- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.121
Hahah harikkaaa sallayin kiz bayraklariiiikızlaarrr az once doktorumla gorustum aklımdakı tum soruları sordum ve cewaplarını aldım sizede yazarım demiştim yazıyorum.
5. gun embryosu daha saglıkymıss cunkuu embrıyonun ılerleyısını gormek ıstıyormus doktormuz.
20 gun kadar orda olmamaız gerekıyormus.
doktor isteginize gore ıkı embrıyo yerlestırebılırız dedi.
ve sansımızın cı-okta dusuk olmadıgını soyledi cookkkk mutluyuummm........gelsin sutyenlerrr
bidee ilk yıl için dondurma ucrerti verilmiyormus iğnelerimizide kendımız yapabılıomusuzz...kızlaarrr az once doktorumla gorustum aklımdakı tum soruları sordum ve cewaplarını aldım sizede yazarım demiştim yazıyorum.
5. gun embryosu daha saglıkymıss cunkuu embrıyonun ılerleyısını gormek ıstıyormus doktormuz.
ve sansımızın cı-okta dusuk olmadıgını soyledi cookkkk mutluyuummm........gelsin sutyenlerrr
yaa var ya bizim bu yazdıklarımızı uzaktan takıp edenn guluyodur bıze yaniii:)Hahah harikkaaa sallayin kiz bayraklariiii
Gülsün isteyaa var ya bizim bu yazdıklarımızı uzaktan takıp edenn guluyodur bıze yaniii:)
A.s canimm hoşgeldinSELAM arkadaşlar
bende 5. tüp bebek deneneme ağustos ayı itibari ile başlıyorum.
Maslak Acıbadem Bülent Hoca doktorum.
Ağustos ayında opumuz var inşallh 5. günü bekliycez
Sonra array cgh yapıp dondurcaz beni de listeye ekler misiniz diycem ama benim kasım aralık ı bulcak transfer bakalım
Transfer öncesi birde rahimdeki perde alınacak histereskopi ile
Sizler ne aşamadasınız kızlarrr :)
öyle yapacağım canım bakalım hayırlısı :) allah kolaylık versin bana göre en zor mutfak en sona bıraktım bende :)canimm cok sevindim yaa :)) imkansız hic bisey yokmus demek ki.. Birer birer hamile haberlerimizi de vericez insallah
bende en sona mutfağı bıraktım canım en zoru kaldı valla :)Kolay gelsin cicim :)) ne cabuk mutfağa gectin kiz sen ben en sona mutfağı birakcam yoksa hemen kirlenir
çok sevidndim canım hadi hayırlısı bu da benden olsunkızlaarrr az once doktorumla gorustum aklımdakı tum soruları sordum ve cewaplarını aldım sizede yazarım demiştim yazıyorum.
bende daha görüşmedim en sonra 1,5 sene önce görmüştüm kendisiniGülsün istevar mi bizim gibi tup bebeğe bu kadar neşeyle hazırlanan . Herkes görüştü doktoruyla bi ben kaldimm yaa meraktan catlicam yakinda
aramıza hoşgeldin canım inş. bebişine en yakın zamanda kavuşursun liste var topik başında 2 arkadaş başladı tedaviye bizlerde önümüzdeki ay başlayacağız şimdiden birbirimize destek oluyoruz bekleme sürecisini neşe ve kahkahalarla bekliyoruz aramıza hoşgeldin bu topikde olumsuz düşünceye yer yok herşey pozitif pozitif :)))SELAM arkadaşlar
bende 5. tüp bebek deneneme ağustos ayı itibari ile başlıyorum.
Maslak Acıbadem Bülent Hoca doktorum.
Ağustos ayında opumuz var inşallh 5. günü bekliycez
Sonra array cgh yapıp dondurcaz beni de listeye ekler misiniz diycem ama benim kasım aralık ı bulcak transfer bakalım
Transfer öncesi birde rahimdeki perde alınacak histereskopi ile
Sizler ne aşamadasınız kızlarrr :)
Haa iyi o zaman kiz ben martta görüşmüştümbende daha görüşmedim en sonra 1,5 sene önce görmüştüm kendisini
en geç ben görüşmüş olacağım galıba :)Haa iyi o zaman kiz ben martta görüşmüştüm
böyle bakaren geç ben görüşmüş olacağım galıba :)doktora diyeceğim bak bu 3 deneme olacak ona göre işini düzgün yap he ben ne uğraştırıyorsun sen benim anne olmamı istemiyor musun? desem ne der acaba kadın bu kız kafayı yemiş der herhalde
A.s canimm hoşgeldinbu tedavinle bebisini kucağına alırsın Insallah sağlıklı bi şekilde.. Neden hemen transfer yapmiyosunuz da bekliyosunuz o kısmı anlayamadım canim bi işlem yapılacak sanirim embriyolara?
Benim aslında agustosta tup bebek yapıp yapamayacağım meçhul.. Esim azospermi benim.. Bayramdan sonra test verecek eger çıkış olursa hemen yapalım diyoruz yok olmazsa da tese denen ameliyati olacak ama hemen olur mu bilmiyorum 1 2 ay igne kullanabilir diye tahmin ediyorum.. Simdilik boyleee
hosgeldin canım aramızaaa :)Hayırlısı olsun şimdiden canım
bende pko olduğu için ohss oluyorum yani yumurtalarım çok uyarılıyor ve rahim kendinden geçio :)
bu sefer allah nasip ederse dondurulmuş transfer edicez aynı zamanda 5. gün ü bekliyce ve birer hücre alınacak embriyolardan detaylı genetik araştırma için bu neden lede donsurup sonuca göre transfer yapıcaz
inşallah rabbim dualarımızı kabul eder bebeklerimize kavuşuruz
Okumadan yazmak istemedim canim. Simdi aldim teli elime