum kameralı telsiz gördüm eşim erken dedi aldırmadı bana çok içimde kaldı :KK70:
Sen direk derinden girmissin canım biz zıbın alalım mi ki derken telsiz de nedir kuzum
Doya doya yapalım alışverişleri inşallah zaman gelsin :)

Ben varım canim bi topikte yalnızım saniyorum...bulanti cekiyorum sürekli 11. Haftama girecegim ama hic degisiklik yok umarim 12. Haftadan sonra geçer...pek bi sey de yiyemiyorum o yüzden
İnşallah ya. bi arkadaşımın 12. hafta dolmadan geçmiş. iştahım hiç yok, grip de oldum üstelik, su da çok içemiyorum bulantı yapıyor

Bana hiç proluton depot filan demedi Drum sadece yatış dedi korkuyorum şuanda bitti gibi kahve leke bile gelmiyor sadece sildikçe progestan fitille beraber geliyor. Çalışıyorum acaba ayrılmak mı lazım işten.. Bilmiyorum
Bence yarın druna kanaman olursa proluton depot yaptırıp yaptiramayacagini sor canım. Çalışma işini ni de danis derim.

Aynen canımcim bekleriz vallahi :)
Bende bişey almak istemiyorum ama dayanamiyorum ki bi yerde bebek eşyası goreyim daha bir parça bişey almadım tutuyorum ama ne kadar tutabilirim :KK22: bilmiyorum

Sen direk derinden girmissin canım biz zıbın alalım mi ki derken telsiz de nedir kuzum
Doya doya yapalım alışverişleri inşallah zaman gelsin :)
Dudaklarimi isiriyorum bisey gorunce :-) bizimkikerin ikk hediyesini hastanedeki kokteylde verdiler. Bitane.ayicik .basinca otuyor:-)balon seker vs.vardi.
Esim diyorki hangisi oynayacak bunla. Kavga eder kesin bizimkiler. En iyisi bitane daha isteyelim diyor:-)

Dudaklarimi isiriyorum bisey gorunce :-) bizimkikerin ikk hediyesini hastanedeki kokteylde verdiler. Bitane.ayicik .basinca otuyor:-)balon seker vs.vardi.
Esim diyorki hangisi oynayacak bunla. Kavga eder kesin bizimkiler. En iyisi bitane daha isteyelim diyor:-)
Ayy çok güldüm bi de o var dimi :)
Her oyuncaktan iki tane almiycaz sonuçta o_O
Kuzular paylaşmayı erken öğrenir inşallah
E ekinoks2012 canım benim de ikiz çok az pembe lekelenmelerim oldu 12 . Haftaya kadar rapor kullandım 2 haftam kaldı doktor başlama derse gene başlamiycam
Sende dikkat et canım kolay gelmedi Bebisler bize

Ayy çok güldüm bi de o var dimi :)
Her oyuncaktan iki tane almiycaz sonuçta o_O
Kuzular paylaşmayı erken öğrenir inşallah
E ekinoks2012 canım benim de ikiz çok az pembe lekelenmelerim oldu 12 . Haftaya kadar rapor kullandım 2 haftam kaldı doktor başlama derse gene başlamiycam
Sende dikkat et canım kolay gelmedi Bebisler bize
Valla karnimdaki hallerini goz onunde bulundurursam her yedigim kapis kapis gidiyor. Simdiki gozlemlerime gore cok ac gozluler :-) sonradan duzeleceklerini umit ederek.insallah dogunca boyle olmazlar diyorum
:-) Ogrenirler canim paylasmayida. Bir iki kez sac bas girisirler en fazla. Bizden de yuz bulmayinca mecbur ogrenirler yani :-)

Valla karnimdaki hallerini goz onunde bulundurursam her yedigim kapis kapis gidiyor. Simdiki gozlemlerime gore cok ac gozluler :-) sonradan duzeleceklerini umit ederek.insallah dogunca boyle olmazlar diyorum
:-) Ogrenirler canim paylasmayida. Bir iki kez sac bas girisirler en fazla. Bizden de yuz bulmayinca mecbur ogrenirler yani :-)
Yerim o kuzuları ben Yesinler de büyüsünler :) büyüyünce de böyle istahli olsunlar inşallah
Bi de sabah ilk yediğin şey direk bebeklere gidermiş o yüzden bol besinli bişey , ceviz bal süt gibi şeyler ilk ağzınıza alacağınız şey olsun diyorlar aklında olsun tatlım
İkiz anneleri anlatıyor topikte
Önce oyuncak kavgası yaparlarmis 5 dk sonra birbirlerine sarılıp operlermis sonra tekrar kavga ederlermis
Hele birde kendi dillerinde birbirleri ile kavga etmeleri varmış
Bunlari duyunca gözlerimden yaşlar geliyor hep

X