2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Anladim canim. Bakalim bana ne dicekler merkezde

Amin canim amin. Sen bizede dua et hayirli bi sekilde saglikli sihhatli bebislerimize sagliklica kavusalim . Burda hepimiz birbirimizi elimizden geldigince destek edicez. Moralini hep yüksek tut canim, insallav hepimiz burdan güzel haberler veririzzzzz...

kiwicik benim icin de dua et. Senin duaların tutuyor bak test edildi onaylandi

ah canim benim dua etmemmi dua ederim tabii ki insallah. Tedaviye baslayablara hemen aslinda bi dua listesine baslariz insallah.
Rabbim sanada hayirli sagikli evlatlar nasip etsin canimmm.. Sende bana dua et olur muuuu

ah canim benim dua etmemmi dua ederim tabii ki insallah. Tedaviye baslayablara hemen aslinda bi dua listesine baslariz insallah.
Rabbim sanada hayirli sagikli evlatlar nasip etsin canimmm.. Sende bana dua et olur muuuu
Amin canim etmem mi hic. Oruc acmadan once mutlaka isimleriniz geciyor sofrada :) dedigin gibi tedavisi baslayanlara dua edelim hep birlikte.

Son olur insallah canim ve yavrucaklarina kavusurusun insallah cifter cifter
amin canım amin ya inş. allah razı olsun :)
kafam çok karışık ya bu adetle mi önümüzdeki adetle mi başlasam karar veremedik kurban bayramında da tatile çıkıyoruz seyahat yapacağız aslında bu adete olsa daha iyi olur dimi

Canim eger doktorun uygun görüyorsa bence beklemen icin sebep yok ki?yada senin bi bildigin varsa diger ay icin onu bilememde. Eger hersey ok ise beklemene gerek yok madem seyahata cikacakainiz o zaman hicten bekleme ramazandan dolayi ise bilemem tabii

ecrin87 canim sen hepimizinden tecrubelisin saniirm. Insallah bebisler gelir bu sefer peki tutmama sebebi var mı. Oncede anlatti isen de unuttum kusura bakma
canım ben pkoluyum yumurtlama oluyordu ama tutmuyordu eşimde varikosel çıkmıştı amelıyat oldu değerleri düzeldi( çokda kötü değildi zaten ) ama ben çok fazla takıntılıyım herşeyi kafayı takarım bir ara deli gibi taktım kürler ovulasyon testleri gün saymalar vs vs doktor olur stres yapma dedi ama olmadı son tüp bebek yapalım dedik oda olmadı canım doktora göre yumurtam kalıtem çok iyi eşimin değerleride iyi emriyolarda iyi hücreli ve sağlıklı tüpler açık tahliller temiz ama olmayınca olmuyor işte canım rabbim ol derse olacak inş. demek ki zamanı var diyorum rabbim büyük en güzel zamanda bebekleri bana verecek biliyorum ve sabır diliyorum . 3, deneme soracağım tekrar neden olmuyor genetik test falan istermisiniz falan diye belki bu denemede ekstra bişeyler daha isterler canım bizde durumlar böyle canım

ben bir adet olayım görüşmeye gideyim sıkıntı yoksa duruma göre başlıyayım inş. :)

ben bir adet olayım görüşmeye gideyim sıkıntı yoksa duruma göre başlıyayım inş. :)
Öyle yap canim.bakalimdoktorun ne dicek, icin neye daha cok yatarsa öyle yaparsin.hayirlisi olsun her daim

Evet ben simdi islerime devam ediyorumkizlar mutfak dolaplarimi bi güzel döktüm bugün mutfagimin dip köse temizligi bitsin insallah

Öpüyorum hepinizi

canimm cok sevindim yaa :)) imkansız hic bisey yokmus demek ki.. Birer birer hamile haberlerimizi de vericez insallah

Kolay gelsin cicim :)) ne cabuk mutfağa gectin kiz sen ben en sona mutfağı birakcam yoksa hemen kirlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…