-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.061
yastıklardan eşlerimize yer kalmayacak yakındaYaa bende uyuyamıyorum sabaha kadar kalk su iç bu sefer tuvaletin geliyo tuvalete kalk. Ztn yastıklar her bi yanımdabi belimin arkasına koyuyorum bi önüme koyuyorum max 2 saat uyudum diyorum sanki alarm kurmuşun gibi kalkıyorum 2 saatte bir. Çok yaramaz olucak bunlar belli
Arkadaşlar merhaba benim eşim de azospermi var.Mikro tese yöntemiyle Sperm bulundu çok şükür ama 3 kere denedik tutunma olmadı.Benim sormak istediğim şey azospermi tutunma şansını düşürüyor mu.Bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olun bana lütfen.
Maşallah canim darısı 24 é _36 ya insallah :)Ben de hep gün sayıyordum 12 haftaya kaç gün kaldı diye ama artık bıraktım takvimim 12.hafta oldu şükür birde sen çalışıyorsun dimi şimdi evdesin alışkın olmadığın içinde zor geçer günler senin icin
Ayy evet canım heyecanlaniyor um şimdiden 30. Haftadan sonra iyice sabırsız bişey olcaz sanırımvalla canm zaten uyumuyoruzen azından kucagımızda olsunlarda bır yandanda buyusun sıpalar
erken merken gelmesinler ve saglıklı olsunlarda valla sabırsız sabırsızda beklerim kuzum ya. az beklemedik bugunlere gelmek için .Maşallah canim darısı 24 é _36 ya insallah :)
Kesinlikle evde olunca vakit geçmiyor canım 2 haftam kaldı bitmesine raporumun
Bende başlayım diyorum hersey yolundaysa:)
Ayy evet canım heyecanlaniyor um şimdiden 30. Haftadan sonra iyice sabırsız bişey olcaz sanırım
Alice in Wonderland
Canim benim hamile pantolonu na yeni kavuşmuşsun o rahatliga bayılıyorum :)
Bende bu sefer gidince bebislere bişeyler alcam ozendim şimdi :)
Keci boynuzu pekmezi niçin kullanıyor sun cnmAlice in Wonderland
Maşallah canim darısı 24 é _36 ya insallah :)
Kesinlikle evde olunca vakit geçmiyor canım 2 haftam kaldı bitmesine raporumun
Bende başlayım diyorum hersey yolundaysa:)
Ayy evet canım heyecanlaniyor um şimdiden 30. Haftadan sonra iyice sabırsız bişey olcaz sanırım
Alice in Wonderland
Canim benim hamile pantolonu na yeni kavuşmuşsun o rahatliga bayılıyorum :)
Bende bu sefer gidince bebislere bişeyler alcam ozendim şimdi :)
8. Hafta içindeyim ama şuanda evdeyim yatıyorum devamlı kanama bitti çok hafif kahve geliyor o da pede bile geçmiyor sildikçe görünüyor.. Allah yardımcımız olsun yarın kontrolüm var bakalım ne dicek Dr umCanim benim cok gecmis olsun..kac haftalik seninkiler?bence proluton depot yaptir asil, progestandan cok daha etkili..
Bana hiç proluton depot filan demedi Drum sadece yatış dedi korkuyorum şuanda bitti gibi kahve leke bile gelmiyor sadece sildikçe progestan fitille beraber geliyor. Çalışıyorum acaba ayrılmak mı lazım işten.. BilmiyorumCanim benimde adet kanamasi gb oldu gecmiste progestani kullandigim halde bende acile gittim muayenede kanama alani gozukuyordu dinlenmemi ve sivi tuketmemi soylediler.Proloton depot da yapildi cok etkili bir igne ve kanamam oldukca onu yaptiriyorum su ana kadar iki kez oldu dinlenip ignelerimizi olmaktan baska caremiz olmuyor
Biz valla artık ailelerden bişey beklemiyoruz cnmKızlar sizde adetler nasıl bebek doğumu vs? Bebek odasını erkek yani eşiniz ve ailesi mi alıyor yoksa siz ve aileniz kız tarafımı yapıyor?
