2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İnşallah atlatirsin korkma dinlen bol bol

Geçmiş olsun Canim
Bebisler ıyiymis şükür dikkat et kendine de onlarada

kistler mi oluşmuştu o mu dökülüyor acaba bu kadar kanamaya

Yaşayanlar oluyormuş öyle canim içini ferah tut
Ama hepimiz diken üzerindeyiz demek kolay da İste korkuyoruz en ufak bişey olsa
Ayy geçsede zaman dogsalar ya bebislerimiz rahatlasak

Canım benim allah kısa sürede nasip etsin insallah

Cokk tesekkurler.kuzum.. korkuyom valla oyle gordukce. Pecete falanda koyuyordum gece camasirima Gecmis bide .gorunce sok oldum. Crinone jelin kahve tortu gelmesi gibiydi .
Ay hayirlisiyla kucagimixa saglikla alsaydik su sipalari
Kuzucum kahve ya da pembe oldugu surece sakin ol, bol bol dinlen..minnoslarin cok iyi merak etme. Ay ben de o kadar tedirginim ki havaya giremiyorum bir turlu

Canim benim cok gecmis olsun..kac haftalik seninkiler?bence proluton depot yaptir asil, progestandan cok daha etkili..

Normal olmasi tabii ama ucuncu aya yaklasip birden olunca sasirdim:) vitamini almadim bugun dunki gb olmadim gece yatmadan once deneyecegim
Kasik degil de benim belim agriyor.

Canimm kendini bos yere yipratma..belki o hcg de catlatma ignesinden kalanlardi, kimyasal oldugu net degil ki. Onun icin gittigin gun falan diye bu sekilde kendini uzme. Saglikli olsa simsiki tutunurdu zaten sana, hayirlisi simdi degilmis demek ki..Insallah bir dahaki sefere gelecek bebisin saglikla..

Oyyy canim arkadasim beniiimmara ara bicak saplanir gibi oluyo sonra geciyo kuzucum. Sen ne durumdasin, lekelenme kesildi mii?

InsAAllah kesilir o saplanmalarda arada oluyorsa normaldir bence canim.
Kesildi cok sukur iki hafta oldu depotu yaptirali gelmedi istenmeyenler:)

Canim benimde adet kanamasi gb oldu gecmiste progestani kullandigim halde bende acile gittim muayenede kanama alani gozukuyordu dinlenmemi ve sivi tuketmemi soylediler.Proloton depot da yapildi cok etkili bir igne ve kanamam oldukca onu yaptiriyorum su ana kadar iki kez oldu dinlenip ignelerimizi olmaktan baska caremiz olmuyor

Hic de gelmesin insallah canim yaasu riskli surec gecse de rahatlasaaakk
Aynen canim hepimiz bi diken uzerine oturmus tam anlamiyla mutlulugumuzu yasayamiyoruz sanki..
Ama bugun motive olmak icin kendime ve bebisime kiyafetler aldim serdim koltuga bakip bakip guluyorum

Kuzucum kahve ya da pembe oldugu surece sakin ol, bol bol dinlen..minnoslarin cok iyi merak etme. Ay ben de o kadar tedirginim ki havaya giremiyorum bir turlu
Bende karamsar ruh hali sergiliyorum resmen canim ya. Ozledikce dahada kotu oluyorum. bir gorseydim sipalarimi. Belki cinsiyet bile belli gosterirler. Baksana hamielik takvimimede proluton kullanmasam kosup giderdim valla ama ben her pazartesi kanamam olmasa bile prolutonu yaptirdigim icin kendimi rahatlatiyorum biraz

Aynen canim hepimiz bi diken uzerine oturmus tam anlamiyla mutlulugumuzu yasayamiyoruz sanki..
Ama bugun motive olmak icin kendime ve bebisime kiyafetler aldim serdim koltuga bakip bakip guluyorum
Ooo hazirliklar baslamiss. Allahim giyditmeyide nasip etsin ins. Ben 20.haftama kadar disimi sikmayi dusunuyorum

Kızlar ya sizde de su gibi akıntı oluyordu öyle hatirliyorum di mi? Ya su gibiden kasıt rengi di mi? Bende de oluyo ama miktarı öyle camasirimi sırılsıklam yapacak kadar değil.avuc ici kadar falan..ama rengi şeffaf su gibi yanı..

Bende oldu canim. Hatta crinoneyi birakana kadar baya oldu. Hem rengi hem kivami oyleydi. Su damlatmissin gibi oluyodu aynen. Ben bide havlu kagit katlayip koyuyordum. Oyle olunca baya geldigini anlayabiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…