2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar testi eczaneye gönderdim bozuk diye testte silik çizgi çıkmış eczacıyla görüştüm gebesiniz dedi silik çıkmış dedi evdeyken yoktu dedim çok damlatmışsınız ondan dedi offf içim rahatladı biraz

bizde de azoserpmi sorunu vardı, çok çok şükür ki PESA işlemi ile sperm bulundu ve 3 tane kaliteli embriyo oluştu.. azospermi de sperm bulunmuşsa sorun yok, embriyo oluşturulurken zaten spermler arasından en iyisi seçimle belirleniyor..embriyonun kalitesi yumurta kalitesine de bağlı..embriyo kaliteli ise tutunma tamamen rahmin durumu ile ilgili..tabi bunların hepsi teorik bilgi. eğer olacağı varsa muhakkak olur. önemli olan dua etmek, istemek ve sabırlı olmak... azospermi ye rağmen sperm bulunmuşsa bu büyük bir şükür gerektirir bence, eninde sonunda olur inşallah...:anneadayı:

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Haklısınız Sperm bulunmuş olmasına çok şükrediyorum ama işte 3.denememizde negatif ile sonuçlanınca bende acaba neden olmuyor diye cevap bulmaya çalışıyorum kendimce.Bu zorlu yolculukta Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah.

Kuzular benim bugun omrumden 5 yil falan gitti, pembe akintim vardi sabahtan beri ama hep oluyor diye korkmadim cok, sonra tuvalete bir girdim her yer kan...hayatimda hic bu kadar korkmamistim:KK43:aglaya aglaya doktora kostum, bebek iyi ama kesenin yaninda kanama alani var..dusuk riski olabilir dedi dr, proluton yaptirdi hemen ve yatak istirahati verdi..cmt kontrolum var canlarim nolur dua edin bizim icin..
Allahim esirgesin canim meleklerimizide bizleride. Kritik donemi atlatmayada az kaldi allahin izniyle. Prolutonuda yaptrimissinya etkisi baslar ins. Onunda rahatlarsin canim.sagliikla kucagimiza alalim ins.tum minnaklari
Dikkat et kuzum sende. Zaten isede gitmezsin.guxelce dinlen ins. Minikleeimiz kotu sakalari seviyor.malesef

Gakl
Ayy çok güldüm bi de o var dimi :)
Her oyuncaktan iki tane almiycaz sonuçta o_O
Kuzular paylaşmayı erken öğrenir inşallah
E ekinoks2012 canım benim de ikiz çok az pembe lekelenmelerim oldu 12 . Haftaya kadar rapor kullandım 2 haftam kaldı doktor başlama derse gene başlamiycam
Sende dikkat et canım kolay gelmedi Bebisler bize [/QU

haklısın canım kolay gelmedi önceliğimiz herzaman yavrularımız Allah esirgesin onları

Happinessss Happinessss canıııım çok geçmişler olsun rabbim korusun beterinden sakınsın iğneni olduysan içini rahat tut allahın izniyle atlatıcaksın bunuda sadece dinlen bol bol su iç tatlım rabbim bütün mucizelerimizi korusun

Arkadaşlar aranızda tüp bebekle hamile olanlar olduğu için sormak istiyorum. Bizim sürece başlamk için 15 günğmüz var. Regl günümü bekliyorum . Transfer yaptırmadan önce bir ön hazırlığınız oldumu. Yapmam gerken bişeyler varmı acaba sürecin daha olumlu geçmesi için. Aklıma geldi doktordan dönerken şu soğan kürünü filan yapsam 15 gün faydası olırmu acaba tüp bebek içinde. Sizin uyguladığınız herhangi birşey varsa yazın lütfen. Yeme içmede dahillll....

Arkadaşlar aranızda tüp bebekle hamile olanlar olduğu için sormak istiyorum. Bizim sürece başlamk için 15 günğmüz var. Regl günümü bekliyorum . Transfer yaptırmadan önce bir ön hazırlığınız oldumu. Yapmam gerken bişeyler varmı acaba sürecin daha olumlu geçmesi için. Aklıma geldi doktordan dönerken şu soğan kürünü filan yapsam 15 gün faydası olırmu acaba tüp bebek içinde. Sizin uyguladığınız herhangi birşey varsa yazın lütfen. Yeme içmede dahillll....
Nar ve ananas ye bol bol vitamin ilacını kullan nar bebeğin tutunması içinmiş ananasta rahime faydalıymış ben bir yerde okumuştum arı poleni ve sütü de faydalıymış

Bence sogan falan yapma yan etki olmasin canim sen stresten uzak dur kabak cekirdegi ananas kivi nar ya aslinda bol bol meyve ve su ic en onemlisi dua canim dua Rabbim nasip etsin insallah :anneadayı::emir_bebek::KK200:

Aman kızlar endişelendirmeyin bizi. Herşey güzel olsun hep iyi düşünün. En önemli şey stresten uzak olmak tabi mümkünse. İnsanlar o kadar acımasız ki hamilesin fln dinleyen yok. Bütün sinir hastaları beni bulmuş :KK43: akşam akşam çok gerildim inşallah bebeklerim etkilenmemiştir bundan :KK43:
Ne oldu ki kim bozar ikizlerin annisinin moralini :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Canim hiç yaklaşma öyle şeylere uzmanlar özellikle uyarıyor tup bebk sürecinde bitki kürleri vs kullanmayın diye
Tüp bebek süresince zaten her durum için ayrı bir ilaç kullanıyorsun

Nar çok yeme nar adet sökücudur canım
Ananas kabak çekirdeği transferden sonra yersin
Şimdi bol bol protein al, balık ye ceviz badem
Süt ve süt ürünleri yani kisaca
hamile gibi beslen şimdide transfer sonrasi da
Ama en önemlisi seni strese sokacak kimseye söyleme o tür durumlardan uzak dur bu süreçte en önemlisi moralli olmak
Simdiden hayırlı olsun tedavin :)

X