Aynen canımcim bekleriz vallahi :)erken merken gelmesinler ve saglıklı olsunlarda valla sabırsız sabırsızda beklerim kuzum ya. az beklemedik bugunlere gelmek için .
ben 20.haftama kadar dayanmak istiyorum alışveris konusunda. or dayanıyorum amaaa
Sen direk derinden girmissin canım biz zıbın alalım mi ki derken telsiz de nedir kuzumAynen tatlım kendimi de ödüllendireyim dedim ama aşırı rahatmış bir kaç tane daha alıyım diyorum aslında kendimden çok bebeğime almak istiyorum cinsiyet belli olmayınca frenliyorum kendimi unisex bişeyler bulursam alıyorum kameralı telsiz gördüm eşim erken dedi aldırmadı bana çok içimde kaldı
İnşallah ya. bi arkadaşımın 12. hafta dolmadan geçmiş. iştahım hiç yok, grip de oldum üstelik, su da çok içemiyorum bulantı yapıyorBen varım canim bi topikte yalnızım saniyorum...bulanti cekiyorum sürekli 11. Haftama girecegim ama hic degisiklik yok umarim 12. Haftadan sonra geçer...pek bi sey de yiyemiyorum o yüzden
grip salgını var. ben oldum malesef. yeni yeni toparlıyorum şükür.Benim bulaniyor canim ama oyle aman aman degil bende korkuyorum grip olmamak icin meyva tuketmeye calisiyorum ama meyvadan da tiskindim
Bence yarın druna kanaman olursa proluton depot yaptırıp yaptiramayacagini sor canım. Çalışma işini ni de danis derim.Bana hiç proluton depot filan demedi Drum sadece yatış dedi korkuyorum şuanda bitti gibi kahve leke bile gelmiyor sadece sildikçe progestan fitille beraber geliyor. Çalışıyorum acaba ayrılmak mı lazım işten.. Bilmiyorum
Dudaklarimi isiriyorum bisey gorunceAynen canımcim bekleriz vallahi :)
Bende bişey almak istemiyorum ama dayanamiyorum ki bi yerde bebek eşyası goreyim daha bir parça bişey almadım tutuyorum ama ne kadar tutabilirimbilmiyorum
Sen direk derinden girmissin canım biz zıbın alalım mi ki derken telsiz de nedir kuzum
Doya doya yapalım alışverişleri inşallah zaman gelsin :)
Ayy çok güldüm bi de o var dimi :)Dudaklarimi isiriyorum bisey goruncebizimkikerin ikk hediyesini hastanedeki kokteylde verdiler. Bitane.ayicik .basinca otuyor balon seker vs.vardi.
Esim diyorki hangisi oynayacak bunla. Kavga eder kesin bizimkiler. En iyisi bitane daha isteyelim diyor
Valla karnimdaki hallerini goz onunde bulundurursam her yedigim kapis kapis gidiyor. Simdiki gozlemlerime gore cok ac gozlulerAyy çok güldüm bi de o var dimi :)
Her oyuncaktan iki tane almiycaz sonuçta
Kuzular paylaşmayı erken öğrenir inşallah
E ekinoks2012 canım benim de ikiz çok az pembe lekelenmelerim oldu 12 . Haftaya kadar rapor kullandım 2 haftam kaldı doktor başlama derse gene başlamiycam
Sende dikkat et canım kolay gelmedi Bebisler bize
Yerim o kuzuları ben Yesinler de büyüsünler :) büyüyünce de böyle istahli olsunlar inşallahValla karnimdaki hallerini goz onunde bulundurursam her yedigim kapis kapis gidiyor. Simdiki gozlemlerime gore cok ac gozlulersonradan duzeleceklerini umit ederek.insallah dogunca boyle olmazlar diyorum
Ogrenirler canim paylasmayida. Bir iki kez sac bas girisirler en fazla. Bizden de yuz bulmayinca mecbur ogrenirler yani