- 1 Haziran 2011
- 1.912
- 202
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.041
Canim belirti arama 5. HaftadaKızlar iğne jel ve vitamini ne zaman bıraktınız bide bende hiç bir belirti yok normal mi her an kendimi dinliyorum belirti arıyorum ama tık yok
Günaydın kızlar. Benim de hiç belirtim olmadı canım hala da yok sadece bu aralar kokuları çok iyi algılıyor um o kadar onun dışında hamile gibi hissetmiyorum anlayacağın.Kızlar iğne jel ve vitamini ne zaman bıraktınız bide bende hiç bir belirti yok normal mi her an kendimi dinliyorum belirti arıyorum ama tık yok
Evham yapıyorum acebalar var beynimde sürekli ondan olsa gerek Cımartesi veya pazartesi gel dedi ben pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum benim değerlerim yavaş ilerledi onun için pzt gideceğim inş bide ben sürekli istirahat halindeyim sizler neler yapıyorsunuz kaç hafta dinlendinizCanim belirti arama 5. Haftada
birde hepimiz farklı belirtiler yaşadık bazıları da hic yaşamadı belirti
Yani takılma öyle şeylere
Strese girme boşa, kese ne zaman görülecek
İlaçları her doktor farklı zamanda biraktiriyor
genelde hepsinin bitmesi 12. Hafta yi buluyor
O zaman benim gayet normal siz 9. Haftada hissetmiyorsanızGünaydın kızlar. Benim de hiç belirtim olmadı canım hala da yok sadece bu aralar kokuları çok iyi algılıyor um o kadar onun dışında hamile gibi hissetmiyorum anlayacağın.
gece yeme seanslarıma aynen devamGünaydın güzel anneler ve nazlı bebisleri
Yine enerji doluyuz biz sabah sabah
Tabi bi de çok acıktık
Canim benim her dönemde yapıyorsun o evhami heralde 9 ay yapcam benEvham yapıyorum acebalar var beynimde sürekli ondan olsa gerek Cımartesi veya pazartesi gel dedi ben pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum benim değerlerim yavaş ilerledi onun için pzt gideceğim inş bide ben sürekli istirahat halindeyim sizler neler yapıyorsunuz kaç hafta dinlendiniz
Ayy eşim kalkıyor sen niye uyumuyorsun diyor surekli ama yok lavaboya kalk yok susa yok miden kâzınsın uyuyamıyorumgece yeme seanslarıma aynen devam
Ben de hep gün sayıyordum 12 haftaya kaç gün kaldı diye ama artık bıraktım takvimim 12.hafta oldu şükür birde sen çalışıyorsun dimi şimdi evdesin alışkın olmadığın içinde zor geçer günler senin icinCanim benim geçmiyor zaman sanki :)
Vallahi fotoyu görünce ister istemez gülumseme geliyor :)
Canim ben 4 denememde kavuştum bebeğim e diğer tedaviler imde de kullandım jeli ama hiç böyle bir akinti olmamıştı bende ben pek ona baglama dim bu sebepten.Ben ağlayarak gitmiştim kan testimi vermeye çünkü lekelenmem de başlamıştı umutla mak çok iyi ama iki sonucu da alıştırma k lazım Rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel olmazlale99 sağol canım cvp için.peki sen de jele mi basliyosun bu akıntıyı? Umutlanmak istiyorum ben..
Çatlak kremi ne aldın cnm? Sen pantolonun keyfine geç varmışınFKMM aramıza hoşgeldin canım ben Volkan Hocamın hastasıyım çok iyi ve işini titizlikle yapan bir doktor inşallah önce Allah sonra Volkan hoca sayesinde mucizene kavuşursun.benim ilk denemem di 5.gün embriyosuydu.darısı başına canım :)
Kızlar hepinize günaydın dün bütün gün gezdik eşimle e bebek mağazasına gittik hamile yastığı almaya ama yoktu...bende ay parçama bere eldiven takımı aldım,kulak çubuğu ve kendime keçi boynuzu pekmezi ve göbek çatlamayı önleyici krem aldım :) sonra hamile pantolonu aldım ne rahat bişeymiş fermuar yok düğme yok
Canim ben hala kullanıyorum hepsini sanırım bu hafta jel hariç bırakacağım.Belirti herkesde olmayabilir takılmamaya çalış canimKızlar iğne jel ve vitamini ne zaman bıraktınız bide bende hiç bir belirti yok normal mi her an kendimi dinliyorum belirti arıyorum ama tık yok
Yaa bende uyuyamıyorum sabaha kadar kalk su iç bu sefer tuvaletin geliyo tuvalete kalk. Ztn yastıklar her bi yanımdabi belimin arkasına koyuyorum bi önüme koyuyorum max 2 saat uyudum diyorum sanki alarm kurmuşun gibi kalkıyorum 2 saatte bir. Çok yaramaz olucak bunlar bellikızlaaaaaaaaaaaaarrr.uyuyamıyorum beeeen.uzaylı zekiye gibi gezmek istiyooruumiki yanıma küüçük yastıklar koyuyorum.yıne kaliteli bir uykum olmuyor. sabaha kadar kac kere uyanıyorum.sıpalar şimdiden uykusuzluk provası yaptırıyor resmen
sanırım kendılerine yer yapıyorlar.sabaha kadar karın ağrısı çektim çünkü
Çatlak kremi ne aldın cnm? Sen pantolonun keyfine geç varmışınböyle bi rahatlık olamaz. Keçi boynuzu pekmezi kan mı yapıyomuş? Bizde dün gezmelerdeydik alışveriş yemek sinema pazar keyfi yaptık:) çok yoruluyorum ama fazla gezemiyorum ben daha şimdiden. Yanş belim ağrıyo sanki hemen
Yaa bende uyuyamıyorum sabaha kadar kalk su iç bu sefer tuvaletin geliyo tuvalete kalk. Ztn yastıklar her bi yanımdabi belimin arkasına koyuyorum bi önüme koyuyorum max 2 saat uyudum diyorum sanki alarm kurmuşun gibi kalkıyorum 2 saatte bir. Çok yaramaz olucak bunlar belli
valla canm zaten uyumuyoruzCanim benim her dönemde yapıyorsun o evhami heralde 9 ay yapcam ben
Çok normal yani her ultrason günü heyecan ve korkudan uyuyamıyorum :)
Hareketleri hissedersek rahtliycax heralde
Sen sor sıkıntı yok bizde hamileliği burda beraber öğrendik kızlarla
Fırsatın varsa çalışmıyorsan dinlen tabiki ama ev içinde dolaşmayı atlama bebise kan gitsin :)
Ayy eşim kalkıyor sen niye uyumuyorsun diyor surekli ama yok lavaboya kalk yok susa yok miden kâzınsın uyuyamıyorum
bi de hiç rahat değilim yatarken senin gibi canımcim yastıklar yetmiyor
Ay yemek dersen açım hep açım
Bu kuzular şimdiden alıştırıyor bizi :)