2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kolay gelsin cicim :)) ne cabuk mutfağa gectin kiz sen ben en sona mutfağı birakcam yoksa hemen kirlenir:110:
Ben hep önce mutfaktan baslarim cünkü en cok ivir zivir tabak cömlek oluyo yika et derken simdi bitirdim cok sükür .... :-) kirlenmez cünkü simdi 1 hafta disarda yicez dermisim hahahahah

kızlaarrr az once doktorumla gorustum aklımdakı tum soruları sordum ve cewaplarını aldım sizede yazarım demiştim yazıyorum.
5. gun embryosu daha saglıkymıss cunkuu embrıyonun ılerleyısını gormek ıstıyormus doktormuz.
20 gun kadar orda olmamaız gerekıyormus.
doktor isteginize gore ıkı embrıyo yerlestırebılırız dedi.
ve sansımızın cı-okta dusuk olmadıgını soyledi cookkkk mutluyuummm........gelsin sutyenlerrr:KK31::KK31::KK31::KK31::KK45::KK45::KK200::KK200:
Ne güzel canim bak görüsmen iyi oldu en azindan icin rahatladi. Hadi hayirlisi...

Gelsin insallah bebisler.....

Hayırlısı olsun şimdiden canım
bende pko olduğu için ohss oluyorum yani yumurtalarım çok uyarılıyor ve rahim kendinden geçio :)

bu sefer allah nasip ederse dondurulmuş transfer edicez aynı zamanda 5. gün ü bekliyce ve birer hücre alınacak embriyolardan detaylı genetik araştırma için bu neden lede donsurup sonuca göre transfer yapıcaz

inşallah rabbim dualarımızı kabul eder bebeklerimize kavuşuruz
amin canim insallah.. Bana da pko eğilimi var demişti doktor ohss den cok korkuyorum ben de :KK43:

Ben hep önce mutfaktan baslarim cünkü en cok ivir zivir tabak cömlek oluyo yika et derken simdi bitirdim cok sükür .... :-) kirlenmez cünkü simdi 1 hafta disarda yicez dermisim hahahahah
:KK70: deliii:KK70: benim once herseyi halletmem lazim diger odalari dip köşe. ondan sonra mutfağı tümden indircem yere ondan sonra tekrar yuzeysel supurme silme yaparim gene :))

SELAM arkadaşlar
bende 5. tüp bebek deneneme ağustos ayı itibari ile başlıyorum.
Maslak Acıbadem Bülent Hoca doktorum.
Ağustos ayında opumuz var inşallh 5. günü bekliycez
Sonra array cgh yapıp dondurcaz beni de listeye ekler misiniz diycem ama benim kasım aralık ı bulcak transfer bakalım
Transfer öncesi birde rahimdeki perde alınacak histereskopi ile
Sizler ne aşamadasınız kızlarrr :)

Aramiza hosgeldin canim benimmmmm
Neden olmasin? Aliriz tabii listemize.
Burda bol nese bol dua ve bol motovasyon bulucanskn insallah kendine. Test et bizi :-) ba yi la cak sinnnnn... :-D

Hayırlısı olsun şimdiden canım
bende pko olduğu için ohss oluyorum yani yumurtalarım çok uyarılıyor ve rahim kendinden geçio :)

bu sefer allah nasip ederse dondurulmuş transfer edicez aynı zamanda 5. gün ü bekliyce ve birer hücre alınacak embriyolardan detaylı genetik araştırma için bu neden lede donsurup sonuca göre transfer yapıcaz

inşallah rabbim dualarımızı kabul eder bebeklerimize kavuşuruz
hadi hayırlısı olsun canım

amin canim insallah.. Bana da pko eğilimi var demişti doktor ohss den cok korkuyorum ben de :KK43:

:KK70: deliii:KK70: benim once herseyi halletmem lazim diger odalari dip köşe. ondan sonra mutfağı tümden indircem yere ondan sonra tekrar yuzeysel supurme silme yaparim gene :))

Ben önce mutfak cünkü en zoru mutfak benim icin.diger odalari yaptim mi yoruluyorum mutfaga motivasyon kalmiyo attiri attiri veriyorum :-)

aslında haklıızn canım diğer odalarda iş bitti benim şimdi gözüm korkuyor mutfakdan nasıl başlaam bilemiyorum gel yardıma :)
Ayyy geleyim canikom sen iste yeter.
Ama cok simetrik calisiyorum haberin olsun. Hersey düz düz durcak dolapta cilmdirma sonra :-)

yaa kızlarr bizim gibi şehirdısından istanbula gidecekkk varmııı? varsaa güvenilir kalacak yer bilen varrrmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:KK45::KK45:
Bende sana uygun bisey sorusturamadim hep hotel ondada güvenilir ucuz bilemiyorum iste :-(

X