2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar testi eczaneye gönderdim bozuk diye testte silik çizgi çıkmış eczacıyla görüştüm gebesiniz dedi silik çıkmış dedi evdeyken yoktu dedim çok damlatmışsınız ondan dedi offf içim rahatladı biraz

Allahim esirgesin canim meleklerimizide bizleride. Kritik donemi atlatmayada az kaldi allahin izniyle. Prolutonuda yaptrimissinya etkisi baslar ins. Onunda rahatlarsin canim.sagliikla kucagimiza alalim ins.tum minnaklari
Dikkat et kuzum sende. Zaten isede gitmezsin.guxelce dinlen ins. Minikleeimiz kotu sakalari seviyor.malesef

Gakl

Happinessss canıııım çok geçmişler olsun rabbim korusun beterinden sakınsın iğneni olduysan içini rahat tut allahın izniyle atlatıcaksın bunuda sadece dinlen bol bol su iç tatlım rabbim bütün mucizelerimizi korusun

Arkadaşlar aranızda tüp bebekle hamile olanlar olduğu için sormak istiyorum. Bizim sürece başlamk için 15 günğmüz var. Regl günümü bekliyorum . Transfer yaptırmadan önce bir ön hazırlığınız oldumu. Yapmam gerken bişeyler varmı acaba sürecin daha olumlu geçmesi için. Aklıma geldi doktordan dönerken şu soğan kürünü filan yapsam 15 gün faydası olırmu acaba tüp bebek içinde. Sizin uyguladığınız herhangi birşey varsa yazın lütfen. Yeme içmede dahillll....

Nar ve ananas ye bol bol vitamin ilacını kullan nar bebeğin tutunması içinmiş ananasta rahime faydalıymış ben bir yerde okumuştum arı poleni ve sütü de faydalıymış

Bence sogan falan yapma yan etki olmasin canim sen stresten uzak dur kabak cekirdegi ananas kivi nar ya aslinda bol bol meyve ve su ic en onemlisi dua canim dua Rabbim nasip etsin insallah

Ne oldu ki kim bozar ikizlerin annisinin moralini

Canim hiç yaklaşma öyle şeylere uzmanlar özellikle uyarıyor tup bebk sürecinde bitki kürleri vs kullanmayın diye
Tüp bebek süresince zaten her durum için ayrı bir ilaç kullanıyorsun

Nar çok yeme nar adet sökücudur canım
Ananas kabak çekirdeği transferden sonra yersin
Şimdi bol bol protein al, balık ye ceviz badem
Süt ve süt ürünleri yani kisaca
hamile gibi beslen şimdide transfer sonrasi da
Ama en önemlisi seni strese sokacak kimseye söyleme o tür durumlardan uzak dur bu süreçte en önemlisi moralli olmak
Simdiden hayırlı olsun tedavin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…