-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.021
Ne güzel yapmışsın canımcimAynen canim hepimiz bi diken uzerine oturmus tam anlamiyla mutlulugumuzu yasayamiyoruz sanki..
Ama bugun motive olmak icin kendime ve bebisime kiyafetler aldim serdim koltuga bakip bakip guluyorum
Üzülme cnm inşallah en kisa zamanda kavusursun bebeğine tek embriyo mu transfer ettiler nezaman tekrar tedaviye başlayacaksin
arkadaslar sagolun ama elimde degil dunden beri cok hastaydim aklimdan cikmiyor evet esma 2 tane transfer ettiler bebelerim kimyasal olmusCanım benim allah kısa sürede nasip etsin insallah
Canimm kendini bos yere yipratma..belki o hcg de catlatma ignesinden kalanlardi, kimyasal oldugu net degil ki. Onun icin gittigin gun falan diye bu sekilde kendini uzme. Saglikli olsa simsiki tutunurdu zaten sana, hayirlisi simdi degilmis demek ki..Insallah bir dahaki sefere gelecek bebisin saglikla..[/QUOT Haklisin ama canim elimde degil doktor kimyasal dedi zaten oyle olmasa da cok kaptirdim kendimi keske biraz olsun acaba deseydim tuttuguna cok inandim lutfen gebe arkadaslar dua edin unutmayin bizi saglikla yavrularaniza kavusun insallah sizi tanimiyorum ama hayatimda buyuk bir yer aldiniz hep merak ediyorum durumunuzu topigin ilk mesajindan beri takip ediyorum merakli olacak kadin
Amin canim cumlemize insaAllah nasio olur o gunler.Ooo hazirliklar baslamiss. Allahim giyditmeyide nasip etsin ins. Ben 20.haftama kadar disimi sikmayi dusunuyorum
bende hala devam ediyor canim islaklik oluyor camasirimda yogunlugu degisiyor sqnki camasirina kacirmissin gb:)Kızlar ya sizde de su gibi akıntı oluyordu öyle hatirliyorum di mi? Ya su gibiden kasıt rengi di mi? Bende de oluyo ama miktarı öyle camasirimi sırılsıklam yapacak kadar değil.avuc ici kadar falan..ama rengi şeffaf su gibi yanı..
Bizleri mutlu eden seyleri yapmaliyiz canim cok iyi dusunmussun ikiz bebis fotosunu her animizin bebeklerimize yogunlasarak gecmesini saglayalim walla surada ne kaldi ki dogumlarimiza :)))Ne güzel yapmışsın canımcim
Cesaret edemedim ben daha ama gözüm çok kalıyor bebek kıyafetlerinde
Kendime aldım ama :) aksam daha çok büyüyen karnım mutlu ediyor benide
Bi de telefon ekranıma çok güzel birbirine sarilmış ikiz bebis fotosu koydum telefonu her açtıkca pek bi mutlu oluyorum :)
Bizde de hiç bir sorun yok canım hatta tup bebeğe başlayacakken sorununuz yok diye başlamayan doktorlar oldu ama sonuçta 8 yıllik evliyim ve çocuk yoktuMrhaba arkadaşlar. Ben ilk defa giriyorum siteye. Doğru yeremi yazayırum onu bile bilmiyorum. Biz 5 yıllık evliyiz ve maalesef bebeişimiz yok. Ara ara doktorlara gittim ama hiç bir sorun olmadığı halde bebek olmadı. Yarın Adana Acıbademe gidiyoruz Volkan bey ile görüşmeye. Ama çok heyecanlıyım. Daha ilk görüşme olacak ama neler yaşayacağımı bilmediğimden tedirginim.
Bizde de hiç bir sorun yok canım hatta tup bebeğe başlayacakken sorununuz yok diye başlamayan doktorlar oldu ama sonuçta 8 yıllik evliyim ve çocuk yoktu
keşke bu kadar zaman beklemeseydim diyorum şimdi
İlk transferimde allaha Şükür bebislerimiz bize geldi
Yani zaman kaybetme bencede
Biz burdayız dertleşmek için ve de burda volkan beyin hastaları da var onlarda yazar sana
Hayırlı olsun tedavin şimdiden :)
Süreç başladıktan sonra gerisı geliyor
Korkma hic
Canim benim geçmiyor zaman sanki :)Bizleri mutlu eden seyleri yapmaliyiz canim cok iyi dusunmussun ikiz bebis fotosunu her animizin bebeklerimize yogunlasarak gecmesini saglayalim walla surada ne kaldi ki dogumlarimiza :)))
Selam canim hosgeldin insallah tedavin hayirli ve bebisli olur cok ama cok rahat ol tek tafsiyem bu burdakiler herkese yardimci oldugu gibi sanada olurlar merak etme benimde 25 gundur kimyasal oldu cok uzgunum dilerim herkez hayirli evlatlara kavussun aminLütfen bana bu süreçte yardımcı olun. Adım Funda. Sonuçta yanı olayı yaşayan kişiler birbirlerini daha iyi anlıyor. Tecrübelerinizden faydalanmam lazım... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim. Sağlıklı ve sıhatli bebekler versin hepimize...
Selam canim hosgeldin insallah tedavin hayirli ve bebisli olur cok ama cok rahat ol tek tafsiyem bu burdakiler herkese yardimci oldugu gibi sanada olurlar merak etme benimde 25 gundur kimyasal oldu cok uzgunum dilerim herkez hayirli evlatlara kavussun aminLütfen bana bu süreçte yardımcı olun. Adım Funda. Sonuçta yanı olayı yaşayan kişiler birbirlerini daha iyi anlıyor. Tecrübelerinizden faydalanmam lazım... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim. Sağlıklı ve sıhatli bebekler versin hepimize...
Selam canim hosgeldin insallah tedavin hayirli ve bebisli olur cok ama cok rahat ol tek tafsiyem bu burdakiler herkese yardimci oldugu gibi sanada olurlar merak etme benimde 25 gundur kimyasal oldu cok uzgunum dilerim herkez hayirli evlatlara kavussun amin
Dün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı çatlıyacağım meraktan 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin lütfen
Teşekkür ederim katlandı çok şükür 12. Gün 70 14.gün 193 16. Gün 360 haftaya kese için çağırdı hayırlısıyla görmeyi nasip etsin rabbim inşallahSelam.hayirli olsun. Ben varim.12. Gun 39 du. Sonra katlandı yavas yavaş. Gec gördüm paylaşımını. Bu 4 günde katlanmistir inşallah